zaba14 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Nasza schroniskowa Koszi oddano bo.. zniszczyła krzak w ogrodzie za 300 zł... :roll: no i "Ona nie umie sie owdzieczyc" :roll: :roll: :roll: :roll: lamia, a Ty nie korzystasz z kennela? :) tzn. Twoj pies :evil_lol: Quote
basiagk Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Chyba ci pomnik postawimy:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
lamia2 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 zaba14 napisał(a):Nasza schroniskowa Koszi oddano bo.. zniszczyła krzak w ogrodzie za 300 zł... :roll: no i "Ona nie umie sie owdzieczyc" :roll: :roll: :roll: :roll: lamia, a Ty nie korzystasz z kennela? :) tzn. Twoj pies :evil_lol: Krzak w ogrodzie he, he, Uran zarąbał zębami 4 metrowy świerk, no ale na to potrzebował 6 godzin :evil_lol: , jest już ciemno więc nie zrobię zdjęć ogrodu ale doły są do połowy ud na głębokość. Miesiąc temu wyciągaliśmy mój samochód wyciągarką bo się zapadł przodem :evil_lol: kennel - acioto? Quote
lamia2 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 basiagk napisał(a):Uran podbil moje serce!!!:iloveyou: Chcesz go ???? dodam wyprawkę i karmę na rok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 lamia pies Ci demoluje, a Ty nie wiesz co to kennel? :lol: :lol: hihi masz dziewczyno wytzrymałość ;) tutaj sobie poczytaj http://www.karusek.com.pl/poradnik/kennelklatka.html ale czytajac co Twoj pies wyprawia to mam wrazenie że i ta klatke od srodka by zjadł :evil_lol: :evil_lol: masz moze galerie swoich psiakow? chetnie bym zobaczyla całe stadko :loveu: Basia a Ty swojemu stadku zrobisz galerie? :cool3: :cool3: Quote
basiagk Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 zaba14 napisał(a): Basia a Ty swojemu stadku zrobisz galerie? :cool3: :cool3: Pewnie!!!:multi: Quote
lamia2 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 zaba14 napisał(a):lamia pies Ci demoluje, a Ty nie wiesz co to kennel? :lol: :lol: hihi masz dziewczyno wytzrymałość ;) tutaj sobie poczytaj http://www.karusek.com.pl/poradnik/kennelklatka.html ale czytajac co Twoj pies wyprawia to mam wrazenie że i ta klatke od srodka by zjadł :evil_lol: :evil_lol: masz moze galerie swoich psiakow? chetnie bym zobaczyla całe stadko :loveu: Basia a Ty swojemu stadku zrobisz galerie? :cool3: :cool3: Uranek w klatce? serce by mi pękło, to nie dla mnie niestety, nie zgadza się z moją ideologią, przykro mi :shake: w przyszłym tygodniu przychodzi ekipa podwyższać ogrodzenie (bo 2 metrowe już mu nie wystarcza, no i straszy sąsiadów rozkosznie siadając u nich na ganku), będzie jak w klatce :evil_lol: no i na mandatach się zaoszczędzi :evil_lol: Galerię może zrobię, ale teraz to głównie schroniskowym pstrykam aby jak najwięcej w domach przed zimą umieścić. Quote
basiagk Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 lamia2 napisał(a):Uranek w klatce? serce by mi pękło, to nie dla mnie niestety, nie zgadza się z moją ideologią, przykro mi :shake: w przyszłym tygodniu przychodzi ekipa podwyższać ogrodzenie (bo 2 metrowe już mu nie wystarcza, no i straszy sąsiadów rozkosznie siadając u nich na ganku), będzie jak w klatce :evil_lol: no i na mandatach się zaoszczędzi :evil_lol: Uran!UWIELBIAM TEGO PSA!!! Pako wlasnie pierwszy raz sie polozyl w legowisku i Abra mu pozwolila!:multi: Quote
lamia2 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 basiagk napisał(a):Uran!UWIELBIAM TEGO PSA!!! Pako wlasnie pierwszy raz sie polozyl w legowisku i Abra mu pozwolila!:multi: No bo Abra to dama z klasą :cool3: :cool3: :cool3: Quote
