andzia69 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no to specjalnie dla ciotek jako pierwsze zobaczą nowe zdjęcia: Quote
invictus hilaritas Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :( ojej nie wiedzialam ze on az tak zle wyglada :( buuziizaaaczki od ciotki Quote
basiagk Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jezu! Jak dobrze, że jest u Ciebie!!! Buziaki!!! A ja i tak uważam, że jest piękny!!! Quote
basiagk Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale tu dziś mały ruch. Dziewczyny poradźcie co można zrobic gdy wiem, że w tarnowskim azylu jest amstaff a wiem, również, że niemile tam widzą i nie chcą wpuszczac ludzi "naszego pokroju"? Boję się okropnie tam iśc, nigdy tego nie robiłam. Poza tym względy zdrowotne też mi przeszkadzają. Kurcze nie wiem co robic?:-( Quote
andzia69 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 spytaj może Morgan - nie wiem czy ona tam chodziła do azylu, ale może więcej wie..wiem,że Agnieszka Małek tam chodziła - ale nie wiem czy chodzi (bo byla w ciąży) Quote
basiagk Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale podobno Agnieszki Małek już tam nie chcą wpuszczac bo przez nią mieli kontrole. Poza tym chyba już termin się jej zbliża... Spróbuje z Morgan choc ona chyba z Agnieszką chodziła do azylu. Nie wiem bo znam tylko Morgan i tylko wirtualnie:shake: Quote
invictus hilaritas Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aukcja na allegro ruszyla : http://www.allegro.pl/item163403666_okrutnie_okaleczone_chore_psy_pomoz_im_.html dajcie gdzie mozecie !! Quote
lamia2 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 invictus hilaritas napisał(a)::( ojej nie wiedzialam ze on az tak zle wyglada :( buuziizaaaczki od ciotki Invictus, Togo teraz wygląda cudownie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , looknij na wcześniejsze fotki (są tu na Basi wątku). Andzia on jest po prostu cudny, widać że idzie ku lepszemu :multi: Boże, żeby mu się tylko cudowny domek trafił :-( Invictus wklejam i wysyłam link gdzie tylko się da :razz: A z tarnowskim azylem to ja nie poradzę :shake: Quote
invictus hilaritas Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 zostala polowa cegielek mam nadzieje ze bedzie ta dalej szlo :) Quote
basiagk Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 invictus hilaritas napisał(a):zostala polowa cegielek mam nadzieje ze bedzie ta dalej szlo :) BYLE TAK DALEJ!!! Quote
lamia2 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Uff, właśnie skończyłam rozmowę z panią prezes naszej fundacji, która znowu poobkładała się fotkami Pakusia i mówi, że jak na nie patrzy to wierzy w sens prowadzenia fundacji (no i znowu ryczła :roll: ). Basia mam do Ciebie nietypową prośbę, oczywiście to nic zobowiązującego i ja się nie pogniewam jeśli odmówisz, ale staramy się teraz o kolejną dotację (na sterylki, kastrację i szczepienia), warunkiem jej uzyskania są efekty naszych działań, czy mogłabyś napisać do nas list, no wiesz taki z podziękowaniem, że jesteś zadowolona z pieska, że piesek po przejściach, itd. my do dokumentacji załączamy fotki. Jeśli czujesz się tym skrępowana, to oczywiście nie przejmuj się i nic się nie stanie :) Quote
lamia2 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 basiagk napisał(a):Nie ma sprawy!!! Gdzie mam pisac? Oj, to super :multi: :multi: :multi: najlepiej na adres fundacji (masz na karcie adopcyjnej) jeszcze raz dzięki, bo my sterylizujemy za darmo, nie tylko z naszego schroniska :) Quote
basiagk Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Lamia Pako jest SUPER!!! Moja Mama się zakochała!:loveu: Zrobiły mu się takie piękne bursztynowe oczy. Te najgorsze blizny zaczynają zarastac włosami i z każdym dniem zachowuje się coraz bardziej jak szczeniaczek.:cool3: I chyba pamięta Twój samochód bo za takimi chce biec i skacze, woła... Pamięta Cię. Quote
lamia2 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='basiagk']Lamia Pako jest SUPER!!! Moja Mama się zakochała!:loveu: Zrobiły mu się takie piękne bursztynowe oczy. Te najgorsze blizny zaczynają zarastac włosami i z każdym dniem zachowuje się coraz bardziej jak szczeniaczek.:cool3: super tekst do naszego listu ;) I chyba pamięta Twój samochód bo za takimi chce biec i skacze, woła... Pamięta Cię. Eeee, tak tylko mówisz, żeby mi zrobić przyjemność :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale mów mi tak dalej :evil_lol: i całusek w mokry nochalek Pakusia odemnie :calus: Quote
lamia2 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Ale dzisiaj miło na dogo i do tego właśnie zobaczyłam, że Telma i Luise oraz Komo idą do nowego domku eszystkie razem :lol: (niestety Togo nie został wybrany :-( ) Telma i Luise. Znalezione w lesie, przywiązane do drzewa. Są bardzo wystraszone.Nie wiem ile wycierpiały, ale chyba sporo. Non stop siedzą w budzie, wychodzą tylko na jedzenie Komo Pies, średni, ok. 6 lat. Przywieziony z Komornik. Bardzo miły, nie interesuje się innymi psami. Jakie smutne oczy:placz::placz::placz::placz: Quote
basiagk Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Telma i Luise idą razem? Podobno miały byc adoptowane osobno bo się nie zgadzały. Ale BARDZO się cieszę!!! Quote
lamia2 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 :evil_lol: basiagk napisał(a):Telma i Luise idą razem? Podobno miały byc adoptowane osobno bo się nie zgadzały. Ale BARDZO się cieszę!!! Wszystkie trzy razem, niesamowite, bardzo się cieszę, zwłaszcza los Telmy i Luise śledziałam od dłuższego czasu :) i podobno do miłośników tej rasy jadą :) Quote
basiagk Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Sprawdzony jest ten dom? Żeby dobrze trafiły! Możesz podac mi link do tego wątku, poczytam sobie. Quote
lamia2 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='basiagk']Sprawdzony jest ten dom? Żeby dobrze trafiły! Możesz podac mi link do tego wątku, poczytam sobie. Na razie nie wiele wiadomo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42681 Quote
basiagk Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Lamia czyli to pismo dziękczynne:cool3: mam wysłac pocztą na adres fundacji? Quote
lamia2 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 basiagk napisał(a):Lamia czyli to pismo dziękczynne:cool3: mam wysłac pocztą na adres fundacji? :megagrin: :megagrin: he, he ... może być pocztą i może być mailem (byle z imiennej skrzynki, żeby nam nikt nie zarzucił fałszerstwa), może być na moją skrzynkę :klacz: Quote
basiagk Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ok. Muszę wymyslec coś fajnego. Czy to długie musi byc? Bo nie wiem czy mam się rozpisywac.:mdrmed: Quote
Recommended Posts