lamia2 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Tak, tak ja wiem o takich klatach, nie kwestionuję ich użyteczności, ale jakoś nie mogę zamykać Urana w takiej klatce, on się po prostu boi zamykanych pomieszczeń. Ja to taki dziwak jestem, moje psy są wychowywane "metodą bezstresową" jak czegoś nie chcą to nie robią - tylko żadnej agresji nie toleruję. Quote
basiagk Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Pako tez się boi zamykanych pomieszczeń ale klatkę bardzo lubi bo jest "przeźroczysta". A na początku też nie chciał wejśc....boczek go przekonał:diabloti: Quote
lamia2 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Uran nawet sam w pokoju nie może zostawać bo histeryzuje, no cóż przeszłość :mad: Quote
dariaopole Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Haha ale Pakuś ślicznie wygląda w tej klatce !!! Lamia : ja też wychowuję bezstresowo więc mi na głowę wchodzą , nauczycielką też nie mogę byc (chociaż zawód taki ) bo u mnie każdy by miał 5 a na dodatek nic nie umiał ;) Quote
lamia2 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 dariaopole napisał(a):Haha ale Pakuś ślicznie wygląda w tej klatce !!! Lamia : ja też wychowuję bezstresowo więc mi na głowę wchodzą , nauczycielką też nie mogę byc (chociaż zawód taki ) bo u mnie każdy by miał 5 a na dodatek nic nie umiał ;) Daria no co TY, fajnie jest się tak poznęcac nad dziećmi :eviltong: Quote
dariaopole Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 hahah jasne że fajnie , ja sie i może bym poznęcała nad niektórymi ale jakoś mam słabość do łobuzów więc im bym wszytsko była w stanie wybaczyć, gorzej z kujonami :eviltong: Basia : i co podróżowałaś już z psiakami w klatce ? jaki rezultat ? Quote
basiagk Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jeszcze nie podróżowałam z psami w klatce bo większe auto sobie pojechało na jakiś czas a do mniejszego się nie mieści. Ale w międzyczasie znalazłam sposób na moje diabły w samochodzie:diabloti: W aucie mam taki psikacz do kwiatków i jak zaczynają podskakiwać to psikam i mówię komendę "spokój". Zmiana jest diametralna!!! Ich wariactwo zmniejszyło się o 90%!!! Teraz najczęściej wystarczy jak usłyszą "spokój" i jest spokój:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 no no no Basia jakie postępy !! brawa dla mordziaków :klacz: Quote
basiagk Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 HIHI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Abra z moją siostrzenicą Madzią :diabloti: Abra bardzo ją kocha!!! I jest niesamowicie cierpliwa przy dzieciach. Abra, Madzia i mój siostrzeniec Wojtuś (w klatce...hihi) pt. "Coś tu jest nie tak!!!" Quote
dariaopole Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Hahaha ale fajne foteczki, Abrunia zamknęła dzieciaczki w klatce i się im przygląda :diabloti: Quote
lamia2 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Wcięło mojego posta .... i nie wrócił .... dziwne, zawsze wracały .... Quote
basiagk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 A co w tym poście napisałaś? Dogo chyba znowu kaprysi! Quote
Tengusia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Oj Basiu sliczne te twoje psiska :loveu: :loveu: :loveu: i jak kazdy ast wygladaj rozkosznie jak spia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lamia2 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='basiagk']A co w tym poście napisałaś? Dogo chyba znowu kaprysi! No, nie pamiętam ale napewno coś mądrego ... jak zawsze ... :cool3: ponad życie uwielbiam te Twoje śpiące fotki :evil_lol: mam jedną moją (polowałam na nią miesiąc) ale chyba tylko Basia Twoje psiury potrafią tak spać .... A to ulubiona pozycja spania Urana, nie wiem jakim cudem mu wygodnie, ja mu ciągle te nogi poprawiam a on swoje ... Quote
dariaopole Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Lamia : dwie foteczki ale za to jakie ???? te wasze psiaki to takie słodkie że ma się je ochotę schrupać i wymiziać na śmierć :evil_lol: Quote
basiagk Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja Kocham Urana!!!:loveu: On jest przesłodki!!!:loveu: A jaki kawał chłopa!:razz: Quote
Ulka18 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ale slodkie aniolki :loveu: :loveu: :loveu: nie mozna przestac patrzec :iloveyou: Quote
basiagk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Bo na kanapie fajnie jest.....:diabloti: uszko klapnięte.... uszko stojące.... Ale ona włazi mi na głowę :crazyeye: Quote
lamia2 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Śpiochy kochane, stęskniłam się już za nimi. Quote
basiagk Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dziś moje pulpety (tak je nazwał mój brat) były nad Dunajcem. Fotek nie robiłam bo były by takie same jak poprzednio. Abra latała za kamykami w wodzie a Pako spacerował brzegiem rzeki. Łaskawie zamoczył nogi tylko raz. A najszczęśliwszy jest gdy może biegac po łące, to jest jego żywioł. Ma wtedy taką szczęśliwą minę:lol:! Quote
basiagk Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Lamia ile ma lat ta sunia, którą polecałaś na wątku Barriego -Ushera? Jaka ona jest? Quote
dariaopole Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Basia : czyżbyś była nią zainteresowana :cool3: Pasowała by do twojego kompletu :p Quote
basiagk Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Gdybym mogła to bym miała nie komplet tylko całą brygadę amstaffów. Po prostu wysyłam komuś propozycje piesków i pytali się o wiek. Quote
Recommended Posts