vaness Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Milena9 napisał(a):Jaki ładniutki jest Allan:loveu: :loveu: coś mi dogo się zacina ... potem wstawię zdjęcia ;) Quote
paulaa. Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 czekam na zdjęcia Allan jest cudny. :loveu: Quote
vaness Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='paulaa.']czekam na zdjęcia Allan jest cudny. :loveu: na razie wstawię jedną fotkę :D Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/zdjecia003-4.jpg jak słodko :loveu: Fajnie, że się dogadują :) Quote
kopra Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 och jakie cudne połączenie :) moja Tosia boi się gryzoni hehe miałam dwa szczury szwagra u siebie przez pewien czas i Tośka jak tylko dochodziłam do klatki uciekała na balkon :D Quote
*Magda* Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/zdjecia003-4.jpg z orzeszkiem :loveu: Quote
vaness Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/zdjecia003-4.jpg z orzeszkiem :loveu: inaczej by tak grzecznie nie stał :D [quote name='kopra']och jakie cudne połączenie :smile: moja Tosia boi się gryzoni hehe miałam dwa szczury szwagra u siebie przez pewien czas i Tośka jak tylko dochodziłam do klatki uciekała na balkon :-D heheh :D Toff parę razy dziennie idzie zajrzeć do klatki i dostawia nos :D kiedyś go Allan w niego ugryzie i będzie :evil_lol: [quote name='Ptysiak']http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/zdjecia003-4.jpg jak słodko :loveu: Fajnie, że się dogadują :smile: Toffas super się zachowuje co do innych zwierząt :) Quote
j0anka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Jak oswajałaś pieska do koszatniczki?? Bo ja się boje moje spotkać że Willma ugryzie szynszylka. zazdroszczę takiego frendszipa :) Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 j0anka napisał(a):Jak oswajałaś pieska do koszatniczki?? Bo ja się boje moje spotkać że Willma ugryzie szynszylka. zazdroszczę takiego frendszipa :) Może nie ugryzie, to zależy od psiaka :) A jeśli jednak będzie chciał polować to może... Spróbuj trzymać szynszyla na rękach i powoli zbliżać, przyzwyczajać zwierzaki do siebie. Jak pies zacznie za bardzo się rzucać to go odepchnij, krzyknij "nie, fe" czy jakoś jak tam mówisz. Ja tak mojego przyzwyczajałam do szczurka i koszatniczki bo bardzo chciał je zjeść. Quote
vaness Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 j0anka napisał(a):Jak oswajałaś pieska do koszatniczki?? Bo ja się boje moje spotkać że Willma ugryzie szynszylka. zazdroszczę takiego frendszipa :smile: Ptysiak napisał(a):Może nie ugryzie, to zależy od psiaka :) A jeśli jednak będzie chciał polować to może... Spróbuj trzymać szynszyla na rękach i powoli zbliżać, przyzwyczajać zwierzaki do siebie. Jak pies zacznie za bardzo się rzucać to go odepchnij, krzyknij "nie, fe" czy jakoś jak tam mówisz. Ja tak mojego przyzwyczajałam do szczurka i koszatniczki bo bardzo chciał je zjeść. Miałam trzy chomiki przed Allanem i pamiętam , że pierwszy gdy się znalazł u nas i go puszczałam na stole to Tofficz kładł łapy , stawał i patrzył na niego . Z początku mówiłam mu tylko , że " Dyzio jest malutki i nie można mu nic zrobić" . Toffik podchodził , chciał wąchnąć i jak go trzymałam na ręku to nic mu nie zrobił ;) więc zaczęłam go kłaść na podłogę i mówić nadal , iż nie może mu niczego zrobić bo jest malutki i trzeba go pilnować :) rudy go pilnował i wszędzie za nim szedł ;) dochodził do klatki przykładał nos :) potem tak było też z Antusiem i Wackiem , którzy niestety odeszli ;( Gdy pojawił się u nas Allan Toffik z początku myślał chyba , że to następny chomik i będzie mógł znów za nim chodzić a tu niespodzianka ! :diabloti: Allan tak szybko ucieka , nie chce usiedzieć w miejscu :D więc teraz zrobić zdjęcie tej dwójce graniczy się z cudem :cool3: chyba , że koszatkę się przekupi jak na zdjęciu wyżej jakimś orzeszkiem :evil_lol: A Toffik od razu musi sprawdzić co on dobrego dostał :eviltong: Quote
