lamia2 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 andzia69 napisał(a):lamia - szczerze? to nie wiem:-(:-(:-( ale jakbym go nie zabrała i umarłby tam jak Logo to bym sobie nie podarowała:shake: no a zrobiło mu to schronisko w Ligocie oczywiście!:angryy: A za co będziesz go leczyć (bo to chyba kosztowne?), a jedzenie? Jakby Ci żarełka zabrakło, to znajomy Tigress jeżdzi co tydzień do Kielc to Ci mogę jakieś suche podrzucić. Quote
basiagk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nie ogladajcie jak nie chcecie ryczec http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx Quote
andzia69 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='basiagk']Nie ogladajcie jak nie chcecie ryczec http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx Basiu ja specjalnie dawałam ten link do wszystkich moich aukcji na rzecz bulli, kiedyś go znalazłam, obejrzałam i wklejam - może to komuś przemówi do rozumu:-( Quote
lamia2 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='basiagk']Nie ogladajcie jak nie chcecie ryczec http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx Znam ten film, rozsyłam go wszytkim którzy, nie wiedzą po co robi się sterylki i kastracje. Właśnie w czwartek organizuję sterylkę dla suki koleżanki, która jest w ciąży. Zadałam jej pytanie co zrobi z maluchami, na co ona, że rozda. Wysłałam jej ten film i napisałam, jaką ma gwarancję, że szczeniaki jej suki nie wylądują w tym koszu, teraz albo gdy się znudzą. Podziałało, robimy sterylkę aborcyją. Quote
basiagk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mam totalnego psiego doła! Jeszcze jakas osobniczka (nikt z was kochane) z forum napisała mi okropnego pw i się rozwaliłam. Ja też dałam linka na niebieskim forum i wyslałam znajomej której sie nie podobało że "wytrzebiłam" Abrę. Quote
basiagk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='jotpeg']Lamia, załóż chłopakowi osobny watek: Czy ma juz wątek na dogo? Quote
lamia2 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 basiagk napisał(a):Mam totalnego psiego doła! Jeszcze jakas osobniczka (nikt z was kochane) z forum napisała mi okropnego pw i się rozwaliłam. Basia nie przejmuj się jakimś PW, ja bez przerwy z kimś się kłócę (teraz też na jednym z wątków), ktoś obraża mnie, ja kogoś - to bez znaczenia liczy się tylko dobro psów, a opinie ludzi mnie nie interesują :razz: Co do Rudego, to założę mu wątek na dogo, tylko sprawdzę jedną informację, którą dostałam od Marty z Suwałk (możliwy domek dla niego):lol: Quote
basiagk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Lamia czy wiesz co z Rudym? Zaraz dam pare fotek Pako. Quote
basiagk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Częśc fotek jest komórki więc przepraszam za jakośc: Pako był dzis u weta na szczepieniu i ma zapalenie mieszków włosowych ale dostał specjalny szampon i będzie dobrze. A tak w ogóle to jest SUPER tylko jak zobaczy innego psa to robi fikołki i śpiewa:roll: Quote
lamia2 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 basiagk napisał(a):Lamia czy wiesz co z Rudym? Zaraz dam pare fotek Pako. W sprawie Rudego czekam na odpowiedź od potencjalnych właścicieli ;) A na fotki Pakusia czekamy, oj, czekamy YES :bigcool:YES :bigcool: YES:bigcool: Quote
lamia2 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Ale z niego pieszczoch się zrobił :crazyeye: Na tej fotce są takie podobne, ale sprytna ciotka po chrakterystcznych zmarszczkach na czole poznała dziubdziulka najkochańszego :eviltong: Quote
basiagk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Oj pieszczoch okropny! A moja Mama sie w nim zakochała i mówi że już by go nigdzie nie oddała!!!:cool3: Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Basia - a może chcesz do kolekcji 3 ryżego Zgredka???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Grom to 2 letni samiec, któremu pozostało już tylko kilka dni życia... W schronisku, w którym przebywa nie ma niestety miejsc dla zwierząt, które nie dogadują się z innymi psami. Znaleziono przywiazanego do drzewa psa ...ma pogryziony cały pysk (masa licznych blizn, wyglądają jakby wpadł na drut kolczasty lub był pogryziony). Grom jest przyjazny do ludzi. Quote
basiagk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 andzia69 napisał(a):Basia - a może chcesz do kolekcji 3 ryżego Zgredka???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdyby moje mieszkanie nie miało 34 metrów kwadratowych to pewnie!!! Szukajmy temu wyżej domu!!! Ja sie chyba załamię!!!:grab: Quote
lamia2 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='basiagk']Grom to 2 letni samiec, któremu pozostało już tylko kilka dni życia... W schronisku, w którym przebywa nie ma niestety miejsc dla zwierząt, które nie dogadują się z innymi psami. Znaleziono przywiazanego do drzewa psa ...ma pogryziony cały pysk (masa licznych blizn, wyglądają jakby wpadł na drut kolczasty lub był pogryziony). Grom jest przyjazny do ludzi. Czy oni chcą go uśpić? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Andzia jak Togo? Quote
basiagk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 lamia2 napisał(a):Czy oni chcą go uśpić? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TAK!!!!!!!!!!!! Quote
lamia2 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 basiagk napisał(a):TAK!!!!!!!!!!!! Przerażające :-( a gdzie to się dzieje? Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Togo vel Zgredek vel Kostuś vel Szkaradek ma się chyba dobrze - żre, kupka, sika, włazi na kolana, daje ten szkaradny łeb do głaskania, straszy ludzi, którzy przychodzą do roboty swoim wyglądem - może jeszcze na nas do Tozu doniosą,że znęcam się nad psem:evil_lol: Jutro do weta, kombinuję jakiś tymczasik domowy na 2 dni (no bo jak ja go zostawię w robocie na sobotę i niedzielę samego????). Poza tym musi być wyprany w jakimś śmierdzącym ponoć płynie, a w pracy przeca nie mam gdzie tego zrobić:shake: A co do tego biedaka - ja już nie mogę, ich jest coraz więcej z potrzebami na przedwczoraj a domów jak na lekarstwo:placz::placz::placz::placz: Quote
basiagk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 lamia2 napisał(a):Przerażające :-( a gdzie to się dzieje? Niestety nie wiem. To wątek założony przez doddy. Glupie i naiwne pytanie: Macie kogoś chętnego? Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 niestety:-( a moze Evas z wątku o Aresie - tym rudym aście z Gliwic będzie miała namiary na kogoś.... Quote
Recommended Posts