vaness Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 dzisiaj mój mądry pies pojechał z rodzicami na wieś do babci :) cieszył się jak głupi , gdyż u babci sobie biega , dostanie obiadek itp. itd. :D wspomnę tylko , że moja babcia mieszka na wsi i za domem ma bardzo duże pole , które jest ogrodzone - raj dla każdego psa:evil_lol: Pominę fakt , iż u nas ostatnio pada , było ,mokro i błoto . A teraz przejdę do rzeczy ; Toffik zrobił podkop pod ogrodzeniem i wszedł na teren sąsiadki , ale to nie wszystko:mad: Zrobił to celowo , ponieważ ona wypuściła swoje kury na dwór :D a on je zaczął gonić .. Sąsiadka darła się "Moje kokoszki" , mój tata biegł go złapać drąc się na pół wioski :evil_lol: toffik zrobił urażoną minę w stylu " ja tylko się bawiłem " a moja babcia się śmiała i mówiła , że trochę relaksu mu się należy :razz: i jak tu mówić , że mam mądrego psa ?? :D chociaż wychodzi na to , że by mógł komuś pomagać robić podkopy :diabloti: może znajdę firmę , która będzie mi za to płaciła , gdy on będzie kopał , a ja będę w szkole :cool1: Quote
vaness Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 + zdjęcie jakieś stare , źle wykadrowane , ale podoba mi się :) Quote
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 W końcu:lol:Fanie wyszedł Toffik ;)A czego tylko jedno zdj ?:diabloti::mad: Quote
cockermaister Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 vaness napisał(a):dzisiaj mój mądry pies pojechał z rodzicami na wieś do babci :) cieszył się jak głupi , gdyż u babci sobie biega , dostanie obiadek itp. itd. :D wspomnę tylko , że moja babcia mieszka na wsi i za domem ma bardzo duże pole , które jest ogrodzone - raj dla każdego psa:evil_lol: Pominę fakt , iż u nas ostatnio pada , było ,mokro i błoto . A teraz przejdę do rzeczy ; Toffik zrobił podkop pod ogrodzeniem i wszedł na teren sąsiadki , ale to nie wszystko:mad: Zrobił to celowo , ponieważ ona wypuściła swoje kury na dwór :D a on je zaczął gonić .. Sąsiadka darła się "Moje kokoszki" , mój tata biegł go złapać drąc się na pół wioski :evil_lol: toffik zrobił urażoną minę w stylu " ja tylko się bawiłem " a moja babcia się śmiała i mówiła , że trochę relaksu mu się należy :razz: i jak tu mówić , że mam mądrego psa ?? :D chociaż wychodzi na to , że by mógł komuś pomagać robić podkopy :diabloti: może znajdę firmę , która będzie mi za to płaciła , gdy on będzie kopał , a ja będę w szkole :cool1: ha,ha,ha to wesoło tam mieli :) Quote
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 vaness napisał(a):dzisiaj mój mądry pies pojechał z rodzicami na wieś do babci :) cieszył się jak głupi , gdyż u babci sobie biega , dostanie obiadek itp. itd. :D wspomnę tylko , że moja babcia mieszka na wsi i za domem ma bardzo duże pole , które jest ogrodzone - raj dla każdego psa:evil_lol: Pominę fakt , iż u nas ostatnio pada , było ,mokro i błoto . A teraz przejdę do rzeczy ; Toffik zrobił podkop pod ogrodzeniem i wszedł na teren sąsiadki , ale to nie wszystko:mad: Zrobił to celowo , ponieważ ona wypuściła swoje kury na dwór :D a on je zaczął gonić .. Sąsiadka darła się "Moje kokoszki" , mój tata biegł go złapać drąc się na pół wioski :evil_lol: toffik zrobił urażoną minę w stylu " ja tylko się bawiłem " a moja babcia się śmiała i mówiła , że trochę relaksu mu się należy :razz: i jak tu mówić , że mam mądrego psa ?? :D chociaż wychodzi na to , że by mógł komuś pomagać robić podkopy :diabloti: może znajdę firmę , która będzie mi za to płaciła , gdy on będzie kopał , a ja będę w szkole :cool1: Ale miał pierwsza radoche. Niezła przygoda...:) A ja tak myślałam kiedyś żeby sonia była w cyrku bo.... Quote
Aleksa. Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 KasiaJessy napisał(a):Ale miał pierwsza radoche. Niezła przygoda...:) A ja tak myślałam kiedyś żeby sonia była w cyrku bo.... bo ?nie urywaj, błagam Quote