Ptysiak Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Z czasem Allan pewnie przyzwyczai się do Toffisia:) U nas Lo teraz zaczepia Ptyśka, czasami podejdzie i podskrobuje mu pazurki (manicure robi Ptyśkowi :D). A jak Ptyś za bardzo wsadza nochal do klatki i Lou nie może wyjść to się wkurza i pies dostaje w pycholek :evil_lol: Dogadują się chłopaki sami nie muszę już pilnować :evil_lol: Quote
shera9 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 przyszłam się pożegnać bo odchodzę z forum Quote
vaness Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 shera9 napisał(a):przyszłam się pożegnać bo odchodzę z forum dlaczego ? Ptysiak napisał(a):Z czasem Allan pewnie przyzwyczai się do Toffisia:smile: U nas Lo teraz zaczepia Ptyśka, czasami podejdzie i podskrobuje mu pazurki (manicure robi Ptyśkowi :-D). A jak Ptyś za bardzo wsadza nochal do klatki i Lou nie może wyjść to się wkurza i pies dostaje w pycholek :evil_lol: Dogadują się chłopaki sami nie muszę już pilnować :evil_lol: dziś Allan sobie uciekł ;/ na szczęście wraz z Toffim go złapałam Quote
vaness Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 zdjęć nie mam :) dodaję 2 Tofficza z nowym misiem i jedno Allana . Myszor od paru dni jest wypuszczany i biega po pokoju :evil_lol: Śmiesznie to wygląda , bo Toffik nie może za nim nadążyć a ten mu ucieka :diabloti: Jednak nic mu nie zrobi u potrafią się tak długo gonić :) All da się od niego powąchać , można powiedzieć , że zostali kumplami :multi: a tu mam parę zdjęć kotów do adopcji :) zostały tylko czarne Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/zdjecia080-2.jpg jakie ma białe skarpetki :) i tez języczek :loveu: Quote
vaness Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Witajcie ! :) dawno tu nie pisałam , w ogóle jakoś teraz czasu mało. Mamy już jesień , niedługo właściwie święta . Toffik nadal łobuz , Allanisko jeszcze gorsze :diabloti: Jak u Was ? Buziole Dogomaniacy :loveu: Quote
Aleksa. Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 super że jesteście.:):) my zawalone nauką.:( Quote
ewes Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Witaj, witaj :) ostatnio wszyscy na brak czasu narzekają.... pozdrowienia dla Was ;) Quote
kopra Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 no a ja bardzo tęsknię za spanielowymi wątkami, bo prawie wszystkie które czytałam się "zawiesiły" :( nie uczcie się tyle, bo potem i tak pracy nie ma :D nie no żarcik oczywiście :) Quote
vaness Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 kopra napisał(a):no a ja bardzo tęsknię za spanielowymi wątkami, bo prawie wszystkie które czytałam się "zawiesiły" :( nie uczcie się tyle, bo potem i tak pracy nie ma :D nie no żarcik oczywiście :) bez szkoły też nie ma pracy :D tak źle i tak niedobrze ;) ewes napisał(a):Witaj, witaj :smile: ostatnio wszyscy na brak czasu narzekają.... pozdrowienia dla Was ;-) :) Aleksandra95 napisał(a):super że jesteście.:smile::smile: my zawalone nauką.:-( no ja też , teraz same sprawdziany :( Quote
vaness Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 [font=century gothic]wesołych świąt dogomaniacy :)[/font] Quote
rasowa2410 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 To kiedy wspólny, świąteczny spacer? (ale może tym razem jak będzie jasno to porobimy zdjęcia naszym poczwarom?) :eviltong: Sory, że nie odpisuję na smsy. Telefon mi przez te mrozy chyba pada :shake: Quote
Recommended Posts