Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja oprócz tego , że jest cudowna to charakter ma. Owszem,nie daje sobie "w kaszkę dmuchać".
Dziś leżymy sobie z Leosiem przytuleni, nagle wpada "torpeda", oczywiście po Leosiu, wtrynia się między nas, przepycha Leosia, usadawia się na jego miejscu i czeka na głaski.Ot cała ona .

Zgredziul to w ogóle jest fantastyczny i zmienił się księcia.Wspaniała przemiana.100 lat dla niego.

Posted

a ja powiem,że Malawaszka podmieniła psa,ten obecny wcale nie przypomina tego z wcześniejszych fot

:Rose::Rose:

[quote name='zerduszko'] Te listopadowe tymczasy, to wsie takie... charakterne? ;)

coś sugerujesz :mad:

• 1 month later...
Posted

coś Wam muszę napisać - Dżordż ma już dom, dziś po przeżyciach z patykiem w oku wiem już, że nigdy przenigdy nie byłabym w stanie oddać go komukolwiek... kocham tego starego Kloszarda ogromnie, nieskromnie powiem, że tak samo on kocha nas i nie mogłabym mu zrobić takiego świństwa już no nie dałabym rady... jest stary, schorowany, wiek widać po nim coraz bardziej, serce by mi pękło jakbym go oddała i ktoś by zaniedbał jego pupinkę czy leczenie; on teraz wygląda na dużego, ale od pewnego czasu jest szczuplejszy i nie chce przytyć, starość zjada mięśnie. Zgredek zostanie z nami już do końca

bardzo dziękuję Wam wszystkim, ze tu jesteście, że wspieracie tą nierówną walkę o tego małego łobuza :Rose:

Posted

zerduszko napisał(a):
Hehehe, ciekawe że coś musi nam pomóc się przyznać przed sobą, że nie oddamy tymczasa ;) Gratki Zgredku :multi:

no... serio do dzisiaj jeszcze myślałam, że jakby się znalazł taki dom jak Słisiowo-Birmusiowo-Nowisiowy to bym go oddała, ale... jednak nie - wiedziałam to jak się pode mną kolana ugięły kiedy zobaczyłam ten patyk w jego oku... mój ci on i już :splat:

Posted

Strasznie sie cieszę, że podjęłaś taką decyzję, choć szczerze mówiąc wcale nie wyobrazałam sobie, że jeszcze Zgredzia byś komuś oddała.
Zgredziu - masz mi teraz nie chorować, żeby wynagrodzić Pańci podjętą decyzję :-)