Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to mój chyba jakiś głupi jest :D bo jak woda w kałuży czysta to łapy podnosi , a jak taka breja czarna to sobie wejdzie, chociaż mówię mu "hop" ;) ale gdzież tam on by miał słuchać , łapy tak czy tak umyte będą :D

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Moja też tak robi.Chyba wiem .Podnosi nogę dlatego bo ma mokre łapy albo...

zauważyłam , że twoja to robi wszystko:diabloti::diabloti:

Posted

KasiaJessy napisał(a):
O co tobie chodzi?jak robi to pisze a jak nie to nie

mi o nic nie chodzi , piszę co zauważyłam .. co by nie było to twój pies ma , albo robi -- jak jest taka uzdolniona to gratuluje :)

Posted

vaness napisał(a):
mi o nic nie chodzi , piszę co zauważyłam .. co by nie było to twój pies ma , albo robi -- jak jest taka uzdolniona to gratuluje :)

O! Dwie CockerManiaczki się biją! :D hahaha :D

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć ! :Cool!:
Fajne fotki ze spacerku, u Kajtka powroty ze spacerku wyglądają tak samo :evil_lol:
Tylko, że Kajtek wraca cały w błocie, zawsze musi się gdzieś wybrudzić :D

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
Cześć ! :Cool!:
Fajne fotki ze spacerku, u Kajtka powroty ze spacerku wyglądają tak samo :evil_lol:
Tylko, że Kajtek wraca cały w błocie, zawsze musi się gdzieś wybrudzić :D

nie ma co się dziwić :) taki mały szczurek , krótkie łapki to się ubrudzi :cool3:

a mój to kawał chłopa a i tak zawsze jak brudas przychodzi do domu:diabloti:

Posted

Ejjjj! Toffisiowa co z Tobą? Gdzie jesteś? Dlaczego nie odpisujesz na smsy? MARTWIĘ SIĘ! COŚ Z TOfFEM? Dlaczego Cię nie było w schronisku?
Coś się stało...?
Naprawdę się wystraszyłam :o
mam złe przeczucia :(

Posted

rasowa2410 napisał(a):
Ejjjj! Toffisiowa co z Tobą? Gdzie jesteś? Dlaczego nie odpisujesz na smsy? MARTWIĘ SIĘ! COŚ Z TOfFEM? Dlaczego Cię nie było w schronisku?
Coś się stało...?
Naprawdę się wystraszyłam :o
mam złe przeczucia :(

ejj ! ja ci chyba jakoś po 10 dzisiaj napisałam esemesa , że zaspałam do schroniska .. a żadnego eska od Ciebie dziś nie dostałam tylko tego , że też się spóźniłaś na którego ci odpisałam...:shake:

Posted

vaness napisał(a):
ejj ! ja ci chyba jakoś po 10 dzisiaj napisałam esemesa , że zaspałam do schroniska .. a żadnego eska od Ciebie dziś nie dostałam tylko tego , że też się spóźniłaś na którego ci odpisałam...:shake:

Dobra. OK. Ja żadnej wiadomości i tak nie dostałam, ale ... spoko spoko! xD Ważne, że wszystko z Tobą dobrze :)

Posted

wgl Rasowa2410 zdecydowałam się znów na żółwika - ostatnio na fejsie czytałam , że w jakimś mieście (z wrażenia nie pamiętam jakim ) straż miejska znalazła żółwia chodzącego po chodniku i zawiozła go do tamtejszego schroniska .. Tam się okazało , że biedak parę dni chodził po ulicach ... i szukają mu domu - jakby było to gdzieś bliżej to bym go zabrała , ale tak na hop to nie mam ani akwarium ani nic ..

Posted

rasowa2410 napisał(a):
Dobra. OK. Ja żadnej wiadomości i tak nie dostałam, ale ... spoko spoko! xD Ważne, że wszystko z Tobą dobrze :)

bo ja teraz zobaczyłam , że do innej Karoliny napisałam:oops:

Posted

vaness napisał(a):
wgl Rasowa2410 zdecydowałam się znów na żółwika - ostatnio na fejsie czytałam , że w jakimś mieście (z wrażenia nie pamiętam jakim ) straż miejska znalazła żółwia chodzącego po chodniku i zawiozła go do tamtejszego schroniska .. Tam się okazało , że biedak parę dni chodził po ulicach ... i szukają mu domu - jakby było to gdzieś bliżej to bym go zabrała , ale tak na hop to nie mam ani akwarium ani nic ..

O Boziuniu! Żółw w schronisku?! W razie czego możesz na jakiś czas mi go podrzucić. Chętnie się nim zaopiekuję. Problem tylko z transportem będzie...
Jeśli chodzi o jakiekolwiek gady to z chęcią zabiorę je do mnie na tymczas :multi::loveu::loveu::loveu:
(nie ważne czy to żółw, czy wąż)

Posted

rasowa2410 napisał(a):
O Boziuniu! Żółw w schronisku?! W razie czego możesz na jakiś czas mi go podrzucić. Chętnie się nim zaopiekuję. Problem tylko z transportem będzie...
Jeśli chodzi o jakiekolwiek gady to z chęcią zabiorę je do mnie na tymczas :multi::loveu::loveu::loveu:
(nie ważne czy to żółw, czy wąż)

ja bym węża nie dotknęła .. :/

chyba poczekam do wiosny , ostatnio dużo osób chce oddać żółwia z tego co słyszę .. tylko ja bym chciała małego.. :D i od początku . muszę się zastanowić :)