KasiaJessy Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Paula03']A kim był Brutus? Czy ja wiem czy podobnego, sporo osób mi tak mówi, ale to chyba przez to jej umaszczenie :) Na spacerach często małe dzieci mówią "Zobac mamo owcalek" Albo "ale duuuzy wilk" ;) Jak dla mnie to kundelek :) Podobnie jak twoja Sonia i Jessy :) Chyba ''A kim jest Brutus?''On dalej jest tylko u babci.On jest Goldenem retriverem.Jest stary już ale dalej się bawi:) No bo wygląda jak by był owczarkiem ale trochę inny jest;)Albo na wet ''wilczur ''.A jak ma na imie Twój kundelek? Quote
Paula03 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='KasiaJessy']Chyba ''A kim jest Brutus?''On dalej jest tylko u babci.On jest Goldenem retriverem.Jest stary już ale dalej się bawi:) No bo wygląda jak by był owczarkiem ale trochę inny jest;)Albo na wet ''wilczur ''.A jak ma na imie Twój kundelek?[/QUOTE] Przepraszam :oops: Aha :) Haha :D Ma na imię Kati ;) Ale żeśmy naoffowały :oops: Mam nadzieję, że Toffik nam wybaczy :) Kasia w razie jakiś pytań to zapraszam do mojej galerii :lol: Quote
KasiaJessy Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Paula03']Przepraszam :oops: Aha :) Haha :D Ma na imię Kati ;) Ale żeśmy naoffowały :oops: Mam nadzieję, że Toffik nam wybaczy :) Kasia w razie jakiś pytań to zapraszam do mojej galerii :lol:[/QUOTE] Ale ładne imię:)Nooo...ok juz w chodzę;) Quote
Paula03 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='KasiaJessy']Ale ładne imię:)Nooo...ok juz w chodzę;)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
KasiaJessy Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Paula03']Dziękuję :)[/QUOTE] Nie ma za co:) Quote
vaness Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='kamilka91']Podstawy, czyli co? :cool3:[/QUOTE] * łapa * piona * siad * leży * czołgaj się * kulaj się * zostań * ósemkę między nogami chyba na tyle :diabloti: Quote
vaness Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='ewes']a "masz" potrafi? :p[/QUOTE] a na czym to polega ?? XD po jakoś nie kojarzę , chyba , że pod inną nazwą ;) [quote name='kamilka91']A 'chodź'? :cool3:[/QUOTE] jak ja do niego mówię chodź to on wyjścia nie ma :D to się nie liczy :) Quote
ewes Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 masz... w sensie jak się chce coś dać psu to się często mówi masz i późnij pies jak usłyszy "masz" to reaguje tak jakby miał za chwilę coś dostać,... :eviltong: wszystkie schroniskowe psy reagują, nawet nie trzeba ich tego uczyć :evil_lol: wykorzystujemy to przy robieniu zdjęć :lol: coś, jakby patrz na mnie ;) Quote
vaness Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 to masz też potrafi i coś w rodzaju "uwaga" na szkoleniu babka tłumaczyła , że jak pies idzie i wącha i powie mu się uwaga to musi od razu z Tobą nawiązać kontakt wzrokowy Quote
vaness Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 dzisiaj w nocy spadło trochę śniegu :multi: z czego mój małpa się cieszył bardzo i mam fotki ;) Quote
vaness Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 to was trochę zanudziłam :diabloti: Quote
vaness Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='ewes']musimy spróbować :) ale jak to zrobić?[/QUOTE] musisz z nią iść na smyczy , i mówić "uwaga" , z początku żeby łatwiej szło na "uwaga" wyciągaj smakołyk i jej pokazuj ;D potem stopniowo będzie reagowała na same słowo ;) Quote
łamAga Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 http://img209.imageshack.us/img209/5269/aaa128.jpg dobry snieżek :evil_lol: Quote
vaness Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='dOgLoV']http://img209.imageshack.us/img209/5269/aaa128.jpg dobry snieżek :evil_lol: tak , bardzo smakował :D tak jak woda z kałuży :D Quote
kamilka91 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 O, ale fajne zdjęcia :) Jakiś dowód na to, że rano mieliśmy zimę... :D Quote
vaness Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='kamilka91']O, ale fajne zdjęcia :) Jakiś dowód na to, że rano mieliśmy zimę... :D[/QUOTE] ale tylko rano :D Quote
paulaa. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Strzygłaś go ostatnio czy ma zawsze tak fajnie krótką sierść na łapach ? :smile: Quote
vaness Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='paulaa.']Strzygłaś go ostatnio czy ma zawsze tak fajnie krótką sierść na łapach ? :smile:[/QUOTE] ja biorę nożyczki w rękę , i tnę :D jest trochę krzywo bo się ruszał :) mam w planach z tylnymi łapami też tak zrobić :) i się nad fryzjerem zastanawiam :D Quote
*Magda* Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='vaness'] http://img696.imageshack.us/img696/4356/aaa120.jpg Troszkę za mało tego śniegu, żeby się wytarzać ;) Quote
Recommended Posts