Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tu dziś mały ruch.

Dziewczyny poradźcie co można zrobic gdy wiem, że w tarnowskim azylu jest amstaff a wiem, również, że niemile tam widzą i nie chcą wpuszczac ludzi "naszego pokroju"? Boję się okropnie tam iśc, nigdy tego nie robiłam. Poza tym względy zdrowotne też mi przeszkadzają. Kurcze nie wiem co robic?:-(

Posted

Ale podobno Agnieszki Małek już tam nie chcą wpuszczac bo przez nią mieli kontrole. Poza tym chyba już termin się jej zbliża... Spróbuje z Morgan choc ona chyba z Agnieszką chodziła do azylu. Nie wiem bo znam tylko Morgan i tylko wirtualnie:shake:

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
:( ojej nie wiedzialam ze on az tak zle wyglada :( buuziizaaaczki od ciotki

Invictus, Togo teraz wygląda cudownie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , looknij na wcześniejsze fotki (są tu na Basi wątku).

Andzia on jest po prostu cudny, widać że idzie ku lepszemu :multi:

Boże, żeby mu się tylko cudowny domek trafił :-(

Invictus wklejam i wysyłam link gdzie tylko się da :razz:

A z tarnowskim azylem to ja nie poradzę :shake:

Posted

Uff, właśnie skończyłam rozmowę z panią prezes naszej fundacji, która znowu poobkładała się fotkami Pakusia i mówi, że jak na nie patrzy to wierzy w sens prowadzenia fundacji (no i znowu ryczła :roll: ).

Basia mam do Ciebie nietypową prośbę, oczywiście to nic zobowiązującego i ja się nie pogniewam jeśli odmówisz, ale staramy się teraz o kolejną dotację (na sterylki, kastrację i szczepienia), warunkiem jej uzyskania są efekty naszych działań, czy mogłabyś napisać do nas list, no wiesz taki z podziękowaniem, że jesteś zadowolona z pieska, że piesek po przejściach, itd. my do dokumentacji załączamy fotki.

Jeśli czujesz się tym skrępowana, to oczywiście nie przejmuj się i nic się nie stanie :)

Posted

basiagk napisał(a):
Nie ma sprawy!!! Gdzie mam pisac?

Oj, to super :multi: :multi: :multi:
najlepiej na adres fundacji (masz na karcie adopcyjnej)

jeszcze raz dzięki, bo my sterylizujemy za darmo, nie tylko z naszego schroniska :)

Posted

Lamia Pako jest SUPER!!! Moja Mama się zakochała!:loveu: Zrobiły mu się takie piękne bursztynowe oczy. Te najgorsze blizny zaczynają zarastac włosami i z każdym dniem zachowuje się coraz bardziej jak szczeniaczek.:cool3:
I chyba pamięta Twój samochód bo za takimi chce biec i skacze, woła... Pamięta Cię.

Posted

[quote name='basiagk']Lamia Pako jest SUPER!!! Moja Mama się zakochała!:loveu: Zrobiły mu się takie piękne bursztynowe oczy. Te najgorsze blizny zaczynają zarastac włosami i z każdym dniem zachowuje się coraz bardziej jak szczeniaczek.:cool3:

super tekst do naszego listu ;)

I chyba pamięta Twój samochód bo za takimi chce biec i skacze, woła... Pamięta Cię.

Eeee, tak tylko mówisz, żeby mi zrobić przyjemność :eviltong: :eviltong: :eviltong:
ale mów mi tak dalej :evil_lol:
i całusek w mokry nochalek Pakusia odemnie :calus:

Posted

Ale dzisiaj miło na dogo i do tego właśnie zobaczyłam, że Telma i Luise oraz Komo idą do nowego domku eszystkie razem :lol:

(niestety Togo nie został wybrany :-( )

Telma i Luise.
Znalezione w lesie, przywiązane do drzewa. Są bardzo wystraszone.Nie wiem ile wycierpiały, ale chyba sporo. Non stop siedzą w budzie, wychodzą tylko na jedzenie

Komo

Pies, średni, ok. 6 lat.

Przywieziony z Komornik. Bardzo miły, nie interesuje się innymi psami.

Jakie smutne oczy:placz::placz::placz::placz:

Posted

:evil_lol:

basiagk napisał(a):
Telma i Luise idą razem? Podobno miały byc adoptowane osobno bo się nie zgadzały. Ale BARDZO się cieszę!!!

Wszystkie trzy razem, niesamowite, bardzo się cieszę, zwłaszcza los Telmy i Luise śledziałam od dłuższego czasu :)
i podobno do miłośników tej rasy jadą :)

Posted

basiagk napisał(a):
Lamia czyli to pismo dziękczynne:cool3: mam wysłac pocztą na adres fundacji?

:megagrin: :megagrin: he, he ... może być pocztą i może być mailem (byle z imiennej skrzynki, żeby nam nikt nie zarzucił fałszerstwa), może być na moją skrzynkę :klacz: