Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BASIA - TO NIE TAK - żE NIE ODWIEDZA - ja zawsze wpadam, tylko czasem mam tak dużo nowych wiadomosci do poczytania,że czasu brakuje - a tu ciągle coś nowego -np. Tasman:angryy:

A Pako w płaszczyku to nie powiem kogo mi przypomina - zgadnijcie sami (tylko to przeciwna płeć) - np. stoi pod latarnią w super błyszczącym płaszczyku i nie ma nic pod spodem???:evil_lol:

Posted

Bardzo przypomina Matrixa...Basiu, czy on tego plaszczyka nie chcial sciagac?

Ja Was zawsze odwiedzam, ale nie zawsze pisze, bo w pracy np. nie moge :oops: Ale czesto ogladam zdjecia, bo takiego spania synchronicznego to nigdzie nie widzialam :loveu:

Posted

Ja też zawsze odwiedzam, ale teraz bez przerwy walę w klawiaturę bo szukam domków dla bezdomnych szczeniaków z działek.
Jedna kluseczka już jedzie do nowego domku w tym tygodniu :)

To ta w jasnych skarpetkach, czyż nie cudo :)

Posted

basiagk napisał(a):
Nie pieski zostaja u rodziców, tam maja koleżanke. pierwszy raz sie rozstajemy. Troche się boję. Pako już mnie pilnuje. A teraz uciekam.

Trzymam kciuki za Pakusia żeby sie nie zapłakał :bigcry::bigcry::bigcry:

Posted

lamia2 napisał(a):
No i jak przywitanie, Pakuś nie schudł ?

Lamia, nie ma takiej możliwości!!! Moja Mama jest w nim zakochana i jedzonko było cacy, Mama nawet rosołek pieskom gotuje. A przywitanie było szalone!!! ale Pakusiowi było cudnie!!! Abrusi też:loveu:

Posted

basiagk napisał(a):
Lamia, nie ma takiej możliwości!!! Moja Mama jest w nim zakochana i jedzonko było cacy, Mama nawet rosołek pieskom gotuje. A przywitanie było szalone!!! ale Pakusiowi było cudnie!!! Abrusi też:loveu:

Fiu, fiu .... rosołek ;) , żeby Pakuś pańci nie zapragnął zmienić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

basiagk napisał(a):
Szczerze to chwile miałam takie wątpliwości:razz: Bo Pako uwielbia moją Mamę. Jak mnie nie było to zachowywał się w stosunku do Mamy jak do mnie.

No popatrz jaki zdrajca :mad: ale żeby tak dla rosołku dać się przekupić :cool3:

Posted

Muszę się pochwalić że Pako dziś pierwszy raz uprawiał sport, weight pulling. Ciągnął oponę. Ma do tego talent!!!:evil_lol: Niedługo zrobię mu fotki. Jestem z niego dumna!:loveu: A wszystko zaczęło się od tego, że Pako, gdy się go puści leci w las a ja popadam w rozpacz choc zawsze wraca. Wymyśliliśmy że jak będzie miał oponke przypiętą to nie poleci. I się udało do tego widać że ma do tego talent. Więc zapowiada się że Pako będzie miec super figurkę:cool3:

Posted

No wkoncu udalo mi sie przeczytac watek od deski do deski, troche mi to zajelo ale bylo warto, po raz kolejny napisze Basi ze jej pieski sa wprost CUDOWNE i tak apetyczne ze az chce sie je zjesc z milosci.
Co do zabawy z oponka to moja sunia sie nia bawi.....gryząc i oponka powoli znika z pola widzenia;)
Buziaczki dla Abry i Pakusia!!!

Posted

dariaopole napisał(a):
No wkoncu udalo mi sie przeczytac watek od deski do deski, troche mi to zajelo ale bylo warto, po raz kolejny napisze Basi ze jej pieski sa wprost CUDOWNE i tak apetyczne ze az chce sie je zjesc z milosci.
Co do zabawy z oponka to moja sunia sie nia bawi.....gryząc i oponka powoli znika z pola widzenia;)
Buziaczki dla Abry i Pakusia!!!

Daria, psiaki zawsze tak cudownie wyglądają jak trafiają do cudownej rodziny :) :lol: