Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęć Toffika nie mam ;/ ale mam inne zdjęcia :D taką oto małą królewnę miałam na jedną noc u siebie i jutro znów u mnie zawita :loveu:

Posted

[quote name='rasowa2410']To moja sunia! Bardziej mnie kocha! i nie odbierzesz mi jej jutro xD NIE DAM![/QUOTE]

chcialabyś ! jutro o 11 jestem po nią !

Posted

[quote name='rasowa2410']leć do mojej galerii - dodałam zdjęcia 'MOJEJ' SUNI[/QUOTE]

chciałabyś ! ;) się zdenerwuję i podjadę po nią teraz :D gdyby nie to ,że sie z tb umówiłam to już byś jej dawno nie miała :P

Posted

[quote name='Aleksandra95']Czyje to cudo ? :)[/QUOTE]

to cudo i dziewięć innych + dwie matki zostały odebrane przez straż miejską i moje stowarzyszenie pewnemu właścicielowi , który w ogóle się nimi nie zajmował . Jednym zdaniem "bród , smród i nędza". Ona i jeszcze dwa szczeniaki zostały nam do adopcji - szukamy im domków :) ona akurat przebywa na zmianę u mnie i koleżanki , bo Toffi trochę nieładnie reaguje

Posted

[quote name='vaness']rasowa mogłaś te szczegóły pominąć , ważne że teraz będzie tylko lepiej ;)[/QUOTE]
no trzeba pokazać co ludzie z Bidulką zrobili... i mimo tego jaka przyjacielska z niej psinka ;)

Posted

rasowa2410 napisał(a):
no trzeba pokazać co ludzie z Bidulką zrobili... i mimo tego jaka przyjacielska z niej psinka ;)

no szczeniak raczej nie pamięta złego - tam się urodziła i nie wiedziała , że gdzie indziej może być inaczej :) teraz to jest istny dzikus i wieczny głodomór :evil_lol:

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry

dobry wieczór :D

a tak a propo mam zdjęcia z zoo :D zaraz wstawię :diabloti: i dogamaniaków zamęczę :eviltong: