lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 basiagk napisał(a):A w sprawie tego emaila... to ktoś kto pozwalala dawac psu "lewe" szczepienie nie powinien miec żadnego opsa! On potem dopisał, że kupił psa z książeczką i ze szczepieniami, a mimo to pies zachorował. Zwalają mnie z nóg tylko te błędy ortograficzne, boję się, czy nie jakiś dresiarz z tatuażem. Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 basiagk napisał(a):Mnie się to bardzo nie podoba!!!! Qrczę mnie też nie :shake: choć przed chwilą napisał, że mieszka z mamą. Zapytałam czy zgodzi się na kotrolę przedadopcyjną, ale jeszcze nie odpisał. Quote
andzia69 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 wiecie - ród męski ma to do siebie,że robi błędy!:evil_lol::evil_lol: przecież nikt też psa nie da zanim się nie sprawdzi domu - to nie ratler, nie pudelek ino bull!;) a co lewych szczepień - nie wiem czy pamiętacie,ale moja nieszczęsna siostra zasiliła kieszeń pseudohodoffców:angryy: i... kupila psa w niedzielę - niby miał książeczkę, niby szczepiona - a w środę mała zachorowała - parvo! No i ciotka andzia i jej weci małą wyleczyła - choć powiem,że było to już na pograniczu TM - więc skoro ten chłopak kupił z pseudo tego biednego psiaczka to uwierzę,że niby miał wpisane szczepienia a i tak zachorował! a co do tego wątku...to się zrobil taki bulowaty ogólnie!!!;) dla bulomaniaków! Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja nie ma nic przeciwko temu zeby to był wątek bullowatych. Pod warunkiem że czasami cioteczki popodziwiają moje skarby rąbnięte:loveu: Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='andzia69']wiecie - ród męski ma to do siebie,że robi błędy!:evil_lol::evil_lol: przecież nikt też psa nie da zanim się nie sprawdzi domu - to nie ratler, nie pudelek ino bull!;) a co lewych szczepień - nie wiem czy pamiętacie,ale moja nieszczęsna siostra zasiliła kieszeń pseudohodoffców:angryy: i... kupila psa w niedzielę - niby miał książeczkę, niby szczepiona - a w środę mała zachorowała - parvo! No i ciotka andzia i jej weci małą wyleczyła - choć powiem,że było to już na pograniczu TM - więc skoro ten chłopak kupił z pseudo tego biednego psiaczka to uwierzę,że niby miał wpisane szczepienia a i tak zachorował! a co do tego wątku...to się zrobil taki bulowaty ogólnie!!!;) dla bulomaniaków! No faktycznie bullowaty się zrobił :evil_lol: Basia nie wyrzucaj nas :cool3: a wracając :eviltong: do "mojego" Barrego, napisałam do basia0607 czy może zrobić kontrolę przedadopcyjną i okazało się, że zna jego znajomych i że w razie czego to go dokładnie przetrzepie :lol: , ja to mam więcej szczęścia niż rozumu :loveu: Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Lamia przecie ja chce żeby to był taki bullowaty wątek!!! Tylko o moim skarbach nie zapominajcie:lol: WSZYSTKIE BULLKI NASZE SĄ!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 basiagk napisał(a):Lamia przecie ja chce żeby to był taki bullowaty wątek!!! Tylko o moim skarbach nie zapominajcie:lol: WSZYSTKIE BULLKI NASZE SĄ!!!!!:loveu::loveu::loveu: Ten co zapomni, będzie miał ze mną do czynienia, mam Urana i nie zawaham się go użyć :cunao: Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 eh Lamia!!!:roflt::roflt::roflt: A z Uranem czuje sie bezpiecznie!:roflt::loveu: Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='basiagk']eh Lamia!!!:roflt::roflt::roflt: A z Uranem czuje sie bezpiecznie!:roflt::loveu: To mój dzisiejszy mail do koleżanki która mnie uraczyła tym nieszczęściem, składam jej raporty: "17.04.2007 godz. 14.05 Uranek zdemolował dziś chałupę którą zostawiliśmy otwartą ze względu na Sonię i Zuzię (Czupurek i Czika były zamknięte w innej części). Zeżarł lampę mojej mamy którą kupiła w galerii, 4 swetry, 5 par moich butów + 1 parę Nike-ów za 3 stówy, 6 roślin w doniczkach, jedną skórzaną torbę podróżną którą kupiłam w Istambule i 1 torebkę, poszarpał moje do kostek sztuczne futro i 9 koszulek Miśka, jego skórzane kapcie, poszarapał moje dokumenty unijne i dwudniową smycz automatyczną na 100 kg uciągu za 180 zł. A teraz śpi. Nie znasz kogoś kto chciałby miłego, spokojnego pieska z dowozem + dożywotni zestaw karmy. z poważaniem, Beata" Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Matko Kochana!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Chyba czuje się bezpiecznie niestety jednak :angryy: :angryy: :angryy: Quote
dariaopole Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Uran jest po prostu boski, a co do tego chłopaka to moj mąż też robi straszne błędy a nie jest dresiarzem z tatuażem !!! nie nastawiajmy sie z g óry podejrzliwie , jeżeli istnieje możliwość przetrzepania chłopaka to tzreba to zrobic i tyle, wtedy bedzie pewność co to za koleś. A basia Twoimi rumburakami to się można zachwycać codziennie, takie są cudne !!! Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A mnie się wydaje że Pako w przeszłości miał chyba złamane żebro bo przy mizianku wyczułam, że ma krzywo zrosniete.:angryy: Lamia wiesz cos o tym? Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 dariaopole napisał(a):Uran jest po prostu boski, a co do tego chłopaka to moj mąż też robi straszne błędy a nie jest dresiarzem z tatuażem !!! nie nastawiajmy sie z g óry podejrzliwie , jeżeli istnieje możliwość przetrzepania chłopaka to tzreba to zrobic i tyle, wtedy bedzie pewność co to za koleś. A basia Twoimi rumburakami to się można zachwycać codziennie, takie są cudne !!! Ja tam z natury jestem podejrzliwa, ale za to jakie boskie są potem niespodzianki (czyt. ten wątek) :lol: :lol: :lol: Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 basiagk napisał(a):A mnie się wydaje że Pako w przeszłości miał chyba złamane żebro bo przy mizianku wyczułam, że ma krzywo zrosniete.:angryy: Lamia wiesz cos o tym? Basia to bardzo prawdopodobne, on wył przy każdym dotknięciu jak do nas trafił :-( Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jej!!!!! Nie wiedziałam!!!!:placz: Moje słońce NAJDROŻSZE!!!!!!!!!:placz: Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 ale silny jest niesamowicie, zdrowiał po prostu w oczach, wiedział kto na niego czeka :razz: Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No bo ja go UWIELBIAM!!!:oops::loveu::loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Bidny Pakuś, jak dobzre że trafił w Basi ręce - hahaha rece które leczą !!! Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 basiagk napisał(a):No bo ja go UWIELBIAM!!!:oops::loveu::loveu::loveu: To widać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A tak a propos zdjec kanapowych. To ja tez czasami jestem na tej kanapie:p Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Dobre pieski, miło, że dają Ci usiąć na kanapie .... o leżeniu zapomnij :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 a to koncert Abry gdy usłyszała dzwony kościelne. Pako jako scenografia:lol: http://www.wrzuta.pl/film/dreKaz5RFB/100_3618 Quote
dariaopole Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ależ one pięknie śpią , Pakuś wygląda jak moja Chilijka :loveu:, a Abra jaka śpiewaczka !!! Quote
Recommended Posts