Misia&Ruby Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) vaness napisał(a):dzisiaj mój mądry pies pojechał z rodzicami na wieś do babci :) cieszył się jak głupi , gdyż u babci sobie biega , dostanie obiadek itp. itd. :D wspomnę tylko , że moja babcia mieszka na wsi i za domem ma bardzo duże pole , które jest ogrodzone - raj dla każdego psa:evil_lol: Pominę fakt , iż u nas ostatnio pada , było ,mokro i błoto . A teraz przejdę do rzeczy ; Toffik zrobił podkop pod ogrodzeniem i wszedł na teren sąsiadki , ale to nie wszystko:mad: Zrobił to celowo , ponieważ ona wypuściła swoje kury na dwór :D a on je zaczął gonić .. Sąsiadka darła się "Moje kokoszki" , mój tata biegł go złapać drąc się na pół wioski :evil_lol: toffik zrobił urażoną minę w stylu " ja tylko się bawiłem " a moja babcia się śmiała i mówiła , że trochę relaksu mu się należy :razz: i jak tu mówić , że mam mądrego psa ?? :D chociaż wychodzi na to , że by mógł komuś pomagać robić podkopy :diabloti: może znajdę firmę , która będzie mi za to płaciła , gdy on będzie kopał , a ja będę w szkole :cool1: Hahahaha :lol: Podobną sytuację miałam kiedyś z Ruby z tym, że ona pogoniła gęsi i indyki :D Z tym, że ich właściciel nie był taki wyrozumiały jak sąsiadka:roll: Krzyczał m.in. że zatłucze mi kundla, jeśli jeszcze raz mnie tam zobaczy z Ruby, zadzwoni na policję... EDIT: literówka Edited January 10, 2012 by Misia&Ruby Quote
ewes Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ciekawa historia... to jak już jest mowa o drobiu :D Dela kiedyś przepłoszyła babci perliczki na dach i pomogła wujkowi ze zgonieniem kaczek ze stawu :D szkoda, że ten staw na jesień robi się takim małym bagnem :roll: Quote
vaness Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 KasiaJessy napisał(a):Ale miał pierwsza radoche. Niezła przygoda...:) A ja tak myślałam kiedyś żeby sonia była w cyrku bo.... to już niepierwszy raz jak gonił sąsiadce drób :diabloti: Quote
vaness Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 a co do cyrku to ja Toffa bym tam nie oddała ;) Quote
xyzxyz Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/689/qqqego.jpg/ hihi jak na to patrzę, to samo nasuwa się dla czytających zadanie- spróbujcie tak jak Tofficzek dotknąć językiem nosa :D Quote
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 vaness napisał(a):a co do cyrku to ja Toffa bym tam nie oddała ;) Ja też bym nie oddała ale Sonia co robiła... Quote
vaness Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='biscuit']http://imageshack.us/photo/my-images/689/qqqego.jpg/ hihi jak na to patrzę, to samo nasuwa się dla czytających zadanie- spróbujcie tak jak Tofficzek dotknąć językiem nosa :D no ja nie dam rady :D może inny potrafią :) Witamy w naszej galerii:loveu: [quote name='KasiaJessy']Ja też bym nie oddała ale Sonia co robiła... co takiego robiła Sonia ?;) Quote
kopra Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Toffi jest przecudny =) Wacuś również =D a oboje razem to już wymiatają =DD Moja Tośka już u babci na wsi kur nie gania, bo raz ją babcia chciała laską pogonić, ale wcelowała w moje nogi :D bolało :D i od tego momentu moja w tym głowa, żeby nie robiła nic za co ja mogę choćby nie chcący oberwać :D Quote
rasowa2410 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ej, Spanielomaniaczki! Pomocyyyyy! Psiak ma silny lęk separacyjny. Quote
vaness Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 kopra napisał(a):Toffi jest przecudny =) Wacuś również =D a oboje razem to już wymiatają =DD Moja Tośka już u babci na wsi kur nie gania, bo raz ją babcia chciała laską pogonić, ale wcelowała w moje nogi :D bolało :D i od tego momentu moja w tym głowa, żeby nie robiła nic za co ja mogę choćby nie chcący oberwać :D no mnie akurat tym razem nie było :diabloti: ale w końcu mogę od sąsiadki dostać:razz: Quote
vaness Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 parę dzisiejszych zdjęć :eviltong: "Wącham sobie (czytaj : nie przeszkadzaj mi ):roll: "na chwilkę stanę , ale tylko jedno zdjęcie i uciekam" :cool3: tutaj pokazuje co mu mogę fotografować:crazyeye: niegrzeczny pies :mad::diabloti: Quote
vaness Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 tu już tylko patrzy i obmyśla najszybszą drogę żeby zwiać :razz: Quote
xyzxyz Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 http://img638.imageshack.us/img638/3273/13319695.jpg fajne szelki :D *** Wracając do języków- ja znam tylko jednego człowieka, który to potrafi- mojego brata :P Gdyby psiaki wiedziały, że my tak nie umiemy, to zważywszy na to, że dla nich to bułka z masłem, miałyby ubaw :D:D:D Quote
vaness Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 moja siostra też dotknie językiem nosa :D Quote
KasiaJessy Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) vaness napisał(a): co takiego robiła Sonia ?;) Różne cuda ...Śmiałam że z koleżanką.Kiedyś Ci o powiem ;) Edited January 11, 2012 by KasiaJessy Quote
vaness Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 a co myślałaś , że kundelki są głupie ? kundelki są najmądrzejsze i najszybciej się uczą Quote
Recommended Posts