Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewes napisał(a):
z bazarami jest taki problem, że te które powstały w ciągu 10 ostatnich dni całkowicie zniknęły :-(

ooo ! no ja się nie mogłam wczoraj zalogować i dziś do teraz ... i jak wpisuje stare linki w pasku to wyświetla ,że nie ma chociaż są ;(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ptysiak']I My się witamy po raz pierwszy :)

http://img684.imageshack.us/img684/7241/to013h.jpg Tofik jest bardziej słodziutki niż cukierek :loveu:

WITAMY u nas :) ooo :D słodziutki jak śpi jedynie :D

[quote name='ewes']http://img802.imageshack.us/img802/2208/to026.jpg Tofik... cudny :smile:

uszaty :D dziękujemy za odwiedziny ;)

[quote name='Jean']model :smile:

Luna wczoraj się bawiła własnie z takim spanielkiem skocznym :smile:
A jak sie denerwowała, że szybciej biega niż ona :lol:

Toffi wczoraj chciał się bić z kumplem a jaki ważny był - kolega chow chow by mu dał :D

[quote name='ania90']Tofficzek:loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Witamy się :)

Dziś Ptyś właśnie uciekał przed takim rudaskiem jak Toffik. :) Tamten bardzo chciał się bawić a Mój obrońca uciekł za mnie :D

mój też wszystkie psy na spacerze zaczepia + chce zaglądać wszystkim starszym paniom w siatki :D

Esse. napisał(a):
Piękny rudzielec :loveu:

dziękujemy i witamy u nas :)

understandme napisał(a):
Ale Tofficzka :loveu: Ładnie mu w moro :smile:

To Ty miałaś adoptować sunię ze schronu czy mi się pomieszało?

miałam miałam :) ale teraz wyszły nici , moja mama wyjeżdża do rodziny do Niemiec na miesiąc wakacji , mnie nie będzie całe 2 :(
I nie mogę dwóch psów zostawić babci na głowie tym bardziej że ma swojego jeszcze ... może po wakacjach .. ja liczę że Pralinka znajdzie dom szybciej :)

Posted

vaness napisał(a):
mój też wszystkie psy na spacerze zaczepia + chce zaglądać wszystkim starszym paniom w siatki :D

Mam nadzieję, że mój też kiedyś taki będzie bo na razie to co do spacerków... najmilsze dla Ptyśka to powrót do domu :D

Posted

Ptysiak napisał(a):
Mam nadzieję, że mój też kiedyś taki będzie bo na razie to co do spacerków... najmilsze dla Ptyśka to powrót do domu :D

to Ptysiak jest przeciwieństwem Toffa :D ten by wciąż chciał spacerować - jak był mały to samo :diabloti:

Posted

understandme napisał(a):
Aha. No to w takim razie trzymam kciuki aby pojawił się nowy domownik po wakacjach :)

no ja też się tego doczekać nie mogę - zawsze moje plany się zmieniają ... no ale lepiej że się o tym dowiedziałam szybciej niż jakbym nie miała gdzie 2 psów oddać