zaba14 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 e tam... jesli psa bedzie sie do klatki przyzwyczajac to dla niego to będzie normalne ;) szczerze podziwiam ;) Quote
basiagk Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 JEJKU JAK SIE CIESZE ZE SIE POLOZYL W LEGOWISKU:multi::multi::multi::multi::multi: Pewnie czuje sie bezpieczniej?:lol: Lamia, mialas racje. On ma niesamowita wole zycia! Quote
lamia2 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 zaba14 napisał(a):e tam... jesli psa bedzie sie do klatki przyzwyczajac to dla niego to będzie normalne ;) szczerze podziwiam ;) Pewnie tak, ale on robi takie oczy kiedy wychodzę .... i jajka też mu wycięłam :evil_lol: Quote
lamia2 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 basiagk napisał(a):JEJKU JAK SIE CIESZE ZE SIE POLOZYL W LEGOWISKU:multi::multi::multi::multi::multi: Pewnie czuje sie bezpieczniej?:lol: Lamia, mialas racje. On ma niesamowita wole zycia! Tak, to niesamowity pies, za wszelką cenę pragnął żyć. To, że on poczuł się bezpiecznie, że tak szybko to szok, ale że w ogóle, to było do przewidzenia. Pełna podziwu jestem jednak dla Abry, że pozwoliła mu się zadomowić :lol: :lol: :lol: Quote
basiagk Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Bo to przeciez prawdziwa dama:lol::lol::lol: Quote
lamia2 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 basiagk napisał(a):Bo to przeciez prawdziwa dama:lol::lol::lol: Od razu wiedziałam :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
basiagk Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A dziś Pako poznał moich rodziców i Przyjaciółkę Abry Wilkę.:lol: Rodziców powitał bardzo serdecznie, gorzej było z Wilką ale po wspólnym spacerze na smyczy i parokrotnym obwąchiwaniu wszystko już było dobrze. A o to zdjęcia ze spotkania: GENIALNE ZDJĘCIE!!! Quote
invictus hilaritas Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 wygladaja przeslicznie razem :) milo popatrzec na zdjecia po ciezkim dniu ;) Quote
basiagk Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Do rodziców był bardzo przyjazny ale jak powąchał Wilkę to zrobił sie trochę agresywny. Szczekal, warczał ale chyba bez przekonania, był podekscytowany! Przeszliśmy się wszyscy z psami na smyczach, parę razy sie powąchali i po kolei puszczaliśmy je ze smyczy, Pako był ostatni i wszystko było ok. Quote
andzia69 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Basia - serwujesz mu za dużo niespodzianek jak na pierwsze chwile i może dlatego tak się niepewnie zachowywal w stosunku do suni - może pomyślał: "ooo, następna do miziania? o nie, tego za dużo!!!":eviltong: Quote
basiagk Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Może troszkę ale naprawdę nie było tak żle! Ogólnie bardzo fajnie się zachowywał. Mały dziś ruch:-(:shake: Quote
majafaja Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ale miedzy glutami to chyba zapanowala prawdziwa milosc co? Quote
basiagk Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 majafaja napisał(a):ale miedzy glutami to chyba zapanowala prawdziwa milosc co? Miłosc raczej nie bo Abra pilnuje tego, żeby było wiadomo, że tu ona rządzi więc w domu jest neutralnie ale na spacerze fajnie się bawią. Muszą się jeszcze do siebie przyzwyczaic, żeby się bardzo polubic. Ale nie ma cienia agresji z żadnej ze stron. Quote
invictus hilaritas Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 to chyba najwazniejsze ze agresji nie ma.. powinno isc wszystko w dobrym kierunku ;) Quote
Recommended Posts