basiagk Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Przepraszam, że mnie nie było ale się uczyłam testów i była LEKKO zestresowana...ale było warto bo DZIŚ ZDAŁAM NA PRAWO JAZDY!!!!! A Abrze i Pakusiowi szykuję klatkę do samochodu bo diabły są tam straszne!!!:grab: Quote
Ulka18 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 DZIŚ ZDAŁAM NA PRAWO JAZDY!!!!! Basiu gratulacje :Rose: To wielka chwila w zyciu kazdego :multi: Zobaczysz jak odmieni sie Twoje zycie, jak siadziesz sama za kolkiem :p Quote
dariaopole Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Basia : gratulacje, brakowało nam tu Ciebie i twoich ślicznych mordziaków :) Quote
modliszka84 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 to i ja sie przyłaczam do gratulacji !!!! :flowers: prawko fajna rzecz, ja swoje zdałam w dzień po 17. urodzinach (wtedy jeszcze było od 17 lat) :eviltong: Quote
lamia2 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Prawo jazdy, to po prostu WOLNOŚĆ, gratulacje :Rose::Rose::Rose: :painting: Quote
Ulka18 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 basiagk napisał(a):Ulka czy mam się bac? EEEE, GDZIE TAM ;) Wolnosci zasmakujesz od chwili kiedy usiadziesz za kierownica :multi: Nie bedziesz musiala nikogo prosic o podwiezienie, siadasz i po prostu jedziesz. Bierzesz psiurki i hajda za miasto. Quote
basiagk Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Yeah!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: No i dziękuję wszystkim za gratulacje!!!:loveu: Quote
basiagk Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='lamia2'] Zobacz na tego, muszę go zabrać z tego miejsca i nie wiem gdzie. Jest na 2 m łańcuchu i jeszcze w kojcu, i tak już stoi od roku, ostatni raz był na spacerze właśnie rok temu, wtedy kiedy go tam przywieźli. A on ma dopiero ok. 1,5-2 latka. Lamia co z nim???? Quote
basiagk Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A teraz z innej beczki: Pako dziś znowu ciągnął oponę. Świetnie mu to wychodzi :!: Widać różnice bo gdy Abra ciągnie oponę to czuje się niepewnie a gdy podepnę Pako to idzie jakby miał to we krwi. Obiecuje fotki ale nie tym razem. Tym razem wątek kanapowy :D Quote
lamia2 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 A my dziś kupiliśmy penisy :lol: Uran oszlał z radości (może myślał, że jak dostał penisa to i jajka mu zwrócą) :cool3: Sonia najpierw nie mogła w to uwierzyć, że to do jedzenia, potem się przekonała, reszta psów stwierdziła, że za bardzo śmierdzi i zwiała do domu :loveu: Quote
basiagk Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Mądra decyzja, że psiaki jadły na zewnątrz bo smrodek jest powalający. Uran jest SUPER!!!! A Sonia Kochana:loveu: Quote
lamia2 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Muszę dać większą fotkę, jak ja kocham tego psa :eviltong: Quote
lamia2 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='basiagk']:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Mądra decyzja, że psiaki jadły na zewnątrz bo smrodek jest powalający. Uran jest SUPER!!!! A Sonia Kochana:loveu: Smrodek? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Basia, Ty to delikatna jesteś, capiło nieludzko, Zuzia po 2-ch minutach zaczęła oczy mrużyć :shake: Quote
dariaopole Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hahahah, ale sie pośmiałam, a wszystko to zawdzięczam penisom !!! Basia te Twoje kanapowce są przeurocze, a Uran cud miod , aż się wierzyć nie chce że to taki rozrabiaka:evil_lol: Quote
lamia2 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Oj tak, kanapowe fotki są najlepsze :lol: muszę moim jakieś porobić :lol: a dla Urana dzień bez demolki, to dzień stracony :flaming: Quote
lamia2 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 No właśnie, gdzie te fotki :-x :-x :-x :lmaa: :lmaa: :lmaa: :mad: :mad: :mad: Quote
dariaopole Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Basia cos ostatnio jakas cichutka :roll: lamia : Ty też dawaj fotki Twoich pociech zwłaszcza diabełka Urana:diabloti: Quote
lamia2 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 dariaopole napisał(a):Basia cos ostatnio jakas cichutka :roll: lamia : Ty też dawaj fotki Twoich pociech zwłaszcza diabełka Urana:diabloti: mam nogę do połowy uda w gipsie i nie nadążam biegać z aparatem za Uranem .... ale jak mi się usprawni druga kończyna to zrobię fotki :) Quote
basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Lamia a coś Ty narobiła, że noga w gipsie?! Poźniej dam nowe fotki choc nie 'kanapowe":diabloti: Quote
lamia2 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 basiagk napisał(a):Lamia a coś Ty narobiła, że noga w gipsie?! Poźniej dam nowe fotki choc nie 'kanapowe":diabloti: Uran mnie chciał zabić, biegłam za nim z witaminkami i się spierdzieliłam ze schodów tarasu :mad: Quote
Recommended Posts