Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy za wszystkie komentarze ;) dziś Tośka znalazła domek , trochę mi się smutno zrobiło bo jednak ten mały łobuz z nami mieszkał :( jednak znalazła kochający dom , a o to właśnie chodziło :multi::loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
O to super :multi:
Nie dziwię się, że się Ci smutno zrobiło. Nie wiem czy ja bym ją oddała po takim czasie ze mną

no taki miałam cel , żeby ją tylko "przechować" aby miała godne warunki , a nie takie jak na zdjęciach .. ale mogę się pochwalić , ponieważ wraz z moim stowarzyszeniem wy-adoptowaliśmy 9 szczeniaków i jedną mamusię ;) :multi: więc został nam tylko jeden szczeniaczek i matka , którzy przebywają u jednego z członków :)

zaraz będą zdjęcia Toffiego :cool3:

Posted

no to zdjęć na tyle ;) zaraz lecę z tym szatanem na spacerek iiii po nim czeka go niespodzianka :diabloti: będziemy ciachali łapki , bo zarosły , a potem hyc do wanienki na kąpanko :D :evil_lol: Toffek na sto procent już dziś będzie obrażony :razz:
U nas gorąco - aż czasami się nie chce wychodzić , a jak u Was ? ;) jakoś na dniach zapakuję siebie , jego i pojedziemy na wioskę trochę się pobyczyć :diabloti:

Posted

dagaa111 napisał(a):

Ptysiak napisał(a):
Śliczne zdjęcia :smile:
http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/zdjecia117.jpg :loveu:

U Nas też upalnie.

magdabroy napisał(a):
Piękne zdjęcia Toffika :loveu:

Życzę miłej kąpieli :-D

U nas też cieplutko :smile:

u nas jest tak gorąco , że nie idzie wytrzymać -.-
w cieniu dziś było 36 stopni
... Toffik chodzi z wiecznie wystawionym jęzorem i chłodzi jajka leżąc jak żaba na panelach :evil_lol: teraz to można jedynie leżeć i się byczyć :)

Pozdrowienia i całuski od Toffiego dla wszystkich Dogomaniaków
:loveu:

Posted

właśnie Wacuś poszedł za TM . :( żył u mnie ponad dwa lata :(

==============================

kochani macie jakieś sprawdzone i łatwe przepisy na psie ciasteczka ?