Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, tak ja wiem o takich klatach, nie kwestionuję ich użyteczności, ale jakoś nie mogę zamykać Urana w takiej klatce, on się po prostu boi zamykanych pomieszczeń. Ja to taki dziwak jestem, moje psy są wychowywane "metodą bezstresową" jak czegoś nie chcą to nie robią - tylko żadnej agresji nie toleruję.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pako tez się boi zamykanych pomieszczeń ale klatkę bardzo lubi bo jest "przeźroczysta". A na początku też nie chciał wejśc....boczek go przekonał:diabloti:

Posted

Haha ale Pakuś ślicznie wygląda w tej klatce !!!
Lamia : ja też wychowuję bezstresowo więc mi na głowę wchodzą , nauczycielką też nie mogę byc (chociaż zawód taki ) bo u mnie każdy by miał 5 a na dodatek nic nie umiał ;)

Posted

dariaopole napisał(a):
Haha ale Pakuś ślicznie wygląda w tej klatce !!!
Lamia : ja też wychowuję bezstresowo więc mi na głowę wchodzą , nauczycielką też nie mogę byc (chociaż zawód taki ) bo u mnie każdy by miał 5 a na dodatek nic nie umiał ;)

Daria no co TY, fajnie jest się tak poznęcac nad dziećmi :eviltong:

Posted

hahah jasne że fajnie , ja sie i może bym poznęcała nad niektórymi ale jakoś mam słabość do łobuzów więc im bym wszytsko była w stanie wybaczyć, gorzej z kujonami :eviltong:

Basia : i co podróżowałaś już z psiakami w klatce ? jaki rezultat ?

Posted

Jeszcze nie podróżowałam z psami w klatce bo większe auto sobie pojechało na jakiś czas a do mniejszego się nie mieści. Ale w międzyczasie znalazłam sposób na moje diabły w samochodzie:diabloti: W aucie mam taki psikacz do kwiatków i jak zaczynają podskakiwać to psikam i mówię komendę "spokój". Zmiana jest diametralna!!! Ich wariactwo zmniejszyło się o 90%!!! Teraz najczęściej wystarczy jak usłyszą "spokój" i jest spokój:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

HIHI :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Abra z moją siostrzenicą Madzią :diabloti: Abra bardzo ją kocha!!! I jest niesamowicie cierpliwa przy dzieciach.

Abra, Madzia i mój siostrzeniec Wojtuś (w klatce...hihi)
pt. "Coś tu jest nie tak!!!"

Posted

[quote name='basiagk']A co w tym poście napisałaś? Dogo chyba znowu kaprysi!

No, nie pamiętam ale napewno coś mądrego ... jak zawsze ... :cool3:

ponad życie uwielbiam te Twoje śpiące fotki :evil_lol:

mam jedną moją (polowałam na nią miesiąc) ale chyba tylko Basia Twoje psiury potrafią tak spać ....

A to ulubiona pozycja spania Urana, nie wiem jakim cudem mu wygodnie, ja mu ciągle te nogi poprawiam a on swoje ...

Posted

Dziś moje pulpety (tak je nazwał mój brat) były nad Dunajcem. Fotek nie robiłam bo były by takie same jak poprzednio. Abra latała za kamykami w wodzie a Pako spacerował brzegiem rzeki. Łaskawie zamoczył nogi tylko raz. A najszczęśliwszy jest gdy może biegac po łące, to jest jego żywioł. Ma wtedy taką szczęśliwą minę:lol:!