ewes Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 http://img14.imageshack.us/img14/3251/aaa045.jpg -> chociaż jedną łapkę chciał mieć suchą :p Quote
Aleksa. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 jaki niegrzeczny smycz szarpie.:diabloti: hihi.:lol: Quote
vaness Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='ewes']http://img14.imageshack.us/img14/3251/aaa045.jpg -> chociaż jedną łapkę chciał mieć suchą :p myślałam , że chodzi ci o tą łapę której nie widać :D dopiero jak się przyjrzałam , patrze i faktycznie jedna noga podniesiona :D Quote
ewes Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 zwróciłam na to uwagę, bo moja piesa też tak nogi podnosi wysoko jak przez kałuże jakąś musi przejść ;) Quote
vaness Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 to mój chyba jakiś głupi jest :D bo jak woda w kałuży czysta to łapy podnosi , a jak taka breja czarna to sobie wejdzie, chociaż mówię mu "hop" ;) ale gdzież tam on by miał słuchać , łapy tak czy tak umyte będą :D Quote
KasiaJessy Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Moja też tak robi.Chyba wiem .Podnosi nogę dlatego bo ma mokre łapy albo... Quote
vaness Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 KasiaJessy napisał(a):Moja też tak robi.Chyba wiem .Podnosi nogę dlatego bo ma mokre łapy albo... zauważyłam , że twoja to robi wszystko:diabloti::diabloti: Quote
KasiaJessy Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 O co tobie chodzi?jak robi to pisze a jak nie to nie Quote
vaness Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 KasiaJessy napisał(a):O co tobie chodzi?jak robi to pisze a jak nie to nie mi o nic nie chodzi , piszę co zauważyłam .. co by nie było to twój pies ma , albo robi -- jak jest taka uzdolniona to gratuluje :) Quote
rasowa2410 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 vaness napisał(a):mi o nic nie chodzi , piszę co zauważyłam .. co by nie było to twój pies ma , albo robi -- jak jest taka uzdolniona to gratuluje :) O! Dwie CockerManiaczki się biją! :D hahaha :D Quote
Paula03 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 http://img841.imageshack.us/img841/3806/aaa047.jpg Ale niedobry :diabloti: Quote
vaness Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 on jest dobry i grzeczny tylko wtedy kiedy śpi :D Quote
Paula03 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 vaness napisał(a):on jest dobry i grzeczny tylko wtedy kiedy śpi :D To podobnie jak Kati, tylko ona czasami potrafi przez sen kogoś kopać :diabloti: Quote
vaness Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Tolek ostatnio przez sen warczał i robił łapami jakby chciał biec :D Quote
Guest Fusiafusia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Cześć ! :Cool!: Fajne fotki ze spacerku, u Kajtka powroty ze spacerku wyglądają tak samo :evil_lol: Tylko, że Kajtek wraca cały w błocie, zawsze musi się gdzieś wybrudzić :D Quote
vaness Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):Cześć ! :Cool!: Fajne fotki ze spacerku, u Kajtka powroty ze spacerku wyglądają tak samo :evil_lol: Tylko, że Kajtek wraca cały w błocie, zawsze musi się gdzieś wybrudzić :D nie ma co się dziwić :) taki mały szczurek , krótkie łapki to się ubrudzi :cool3: a mój to kawał chłopa a i tak zawsze jak brudas przychodzi do domu:diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 vaness napisał(a):Tolek ostatnio przez sen warczał i robił łapami jakby chciał biec :D A Dora przez sen szczekała ostatnio :D Quote
rasowa2410 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ejjjj! Toffisiowa co z Tobą? Gdzie jesteś? Dlaczego nie odpisujesz na smsy? MARTWIĘ SIĘ! COŚ Z TOfFEM? Dlaczego Cię nie było w schronisku? Coś się stało...? Naprawdę się wystraszyłam :o mam złe przeczucia :( Quote
vaness Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 rasowa2410 napisał(a):Ejjjj! Toffisiowa co z Tobą? Gdzie jesteś? Dlaczego nie odpisujesz na smsy? MARTWIĘ SIĘ! COŚ Z TOfFEM? Dlaczego Cię nie było w schronisku? Coś się stało...? Naprawdę się wystraszyłam :o mam złe przeczucia :( ejj ! ja ci chyba jakoś po 10 dzisiaj napisałam esemesa , że zaspałam do schroniska .. a żadnego eska od Ciebie dziś nie dostałam tylko tego , że też się spóźniłaś na którego ci odpisałam...:shake: Quote
rasowa2410 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 vaness napisał(a):ejj ! ja ci chyba jakoś po 10 dzisiaj napisałam esemesa , że zaspałam do schroniska .. a żadnego eska od Ciebie dziś nie dostałam tylko tego , że też się spóźniłaś na którego ci odpisałam...:shake: Dobra. OK. Ja żadnej wiadomości i tak nie dostałam, ale ... spoko spoko! xD Ważne, że wszystko z Tobą dobrze :) Quote
vaness Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 wgl Rasowa2410 zdecydowałam się znów na żółwika - ostatnio na fejsie czytałam , że w jakimś mieście (z wrażenia nie pamiętam jakim ) straż miejska znalazła żółwia chodzącego po chodniku i zawiozła go do tamtejszego schroniska .. Tam się okazało , że biedak parę dni chodził po ulicach ... i szukają mu domu - jakby było to gdzieś bliżej to bym go zabrała , ale tak na hop to nie mam ani akwarium ani nic .. Quote
vaness Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 rasowa2410 napisał(a):Dobra. OK. Ja żadnej wiadomości i tak nie dostałam, ale ... spoko spoko! xD Ważne, że wszystko z Tobą dobrze :) bo ja teraz zobaczyłam , że do innej Karoliny napisałam:oops: Quote
rasowa2410 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 vaness napisał(a):wgl Rasowa2410 zdecydowałam się znów na żółwika - ostatnio na fejsie czytałam , że w jakimś mieście (z wrażenia nie pamiętam jakim ) straż miejska znalazła żółwia chodzącego po chodniku i zawiozła go do tamtejszego schroniska .. Tam się okazało , że biedak parę dni chodził po ulicach ... i szukają mu domu - jakby było to gdzieś bliżej to bym go zabrała , ale tak na hop to nie mam ani akwarium ani nic .. O Boziuniu! Żółw w schronisku?! W razie czego możesz na jakiś czas mi go podrzucić. Chętnie się nim zaopiekuję. Problem tylko z transportem będzie... Jeśli chodzi o jakiekolwiek gady to z chęcią zabiorę je do mnie na tymczas :multi::loveu::loveu::loveu: (nie ważne czy to żółw, czy wąż) Quote
vaness Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 rasowa2410 napisał(a):O Boziuniu! Żółw w schronisku?! W razie czego możesz na jakiś czas mi go podrzucić. Chętnie się nim zaopiekuję. Problem tylko z transportem będzie... Jeśli chodzi o jakiekolwiek gady to z chęcią zabiorę je do mnie na tymczas :multi::loveu::loveu::loveu: (nie ważne czy to żółw, czy wąż) ja bym węża nie dotknęła .. :/ chyba poczekam do wiosny , ostatnio dużo osób chce oddać żółwia z tego co słyszę .. tylko ja bym chciała małego.. :D i od początku . muszę się zastanowić :) Quote
vaness Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 (edited) Edited January 8, 2012 by vaness Quote
Recommended Posts