Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do 'Kory'?! :crazyeye: Słyszałam, że tam jest drogo jak nigdzie i jeszcze wcale nie są dobrzy... (tylko słyszałam, bo słysząc coś takiego, nie zamierzam się tam udać :eviltong:)
Tej drugiej nie znam :)

Posted

wiem , Kora jest potwornie droga i wciskają rożne drogie rzeczy , które można kupić o wiele taniej np. płyn do uszu za 100zł- mój ojciec za pierwszym razem dał się złapać .. Chodzimy tam w sytuacjach awaryjnych :D a na tego drugiego natrafiliśmy przez znajomą - polecała . Tylko że gdyby nie było pani weterynarz , jej mąż dostałby przy Toffim zawału .. :diabloti: Wydaje mi się , że chyba nie są źli i dużo osób się tam kręci :) a ty z Miczyną gdzie chodzisz ? mi Karolina o "Bonie" niedaleko was mówiła , że niby spoko jest ..

Posted

Ja chodzę do 'Soni', w sumie dlatego, że mam tam najbliżej, ale... okazało się, że jest świetny. :) I Mik go uwielbia... :lol: :loveu:
A w sytuacjach awaryjnych chodziłabym do 'Folwarku Zwierzęcego' (ul. Polanka), ponoć są dobrzy, niedrogo, możliwość leczenia w nocy, no i to jakieś 5 minut ode mnie. ;)
Ale ja tu reklamę robię :D:D

Posted

rasowa2410 napisał(a):
Uuuu! Widzę, że Tofful ma powodzenie. Dużo osóbek tu zagląda... Czuję się zazdrosna ;)

Bo Toffulek jest spanielowaty, a spanielowatych ludzi tu nie brakuje :)
Do Miki to już prawie nikt nie zagląda, a ja nie narzekam :eviltong: (fakt, że narzekać mogłabym tylko na siebie, bo to ja najbardziej mam w odwłoku jej galerię :oops:)

Posted

parę "domowych" zdjęć Tolka , bo jakoś jak mam mu robić zdjęcia na dworze to mi się odechciewa z powodu pogody :angryy:

przeszkodziłam mu jak się bawił piłką :diabloti:

tylko spróbuj mi ją zabrać :mad::mad:

tu też mu przeszkodziłam jak kończył swoją kość
:diabloti:

Posted

Śpimy :loveu::loveu:

dobija mnie ta pogoda , wciąż łapy brudne o uszach już nawet nie wspomnę:mad:
najchętniej przed wyjściem bym mu je zawiązała gumką ...

Posted

Śpi słodko ;)
Mnie też...Ja też próbowałam.Miałam już dość uszów -cały czas jak nie mokre do brudne jak....aż w końcu wzięłam luźną frotkę to ją jej założyłam...
I tak się cieszyłam ale i tak spadło.Szkoda że czegoś takiego nie ma by było mniej roboty.

Posted

ja mojemu w tamtym roku jak wciąż lało zawiązałam uszy gumką :diabloti: tylko ,,że wszyscy ma niego się gapili i jedna pani spytała mnie "jaka to rasa" " dlaczego ma takie dziwne uszy":cool3:

zresztą Toff do każdego prawie posiłku ma uszyska wiązane- mniej roboty :D

Posted

vaness napisał(a):
ja mojemu w tamtym roku jak wciąż lało zawiązałam uszy gumką :diabloti: tylko ,,że wszyscy ma niego się gapili i jedna pani spytała mnie "jaka to rasa" " dlaczego ma takie dziwne uszy":cool3:

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Oj, mam dokładnie to samo ze Scoobym. Pogoda do bani i po każdym spacerze obowiązkowo kąpiel, szczególnie, że tydzień temu kupiłam nowy dywan.. :D
A Toffik cudny, nawet jak smutny. :smile:

Posted

Wasze są rude.Mój jest biało-rudy i jakoś się nie brudzi bardzo tak jak wy wspominacie .Wystarczy umyć łapki i tyle..;)
Deer- Aha...jak to mogło się stać że nie wiem o tym??A tak ogólnie ,spaniele często chorują ?