Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna prośba o pomoc w znalezieniu domku.
Przed samymi świętami psiak został sznurkiem przywiązany do ogrodzenia naszego schroniska, był w tragicznym stanie, zagłodzony, pobity, z krwawymi ranami (nie wyglądają na ugryzienia), prawdopodobnie był również przypalany papierosami. Manolo wspaniale dochodzi do siebie, jest młodziutki (sądząc po uzębieniu), bardzo towarzyski, obojętny do innych psów, uwielbia kontakt z człowiekiem (po godzinie spacerku tak mnie ukochał, że wył, szarpał się i szczekał gdy odjeżdżałam). U nas takie zapsienie, że nie ma już wolnych kojców, brakuje bud a on ma krótki włos i marźnie, Proszę o pomoc !!!!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiagk napisał(a):
Jak wszystko dobrze pójdzie to Ja go biorę!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Basia brak mi słów, żeby wyrazić moje, a właściwie Manolka szczęście:laugh2_2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Dog_run: :Dog_run: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

basiagk napisał(a):
Juz się nie moge doczekac! :multi: Kiedy go zoabaczę? Wiadomo coś?

Jutro o 17.30 jajeczka idą do kosza ;) ;) ;) :razz: :razz: :razz:

Posted

basiagk napisał(a):
Trzymam kciuki!!!:kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Ja też :happy1: a ten głupi znów się dzisiaj cieszył jak mnie zobaczył, chyba nie wie co mu na jutro zgotowałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Basia - a ty w domu masz psa czy sukę??? zeby zgrzytów nie było....
Ja też się bardzo cieszę, ale będę płakać jak się okaże,że one się nie dogadają....

Andzia już ty lepiej nie kracz, umarałbym chyba :shake:

Basia ma w domu suczynkę :razz:

Posted

basiagk napisał(a):
Mam prawie dwuletnia wysterylizowaną sukę, co o tym myslicie?

Dla mnie bomba :ghost_2: , będzie miał bezpieczną narzeczoną :calus:

Posted

A jak było by lepiej jeśli chodzi o spotkanie Abry i Manolo?
Ostatnio z doddy podzieliłysmy się trasą na pół. Ja wziełam Śnieżynkę z Mielca i doddy odebrała przed Radomiem i pojechała do Warszawy. Sama nie wiem/

Posted

[quote name='basiagk']A jak było by lepiej jeśli chodzi o spotkanie Abry i Manolo?
Ostatnio z doddy podzieliłysmy się trasą na pół. Ja wziełam Śnieżynkę z Mielca i doddy odebrała przed Radomiem i pojechała do Warszawy. Sama nie wiem/

Może to i dobry pomysł na neutralnym gruncie, wyznacz miejsce i nie zapomnijcie o Abruni :evil_lol:

a widziałaś mój stary wątek z Diną, mam szczęście do cudownych amstaffów, Boże jak ja kocham tę rasę :loveu:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30794

Posted

Przeczytałam wątek. To wspaniałe!
A tak na marginesie to w tym łodzkim schronisku to jakos dziwnie! Mają tyle amstaffów a podobno strasznie szybko są brane. Dziś mi napisali, że jest koło 10 astów! Boże!!! Komu oni je dają??????//

Posted

basiagk napisał(a):
Przeczytałam wątek. To wspaniałe!
A tak na marginesie to w tym łodzkim schronisku to jakos dziwnie! Mają tyle amstaffów a podobno strasznie szybko są brane. Dziś mi napisali, że jest koło 10 astów! Boże!!! Komu oni je dają??????//

Nawet boję się myśleć, bo mnie szlag trafia :mad:

Posted

[quote name='lamia2']A to moje skarby :evil_lol: ten beżowy wypierdek tu rządzi :evil_lol:

Coś WSPANIAŁEGO!!!!!!!!!!! Pitbull jest CUDNY!!!! Reszta też. Jak mają na imię?

Posted

Te na zdjęciu to Sonia (bernisia), Zuzia (wypierdek) i Uran (bo to materiał na bombę atomową), oprócz tego mamy jeszcze Czupurka, Czikę, Balbinę, Zyzia, Pusię i kota Hektora - wszystko schroniskowe.

A widziałaś to, niestety nie udało się nam jej wyciągnąć, mam nadzieję, że wszystko jest O.K. bo ze względu na ochronę danych osobowych nie mamy kontaktu z obecną właścicielką. Przykro mi :-(

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31938&highlight=wychudzona

Posted

łoooo Boze jaki ten AST piekny, jak dobrze ze znalazł sie ktos kto go przygarnie!!! kocham ta rasę i jak widze co ludzie robia z tymi psami to aż mna trzęsie wrrrr

Posted

basiagk napisał(a):
ojej, nic sie nie da zrobic w sprawie tego wątku?

Masz niezły zwierzyniec!!!!!!!

Niestety w sprawie tej suni NIC, blokują nas przepisy niestety :-(

Zwierzyniec - oj, taki malutki :evil_lol:

Axelina zgadzam się z Tobą, psiaki cudne, ludzie okropni :mad: