andzia69 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dziewczynki - luknijcie sobie na ten wątek i...do roboty!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38062 Quote
lamia2 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 andzia69 napisał(a):dziewczynki - luknijcie sobie na ten wątek i...do roboty!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38062 Andzia Ty serca nie masz czy co? ja jeszcze po Manolku łez nie otarłam a Ty mi już takie cudeńko pokazujesz :cool3: Quote
basiagk Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 andzia69 napisał(a):dziewczynki - luknijcie sobie na ten wątek i...do roboty!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38062 Ja chyba jakąś farme założę!!!:crazyeye: Ale nie teraz:shake: Szukajmy mu domku!!! Lamia nie bądz zazdrosna bo Manolek przeciez płakał za Tobą. Napewno Cię pamięta! Quote
andzia69 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 basiagk napisał(a):Dzisiejszy spacer Basia - a teraz spójrz jeszcze raz i pomyśl...ile szczęścia można dać - po1 - sobie:eviltong:, po 2 - drugiemu 4łapnemu glutkowi - zabierając psa ze schronu:lol: Quote
lamia2 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Basia dostałam maila - cudne, cudne, cudne foteczki - dziękuję :multi: W fundacji mamy taki album ze zdjęciami piesków w nowych domkach, zawsze kiedy dzwonię do pani prezes i słyszę jak chlipie do słuchawki to wiem, że album ogląda. Cholera i ja się zryczałam, a wiesz, że twarda ze mnie baba. Matko jak sobie przypomnę jak on wyglądał na początku, to mnie aż w gardle ściska. Jak pojechaliście to aż paznokcie sobie wbiłam, tak kciuki trzymałam, żeby się wszytko udało i dalej trzymam, ale umowa oczywiście obowiązuje, jakby co ... tfu, tfu, tfu .... Quote
lamia2 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 andzia69 napisał(a):Basia - a teraz spójrz jeszcze raz i pomyśl...ile szczęścia można dać - po1 - sobie:eviltong:, po 2 - drugiemu 4łapnemu glutkowi - zabierając psa ze schronu:lol: Andzia kocham Cię, lepiej tego nie ujmę :loveu: Quote
basiagk Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 lamia2 napisał(a):Andzia kocham Cię, lepiej tego nie ujmę :loveu: Andzia trafiła w 10 !!! Lamia, nie?:cool3: Quote
lamia2 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Właśnie wysyłam maile z fotkami i obdzwaniam wszystkich, żeby dalej kciuki trzymali :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: Quote
basiagk Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Przyda się! Żeby Manolo szybko doszedł do siebie!!! i żeby moja rodzinka go zaakceptowała:modla: Mama sie chyba przełamuje:razz: Aha. Chyba zmienimy mu imię bo nie reaguje na Manolo:-? Jakoś Pako nam wychodzi ale czekam na fajne propozycje?!:cool1: Quote
lamia2 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 basiagk napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Przyda się! Żeby Manolo szybko doszedł do siebie!!! i żeby moja rodzinka go zaakceptowała:modla: Mama sie chyba przełamuje:razz: Aha. Chyba zmienimy mu imię bo nie reaguje na Manolo:-? Jakoś Pako nam wychodzi ale czekam na fajne propozycje?!:cool1: No to ja jeszcze za mamę kciuki trzymam :calus: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Z wymyślaniem imion to u mnie kiepsko, bo mi się repertuar wyczerpał, teraz to wszystkie Misio i Misia, albo od koloru Czarnulka, Białasek, Łaciatka itp. Ale Pako jest super też takie gorącokrwiste :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
andzia69 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 lamia2 napisał(a):Andzia kocham Cię, lepiej tego nie ujmę :loveu: lamia bo się zarumienię:oops::oops::oops: Quote
lamia2 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 andzia69 napisał(a):lamia bo się zarumienię:oops::oops::oops: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
zaba14 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale szybko poszło!! ten happy end jest super!! :loveu: :loveu: Quote
zaba14 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 basiagk napisał(a)::oops: .......... tutaj chyba nie ma się czego wstydzic!! :) Mam nadzieje że fotki rozesmianych mordek bedzie mozna tu zobaczyc czesciej :P Quote
lamia2 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 marta_fee napisał(a):basia, naprawde super:):) Basia i Grzesio są super :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
basiagk Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Lamia też jest super!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
majafaja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 basiagk to Manolo-Pako na stale u Ciebie zostaje? Czy to tymczasik? pisaki wygladaja jak blizniaki, naprawde !!! mysle, ze jesli minie troche czasu od operacji to przestanie obsikiwac. a sunia jest po sterylce? bo jesli nie to moze jej sie zbliza i dlatego maly obsikuje. Quote
invictus hilaritas Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 z tego co ja wyczytalam to suna po sterylce, a Pako to jak sie wsio ulozy pomiedzy psiakami to zostaje na stale ;) Quote
basiagk Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Powiem wam szczerze. Bardzo chcę żeby został bo widac, że przeszedł wiele w życiu:placz: Ale moja rodzina mocno mnie straszy, że nie dam sobie rady z dwoma psami tym bardziej, że często jestem sama bo Grzesiu wyjeżdza często na kilka tygodni. Bardzo brak mi wsparcia:-(Tylko Wy mi pomagacie :calus:. Właśnie dlatego przychodzi czasem zwątpienie:-( Marze o hyppy endzie!!!:laola: Quote
invictus hilaritas Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jakbym ja to gdzies slyszala :( zniechecac to rodzinka potrafi.. ale wiesz ja mam zamiar miec 2 bula w domkui basta- moje zycie , moj bedzie klopot (choc wiem napewno ze to bedzie moje szczescie ).. Quote
basiagk Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Mam taki żal, że odbierają mi radośc z tego, że psa uratowałam!!! Ale jedno jest pewne, krzywda mu się nie stanie! Nie pozwolę na to!!!:mad: Quote
Recommended Posts