Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szlafroko-piżamkę zrobiłam mu ze starej mojej góry od piżamy :cool3: trochę zeszyłam ,przycięłam i coś tam wyszło :D a on jak wie , że będzie kąpany to potem jest wielce obrażony :diabloti:

Posted

vaness napisał(a):
nie mam tych ze spaceru , gdyż wczoraj cały dzień u nas lało i nie było jak :razz:

Aha ...szkoda :(Ale myślę że ten spacer nie będzie pierwszy i ostatni ;)Może kiedy indziej zrobisz?

Posted

]Aha ...szkoda :(Ale myślę że ten spacer nie będzie pierwszy i ostatni ;)Może kiedy indziej zrobisz?

Chyba była fajna kąpiel...A on ma takie ubranko fajne
Spróbuje mojej jessy coś takiego zrobić:lol:

Posted

KasiaJessy napisał(a):
]Aha ...szkoda :(Ale myślę że ten spacer nie będzie pierwszy i ostatni ;)Może kiedy indziej zrobisz?

Chyba była fajna kąpiel...A on ma takie ubranko fajne
Spróbuje mojej jessy coś takiego zrobić:lol:

no na sto procent nie będzie to jego ostatni spacer :diabloti:
próbuj - nic trudnego :)

Posted

no ja swoje jak wspomniałam zrobiłam ze starej piżamy . A za dużo inwencji nie wykazałam , bo tam gdzie trzeba było to ucięłam , rękawy skróciłam trochę przeszyłam i było :D

Posted

vaness napisał(a):
no ja swoje jak wspomniałam zrobiłam ze starej piżamy . A za dużo inwencji nie wykazałam , bo tam gdzie trzeba było to ucięłam , rękawy skróciłam trochę przeszyłam i było :D

Mało roboty!Zrobię...

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Aha..Ja też zrobię ,nawet zaraz.Dzisiaj chyba jest puszysty puszek :evil_lol::lol:

o co chodzi ? że snieg pada ? :) po nie skumałam ...

Posted

Ale wkurzony! uuuuu! Znając Toffisia to bym nie chciała go ubierać w ten szlafroczek.
PS
Wszystkiego najlepsiejszego w tym Nowym Rocku xD
Żeby ten Toffek wreszcie grzeczniejszy się zrobił... i żeby nie atakował weteryniorza :)

Posted

rasowa2410 napisał(a):
Ale wkurzony! uuuuu! Znając Toffisia to bym nie chciała go ubierać w ten szlafroczek.
PS
Wszystkiego najlepsiejszego w tym Nowym Rocku xD
Żeby ten Toffek wreszcie grzeczniejszy się zrobił... i żeby nie atakował weteryniorza :)

dzięki :cool3:
a co do weterynarza to on atakuje Toffa , a on się tylko broni:diabloti:
nie no na serio to on czuje , że ten facet się go straszliwie boi i to wykorzystuje ... ;)