Asiaczek Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Stawka + wyniki CACIB Kielce, 19.11.2011 Sedzia: Jens Utke RAMSING/DK PSY kl.baby 1860. EGO MADE IN HEAVEN Loango - ? KL.o 1861. Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAC, r.CACIB (przechodzi), nowy Interchampion 1862. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.2 kl.ch 1863. DOMINO DANCING PRINCE Loango - dosk.2 1864. JAZZY BOY Asiaczek FCI -dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG3!!!! SUKI kl.puppy 1865. Mzalia LOVE STORY - ? kl.mł. 1866. Nabamba HALLE BERRY - dosk.2. 1867. ROMANTIC SMIL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Best Junior. (niestety, Roma ma obecnie okres buntu, co wyraża się brakiem chęci do ładnej stójki, więc na finały BIS JUNIORÓW nie poszłyśmy...) kl.p 1868. Nirse RAISA - bdb kl.o 1869. Miss Amazing's COLUMBINE REEDDANCER - dosk.1, CWC, CACIB, BOS. kl.w 1870. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, BIS VETERANÓW 1!!!! Sędziowi: BIS Vet. -Andrzej SZUTKIEWICZ/PL BOG - Jens Utke RAMSING/PL Są zdjęcia, cała masa. A jaka była super atmosfera, hahaha... Pzdr. Quote
zielona Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A ja wkurzona. Pan Sędzia napisał, że moja sunia ma za ciężką i wielką głowę, jest zbyt ciężka (waży dokładnie 9.5 kg) i zbyt długa. Zastanawiam się czy to kpina czy może coś więcej. Albo jeszcze może być alergia na Rosję. Zapłaciłam 100 + 800km hahaha No właśnie szanujmy się nawzajem a będziemy szanowani. Asiu jak nazywał się ten Sędzia? u mnie jest już na czarnej liście haha Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Ej, nie ma było mowy o żadnej alergii na Rosję, tak wyszło:) Według mnie, Halka, tak jak i Romka było ciut-ciut w zbyt dobrej kondycji, to wszystko... Halka nie jest zbyt długa,to juz raczej Romka. Trzeba dziewczyny odchudzić i to wsio. No i jak nam następnym razem lepiej wyjdzie prezentacja to juz całkiem będzie git;) Nazwisko sędziego masz w I poscie:) Pzdr. Quote
zielona Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Ej, nie ma było mowy o żadnej alergii na Rosję, tak wyszło:) Według mnie, Halka, tak jak i Romka było ciut-ciut w zbyt dobrej kondycji, to wszystko... Halka nie jest zbyt długa,to juz raczej Romka. Trzeba dziewczyny odchudzić i to wsio. No i jak nam następnym razem lepiej wyjdzie prezentacja to juz całkiem będzie git;) Nazwisko sędziego masz w I poscie:) Pzdr. Asia pies za gruby to pies za gruby, nie chciała zrobić stójki, spłoszyła się. To wszystko ma wpływ na ocenę. Ale gdzie ona ma ciężką, dużą głowę i gdzie ona jest masywna?. Dawno się tak nie ubawiłam. Halka to pajączek, jak jeszcze schudnie to będzie ważyć z 8.5kg. Kilka jabłek wypadło z siatki i schowało się pod siedzeniem haha. Atmosfera była nader wesoła. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Z jabłkami jesteśmy rozliczone;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Zdjecia są gotowe , obrobione ale jesli dzis sie nie pojawia to jutro najpóźniej. Jestem właśnie przed startem do Białego ale jeszcze mam parę spraw w Olsztynie. Jak tylko dojadę do B. i rozpakuję zimowe manele wstawiam fotki :) Quote
lourdnes Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 PSY kl.baby 1860. EGO MADE IN HEAVEN Loango KL.o 1861. Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAC, r.CACIB (przechodzi), nowy Interchampion Quote
lourdnes Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [FONT="][/FONT] 1862. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.2 Quote
lourdnes Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 kl.ch 1863. DOMINO DANCING PRINCE Loango - dosk.2 cdn nastąpi Quote
Zuza i Noddy Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Lourdnes jak zwykle niezawodna, cudowne fotki. A najlepsza ta http://img821.imageshack.us/img821/8003/img7527h.jpg dzięki wielkie. Quote
Iza. Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Loudrnes, fotki jak na warunki halowe, wyszły super! :loveu: Zuza, bardzo fajnie Ci we francuzie! Quote
Zuza i Noddy Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Iza. napisał(a):Loudrnes, fotki jak na warunki halowe, wyszły super! :loveu: Zuza, bardzo fajnie Ci we francuzie! A dziękuje, dziękuje i polecam Asiaczkowy salonik fryzjerski ;) Quote
zielona Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 A ja moją "andzie" wstawie Nabamba HALLE BERRY Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zielona serdeczne dzięki więcej nie dostaniesz zdjęć do przodu.Ja je tu mam przygotowane i obrobione do tego zamieszczam w kolejności jak psy wychodziły na ring. Dzięki Quote
zielona Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 lourdnes napisał(a):Zielona serdeczne dzięki więcej nie dostaniesz zdjęć do przodu.Ja je tu mam przygotowane i obrobione do tego zamieszczam w kolejności jak psy wychodziły na ring. Dzięki Nie przeszkadzaj sobie i wstawiaj dalej po kolei Quote
Asiaczek Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 lourdnes - zdjęcia - nie masz co narzekać! Widac psa, widac jego zalety i wady. Jest OK. A Zuzce bardzo ładnie"we francuzie", bo ładnemu to we wszystkim ładnie, hahaha:) pzdr. Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zielona na przyszłośc otrzymasz fotki z wystawy tydzień po zamieszczeniu ich w tym dziale :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Iza. napisał(a):Loudrnes, fotki jak na warunki halowe, wyszły super! :loveu: Asiaczek napisał(a):lourdnes - zdjęcia - nie masz co narzekać! Widac psa, widac jego zalety i wady. Jest OK. A Zuzce bardzo ładnie"we francuzie", bo ładnemu to we wszystkim ładnie, hahaha:) pzdr. Cóż szału nie ma ale jest cokolwiek :evil_lol: Za chwilę dalszy ciąg tylko Pancia do pracy odprawię :diabloti: Co do Zuzki to ta fryzurka jest stworzona specjalnie dla niej .I w sumie dobry pomysł - na następnej wystawie porobię wam portrety :evil_lol: Już widze jak mnie kijami gnacie hahahaha Quote
Asiaczek Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Ode mnie i moich portretów - to prosze się odstosunkować:) Nigdy nie byłam i nie będę fotogeniczna. Więc pełne skupienie i wsie kamery na Zuzkę! pzdr. Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 cdn. kl.ch 1863. DOMINO DANCING PRINCE Loango - dosk.2 Razem Quote
Asiaczek Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Zobaczcie, jakie 2 Laseczki w tle: Zuzka i Agasia... Pzdr. Quote
Recommended Posts