basiagk Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A oto dziś Pako był na spacerku pierwszy raz płaszczyku:evil_lol: A dziś na kanapie było przytulanko. Abra i Pako robią się dobrana parką:loveu: Quote
andzia69 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 BASIA - TO NIE TAK - żE NIE ODWIEDZA - ja zawsze wpadam, tylko czasem mam tak dużo nowych wiadomosci do poczytania,że czasu brakuje - a tu ciągle coś nowego -np. Tasman:angryy: A Pako w płaszczyku to nie powiem kogo mi przypomina - zgadnijcie sami (tylko to przeciwna płeć) - np. stoi pod latarnią w super błyszczącym płaszczyku i nie ma nic pod spodem???:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Bardzo przypomina Matrixa...Basiu, czy on tego plaszczyka nie chcial sciagac? Ja Was zawsze odwiedzam, ale nie zawsze pisze, bo w pracy np. nie moge :oops: Ale czesto ogladam zdjecia, bo takiego spania synchronicznego to nigdzie nie widzialam :loveu: Quote
lamia2 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Ja też zawsze odwiedzam, ale teraz bez przerwy walę w klawiaturę bo szukam domków dla bezdomnych szczeniaków z działek. Jedna kluseczka już jedzie do nowego domku w tym tygodniu :) To ta w jasnych skarpetkach, czyż nie cudo :) Quote
basiagk Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Wyjeżdżam na kilka dni, będę w sobotę wieczorem. Jakby kogos to interesowało:razz: Quote
lamia2 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 basiagk napisał(a):Wyjeżdżam na kilka dni, będę w sobotę wieczorem. Jakby kogos to interesowało:razz: Z psiurasami ? Quote
basiagk Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Nie pieski zostaja u rodziców, tam maja koleżanke. pierwszy raz sie rozstajemy. Troche się boję. Pako już mnie pilnuje. A teraz uciekam. Quote
lamia2 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 basiagk napisał(a):Nie pieski zostaja u rodziców, tam maja koleżanke. pierwszy raz sie rozstajemy. Troche się boję. Pako już mnie pilnuje. A teraz uciekam. Trzymam kciuki za Pakusia żeby sie nie zapłakał :bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Ulka18 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No to Cie psiurki Basiu zaliżą na smierc po powrocie :loveu: Quote
lamia2 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 No i jak przywitanie, Pakuś nie schudł ? Quote
basiagk Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 lamia2 napisał(a):No i jak przywitanie, Pakuś nie schudł ? Lamia, nie ma takiej możliwości!!! Moja Mama jest w nim zakochana i jedzonko było cacy, Mama nawet rosołek pieskom gotuje. A przywitanie było szalone!!! ale Pakusiowi było cudnie!!! Abrusi też:loveu: Quote
lamia2 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 basiagk napisał(a):Lamia, nie ma takiej możliwości!!! Moja Mama jest w nim zakochana i jedzonko było cacy, Mama nawet rosołek pieskom gotuje. A przywitanie było szalone!!! ale Pakusiowi było cudnie!!! Abrusi też:loveu: Fiu, fiu .... rosołek ;) , żeby Pakuś pańci nie zapragnął zmienić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basiagk Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Szczerze to chwile miałam takie wątpliwości:razz: Bo Pako uwielbia moją Mamę. Jak mnie nie było to zachowywał się w stosunku do Mamy jak do mnie. Quote
lamia2 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 basiagk napisał(a):Szczerze to chwile miałam takie wątpliwości:razz: Bo Pako uwielbia moją Mamę. Jak mnie nie było to zachowywał się w stosunku do Mamy jak do mnie. No popatrz jaki zdrajca :mad: ale żeby tak dla rosołku dać się przekupić :cool3: Quote
basiagk Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Właśnie gonimy Pakusia po domu żeby nóżke odkazić bo sobie skaleczył...eh te pieski Quote
lamia2 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 basiagk napisał(a):Właśnie gonimy Pakusia po domu żeby nóżke odkazić bo sobie skaleczył...eh te pieski he, he, ... to za karę :eviltong: Quote
basiagk Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Muszę się pochwalić że Pako dziś pierwszy raz uprawiał sport, weight pulling. Ciągnął oponę. Ma do tego talent!!!:evil_lol: Niedługo zrobię mu fotki. Jestem z niego dumna!:loveu: A wszystko zaczęło się od tego, że Pako, gdy się go puści leci w las a ja popadam w rozpacz choc zawsze wraca. Wymyśliliśmy że jak będzie miał oponke przypiętą to nie poleci. I się udało do tego widać że ma do tego talent. Więc zapowiada się że Pako będzie miec super figurkę:cool3: Quote
basiagk Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To są fotki z wczoraj ale z komórki więc jakość wątpliwa:oops: Quote
basiagk Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A teraz z innej beczki:loveu: Kanapowe szaleństwa i inne: :oops: Wiaterek podwiał uszko Quote
andzia69 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Pako Hannibal Lecter ciągnący oponę - dobre, tylko czemu w tym namordniku??? Przeca za nikim by z tą oponeczką nie poleciał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No wkoncu udalo mi sie przeczytac watek od deski do deski, troche mi to zajelo ale bylo warto, po raz kolejny napisze Basi ze jej pieski sa wprost CUDOWNE i tak apetyczne ze az chce sie je zjesc z milosci. Co do zabawy z oponka to moja sunia sie nia bawi.....gryząc i oponka powoli znika z pola widzenia;) Buziaczki dla Abry i Pakusia!!! Quote
lamia2 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 dariaopole napisał(a):No wkoncu udalo mi sie przeczytac watek od deski do deski, troche mi to zajelo ale bylo warto, po raz kolejny napisze Basi ze jej pieski sa wprost CUDOWNE i tak apetyczne ze az chce sie je zjesc z milosci. Co do zabawy z oponka to moja sunia sie nia bawi.....gryząc i oponka powoli znika z pola widzenia;) Buziaczki dla Abry i Pakusia!!! Daria, psiaki zawsze tak cudownie wyglądają jak trafiają do cudownej rodziny :) :lol: Quote
Recommended Posts