Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiagk napisał(a):
Dzisiejszy spacer

Basia - a teraz spójrz jeszcze raz i pomyśl...ile szczęścia można dać - po1 - sobie:eviltong:, po 2 - drugiemu 4łapnemu glutkowi - zabierając psa ze schronu:lol:

Posted

Basia dostałam maila - cudne, cudne, cudne foteczki - dziękuję :multi:

W fundacji mamy taki album ze zdjęciami piesków w nowych domkach, zawsze kiedy dzwonię do pani prezes i słyszę jak chlipie do słuchawki to wiem, że album ogląda.

Cholera i ja się zryczałam, a wiesz, że twarda ze mnie baba. Matko jak sobie przypomnę jak on wyglądał na początku, to mnie aż w gardle ściska.
Jak pojechaliście to aż paznokcie sobie wbiłam, tak kciuki trzymałam, żeby się wszytko udało i dalej trzymam, ale umowa oczywiście obowiązuje, jakby co ... tfu, tfu, tfu ....

Posted

andzia69 napisał(a):
Basia - a teraz spójrz jeszcze raz i pomyśl...ile szczęścia można dać - po1 - sobie:eviltong:, po 2 - drugiemu 4łapnemu glutkowi - zabierając psa ze schronu:lol:

Andzia kocham Cię, lepiej tego nie ujmę :loveu:

Posted

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Przyda się! Żeby Manolo szybko doszedł do siebie!!! i żeby moja rodzinka go zaakceptowała:modla: Mama sie chyba przełamuje:razz:

Aha. Chyba zmienimy mu imię bo nie reaguje na Manolo:-? Jakoś Pako nam wychodzi ale czekam na fajne propozycje?!:cool1:

Posted

basiagk napisał(a):
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Przyda się! Żeby Manolo szybko doszedł do siebie!!! i żeby moja rodzinka go zaakceptowała:modla: Mama sie chyba przełamuje:razz:

Aha. Chyba zmienimy mu imię bo nie reaguje na Manolo:-? Jakoś Pako nam wychodzi ale czekam na fajne propozycje?!:cool1:

No to ja jeszcze za mamę kciuki trzymam :calus: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Z wymyślaniem imion to u mnie kiepsko, bo mi się repertuar wyczerpał, teraz to wszystkie Misio i Misia, albo od koloru Czarnulka, Białasek, Łaciatka itp.

Ale Pako jest super też takie gorącokrwiste :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

basiagk napisał(a):
:oops: ..........

tutaj chyba nie ma się czego wstydzic!! :)

Mam nadzieje że fotki rozesmianych mordek bedzie mozna tu zobaczyc czesciej :P

Posted

basiagk to Manolo-Pako na stale u Ciebie zostaje? Czy to tymczasik?

pisaki wygladaja jak blizniaki, naprawde !!!

mysle, ze jesli minie troche czasu od operacji to przestanie obsikiwac. a sunia jest po sterylce? bo jesli nie to moze jej sie zbliza i dlatego maly obsikuje.

Posted

Powiem wam szczerze. Bardzo chcę żeby został bo widac, że przeszedł wiele w życiu:placz: Ale moja rodzina mocno mnie straszy, że nie dam sobie rady z dwoma psami tym bardziej, że często jestem sama bo Grzesiu wyjeżdza często na kilka tygodni. Bardzo brak mi wsparcia:-(Tylko Wy mi pomagacie :calus:. Właśnie dlatego przychodzi czasem zwątpienie:-( Marze o hyppy endzie!!!:laola: