Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam się :lol:
Przykro mi z powodu chomiczka
[*]

Oj tam oj tam ważne, że Tobie obroża się podoba, a ludzi niech tam myślą co chcą :razz:
Toffik śliczny :loveu:

Ja robiłam na razie tylko pasztetowe ciacha, an żwacze to moje ubóstwiają, ale ja ich nawet w domu nie trzymam bo tak śmierdzą, że mi się coś robi, nie wiem jak im to może smakować :evil_lol:

Będziemy wpadać:)
Głaski ślemy.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DomixX napisał(a):
Witam się :lol:
Przykro mi z powodu chomiczka

• Oj tam oj tam ważne, że Tobie obroża się podoba, a ludzi niech tam myślą co chcą :razz:
    Toffik śliczny :loveu:

Ja robiłam na razie tylko pasztetowe ciacha, an żwacze to moje ubóstwiają, ale ja ich nawet w domu nie trzymam bo tak śmierdzą, że mi się coś robi, nie wiem jak im to może smakować :evil_lol:

Będziemy wpadać:)
    Głaski ślemy.

• dziękujemy za odwiedzinki :loveu:
    lecę do was :)

Posted

[quote name='dagaa111']fajna ta obróżka, a ludźmi się nie przejmuj, ja już spotykałam takich, co uparcie twierdzili że mój pies to suczka i koniec kropka, bo wygląda jak sunia :evil_lol:

kupiłam mu dziś zieloną :D mój facet stwierdził , że w tamtej wygląda jak ... ciota ! :mad:to dostał ładną zieloną :) jutro może jakieś w końcu fotki porobię i wtedy obróżkę pokażemy również :)

Mój szanowny pies dziś pojechał na wieś do babci i gnojek się wykulał w jakimś syfie , że śmierdziało niesamowicie ... Teraz jest po kąpaniu i już jest okey , ale myślałam że się porzygam :oops:

Miłego weekendu dla wszystkich dogofanów :)

Posted

[quote name='vaness']

Mój szanowny pies dziś pojechał na wieś do babci i gnojek się wykulał w jakimś syfie , że śmierdziało niesamowicie ... Teraz jest po kąpaniu i już jest okey , ale myślałam że się porzygam :oops:

ŁADNIE TAK MÓWIĆ O NASZYM TOFFICZKU?!!! :shake:

Posted

rasowa2410 napisał(a):
    ŁADNIE TAK MÓWIĆ O NASZYM TOFFICZKU?!!! :shake:

ty być tego nie chciała wąchać i mieć w domu ... :D no przecież taki smród nad smrody , że szok :D I jeszcze do tego szanowny pies Tofficzek nie chciał się myć i jest wielce obrażony , iż teraz pachnie płynem , a nie jakimś gównem czy bóg wie jeszcze czym :oops:

Posted

Ale słodki pycho :-) Wcale nie wygląda na wrednowatego dominanta jak go opisujesz na początku :-) Chyba, że chłopak odpuścił sobie ;-) Muszę przeczytać wątek to się dowiem :-)

Pozdrawiam

Posted

bira napisał(a):
    Ale słodki pycho :-) Wcale nie wygląda na wrednowatego dominanta jak go opisujesz na początku :-) Chyba, że chłopak odpuścił sobie ;-) Muszę przeczytać wątek to się dowiem :-)

Pozdrawiam

Ojjj nie masz pojęcia jaki to szatan! :o

Posted

[quote name='shera9']Przepraszamy za niewpadanie :shake: ale poleciałam na jakiś durnowaty zlot;D

nic nie szkodzi :)

[quote name='rasowa2410']Ojjj nie masz pojęcia jaki to szatan! :-o

nie mów tak na niego ! :D To aniołek !

[quote name='Ptysiak']Szczeniaczki :loveu:

Ładna obróżka :smile:

Dobrej nocy ;-)

Pozdrawiamy :smile:

dziękujemy za odwiedziny :)

[quote name='bira']Ale słodki pycho :smile: Wcale nie wygląda na wrednowatego dominanta jak go opisujesz na początku :smile: Chyba, że chłopak odpuścił sobie ;-) Muszę przeczytać wątek to się dowiem :smile:

Pozdrawiam

no Toffi cały czas próbuje w domu postawić na swoim , nadal jest wredny :) ale może juz ciut spokojniejszy

dziś normalnie nogi mi odpadają :( z ciotką rasową dziś cały dzień w ruchu . Najpierw zbierałyśmy podpisy pod petycją do Parlamentu , żeby nie testować kosmetyków, leków i materiałów budowlanych na zwierzętach . Potem jeszcze miałyśmy spotkanie naszego stowarzyszenia . Na końcu była burza zaczęło lać i szłyśmy w deszczu przez las do domu :D kąpieli na dziś rasowa już brać nie musi :diabloti: teraz Toffi poszedł na spacer , ja padam na twarz ;0

Posted

shera9 napisał(a):
    ale przynajmniej nie jest taki wredny jak te psy co są 'groźne',a to kwestia wychowania tylko;/

no nie zawsze tak jest , pies nieraz agresję ma w genach

zgadnijcie jakiego nowego zwierzaczka mamy w domu ? :multi:

Posted

więc przedstawiam Wam Allana :)

zdjęcia mam też Toffiego , ale brzydkie ( mam bardzo brzydkie podwórze :roll: ) na inne zdjęcia pójdziemy jakoś z małpką ;)