DomixX Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Witam się :lol: Przykro mi z powodu chomiczka [*] Oj tam oj tam ważne, że Tobie obroża się podoba, a ludzi niech tam myślą co chcą :razz: Toffik śliczny :loveu: Ja robiłam na razie tylko pasztetowe ciacha, an żwacze to moje ubóstwiają, ale ja ich nawet w domu nie trzymam bo tak śmierdzą, że mi się coś robi, nie wiem jak im to może smakować :evil_lol: Będziemy wpadać:) Głaski ślemy. Quote
vaness Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 DomixX napisał(a):Witam się :lol: Przykro mi z powodu chomiczka Oj tam oj tam ważne, że Tobie obroża się podoba, a ludzi niech tam myślą co chcą :razz: Toffik śliczny :loveu: Ja robiłam na razie tylko pasztetowe ciacha, an żwacze to moje ubóstwiają, ale ja ich nawet w domu nie trzymam bo tak śmierdzą, że mi się coś robi, nie wiem jak im to może smakować :evil_lol: Będziemy wpadać:) Głaski ślemy. dziękujemy za odwiedzinki :loveu: lecę do was :) Quote
Daga&Maks Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 fajna ta obróżka, a ludźmi się nie przejmuj, ja już spotykałam takich, co uparcie twierdzili że mój pies to suczka i koniec kropka, bo wygląda jak sunia :evil_lol: Quote
vaness Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='dagaa111']fajna ta obróżka, a ludźmi się nie przejmuj, ja już spotykałam takich, co uparcie twierdzili że mój pies to suczka i koniec kropka, bo wygląda jak sunia :evil_lol: kupiłam mu dziś zieloną :D mój facet stwierdził , że w tamtej wygląda jak ... ciota ! :mad:to dostał ładną zieloną :) jutro może jakieś w końcu fotki porobię i wtedy obróżkę pokażemy również :) Mój szanowny pies dziś pojechał na wieś do babci i gnojek się wykulał w jakimś syfie , że śmierdziało niesamowicie ... Teraz jest po kąpaniu i już jest okey , ale myślałam że się porzygam :oops: Miłego weekendu dla wszystkich dogofanów :) Quote
rasowa2410 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='vaness'] Mój szanowny pies dziś pojechał na wieś do babci i gnojek się wykulał w jakimś syfie , że śmierdziało niesamowicie ... Teraz jest po kąpaniu i już jest okey , ale myślałam że się porzygam :oops: ŁADNIE TAK MÓWIĆ O NASZYM TOFFICZKU?!!! :shake: Quote
vaness Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 rasowa2410 napisał(a):ŁADNIE TAK MÓWIĆ O NASZYM TOFFICZKU?!!! :shake: ty być tego nie chciała wąchać i mieć w domu ... :D no przecież taki smród nad smrody , że szok :D I jeszcze do tego szanowny pies Tofficzek nie chciał się myć i jest wielce obrażony , iż teraz pachnie płynem , a nie jakimś gównem czy bóg wie jeszcze czym :oops: Quote
bira Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Ale słodki pycho :-) Wcale nie wygląda na wrednowatego dominanta jak go opisujesz na początku :-) Chyba, że chłopak odpuścił sobie ;-) Muszę przeczytać wątek to się dowiem :-) Pozdrawiam Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Szczeniaczki :loveu: Ładna obróżka :) Dobrej nocy ;) Pozdrawiamy :) Quote
rasowa2410 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 bira napisał(a):Ale słodki pycho :-) Wcale nie wygląda na wrednowatego dominanta jak go opisujesz na początku :-) Chyba, że chłopak odpuścił sobie ;-) Muszę przeczytać wątek to się dowiem :-) Pozdrawiam Ojjj nie masz pojęcia jaki to szatan! :o Quote
shera9 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Przepraszamy za niewpadanie :shake: ale poleciałam na jakiś durnowaty zlot;D Quote
vaness Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='shera9']Przepraszamy za niewpadanie :shake: ale poleciałam na jakiś durnowaty zlot;D nic nie szkodzi :) [quote name='rasowa2410']Ojjj nie masz pojęcia jaki to szatan! :-o nie mów tak na niego ! :D To aniołek ! [quote name='Ptysiak']Szczeniaczki :loveu: Ładna obróżka :smile: Dobrej nocy ;-) Pozdrawiamy :smile: dziękujemy za odwiedziny :) [quote name='bira']Ale słodki pycho :smile: Wcale nie wygląda na wrednowatego dominanta jak go opisujesz na początku :smile: Chyba, że chłopak odpuścił sobie ;-) Muszę przeczytać wątek to się dowiem :smile: Pozdrawiam no Toffi cały czas próbuje w domu postawić na swoim , nadal jest wredny :) ale może juz ciut spokojniejszy dziś normalnie nogi mi odpadają :( z ciotką rasową dziś cały dzień w ruchu . Najpierw zbierałyśmy podpisy pod petycją do Parlamentu , żeby nie testować kosmetyków, leków i materiałów budowlanych na zwierzętach . Potem jeszcze miałyśmy spotkanie naszego stowarzyszenia . Na końcu była burza zaczęło lać i szłyśmy w deszczu przez las do domu :D kąpieli na dziś rasowa już brać nie musi :diabloti: teraz Toffi poszedł na spacer , ja padam na twarz ;0 Quote
shera9 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 (edited) ale przynajmniej nie jest taki wredny jak te psy co są 'groźne',a to kwestia wychowania tylko;/ Edited August 7, 2012 by shera9 Quote
vaness Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 shera9 napisał(a):ale przynajmniej nie jest taki wredny jak te psy co są 'groźne',a to kwestia wychowania tylko;/ no nie zawsze tak jest , pies nieraz agresję ma w genach zgadnijcie jakiego nowego zwierzaczka mamy w domu ? :multi: Quote
kamilka91 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Hmm... Chomika? :eviltong: Niezależnie od tego, co to za stwór, gratuluję ;) Quote
vaness Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 kamilka91 napisał(a):Hmm... Chomika? :eviltong: Niezależnie od tego, co to za stwór, gratuluję ;) nieee ;P zgadujemy dalej :) Quote
vaness Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Ptysiak napisał(a):hmmm... może jakaś podpowiedź ?? ;) noo okey :D zwierzę , które trzeba trzymać w klatce :cool1: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 vaness napisał(a):noo okey :D zwierzę , które trzeba trzymać w klatce :cool1: buhaha... no to mi podpowiedziałaś... :evil_lol: świnka? króliczek? szynszyla? Quote
vaness Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Ptysiak napisał(a):buhaha... no to mi podpowiedziałaś... :evil_lol: świnka? króliczek? szynszyla? żadne z wyżej wymienionych :diabloti: Quote
vaness Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 understandme napisał(a):a może fredka? magdabroy napisał(a):szczurek?? myszka?? nie :D ;) chyba nie zgadniecie ;) Quote
vaness Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 więc przedstawiam Wam Allana :) zdjęcia mam też Toffiego , ale brzydkie ( mam bardzo brzydkie podwórze :roll: ) na inne zdjęcia pójdziemy jakoś z małpką ;) Quote
Recommended Posts