vaness Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 mamy 2 weterynarzy ; do "Kory" na Moniuszki i do "nad Brdą" na Bulwary - tam jest kobieta i mężczyzna - ten co się boi Toffika ;) Quote
kamilka91 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Do 'Kory'?! :crazyeye: Słyszałam, że tam jest drogo jak nigdzie i jeszcze wcale nie są dobrzy... (tylko słyszałam, bo słysząc coś takiego, nie zamierzam się tam udać :eviltong:) Tej drugiej nie znam :) Quote
vaness Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 wiem , Kora jest potwornie droga i wciskają rożne drogie rzeczy , które można kupić o wiele taniej np. płyn do uszu za 100zł- mój ojciec za pierwszym razem dał się złapać .. Chodzimy tam w sytuacjach awaryjnych :D a na tego drugiego natrafiliśmy przez znajomą - polecała . Tylko że gdyby nie było pani weterynarz , jej mąż dostałby przy Toffim zawału .. :diabloti: Wydaje mi się , że chyba nie są źli i dużo osób się tam kręci :) a ty z Miczyną gdzie chodzisz ? mi Karolina o "Bonie" niedaleko was mówiła , że niby spoko jest .. Quote
kamilka91 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ja chodzę do 'Soni', w sumie dlatego, że mam tam najbliżej, ale... okazało się, że jest świetny. :) I Mik go uwielbia... :lol: :loveu: A w sytuacjach awaryjnych chodziłabym do 'Folwarku Zwierzęcego' (ul. Polanka), ponoć są dobrzy, niedrogo, możliwość leczenia w nocy, no i to jakieś 5 minut ode mnie. ;) Ale ja tu reklamę robię :D:D Quote
vaness Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 ahaaam ;) Toffik chyba żadnego weta nie lubi :D :diabloti: Quote
KasiaJessy Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Toffik jest cudowny.Masz jakieś zdjęcia Toffika? Quote
vaness Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 KasiaJessy napisał(a):Toffik jest cudowny.Masz jakieś zdjęcia Toffika? mam tam na poprzednich stronach :D dziękujemy :) Quote
rasowa2410 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Uuuu! Widzę, że Tofful ma powodzenie. Dużo osóbek tu zagląda... Czuję się zazdrosna ;) Będziesz w ten piątek w schronisku? Quote
kamilka91 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 rasowa2410 napisał(a):Uuuu! Widzę, że Tofful ma powodzenie. Dużo osóbek tu zagląda... Czuję się zazdrosna ;) Bo Toffulek jest spanielowaty, a spanielowatych ludzi tu nie brakuje :) Do Miki to już prawie nikt nie zagląda, a ja nie narzekam :eviltong: (fakt, że narzekać mogłabym tylko na siebie, bo to ja najbardziej mam w odwłoku jej galerię :oops:) Quote
vaness Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 w schronisku będę raczej w sobotę .. A Ty ? Quote
vaness Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 parę "domowych" zdjęć Tolka , bo jakoś jak mam mu robić zdjęcia na dworze to mi się odechciewa z powodu pogody :angryy: przeszkodziłam mu jak się bawił piłką :diabloti: tylko spróbuj mi ją zabrać :mad::mad: tu też mu przeszkodziłam jak kończył swoją kość :diabloti: Quote
vaness Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Śpimy :loveu::loveu: dobija mnie ta pogoda , wciąż łapy brudne o uszach już nawet nie wspomnę:mad: najchętniej przed wyjściem bym mu je zawiązała gumką ... Quote
ewes Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 jaki wkurzony :D ale jak słodko śpi :) a mi jak jest taka pogoda nie chce się rąk z kieszeni wyciągać żeby zdjęcie zrobić ;) Quote
vaness Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 no mi tak samo :D masz rację na każdym zdjęciu wredota jedna patrzy spode łba:evil_lol: Quote
KasiaJessy Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Śpi słodko ;) Mnie też...Ja też próbowałam.Miałam już dość uszów -cały czas jak nie mokre do brudne jak....aż w końcu wzięłam luźną frotkę to ją jej założyłam... I tak się cieszyłam ale i tak spadło.Szkoda że czegoś takiego nie ma by było mniej roboty. Quote
vaness Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 ja mojemu w tamtym roku jak wciąż lało zawiązałam uszy gumką :diabloti: tylko ,,że wszyscy ma niego się gapili i jedna pani spytała mnie "jaka to rasa" " dlaczego ma takie dziwne uszy":cool3: zresztą Toff do każdego prawie posiłku ma uszyska wiązane- mniej roboty :D Quote
ewes Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 vaness napisał(a):ja mojemu w tamtym roku jak wciąż lało zawiązałam uszy gumką :diabloti: tylko ,,że wszyscy ma niego się gapili i jedna pani spytała mnie "jaka to rasa" " dlaczego ma takie dziwne uszy":cool3: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Oj, mam dokładnie to samo ze Scoobym. Pogoda do bani i po każdym spacerze obowiązkowo kąpiel, szczególnie, że tydzień temu kupiłam nowy dywan.. :D A Toffik cudny, nawet jak smutny. :smile: Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 KasiaJessy napisał(a):A jest jakiś chory że się pytasz???:( Tak co chwila choruje jak juz vaness pisala stad pytam co udalo sie jej zalatwic. Quote
KasiaJessy Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Wasze są rude.Mój jest biało-rudy i jakoś się nie brudzi bardzo tak jak wy wspominacie .Wystarczy umyć łapki i tyle..;) Deer- Aha...jak to mogło się stać że nie wiem o tym??A tak ogólnie ,spaniele często chorują ? Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Mój po takim porządnym spacerze w taką pogode jest cały czarny. :D Ale on wlatuje w każdą kałuże, więc nie dziwne... ;) Quote
Recommended Posts