malawaszka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 twardym trzeba być, nie miętkim dla Zgredkowego i swojego spokoju :D Quote
WATACHA Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Moja oprócz tego , że jest cudowna to charakter ma. Owszem,nie daje sobie "w kaszkę dmuchać". Dziś leżymy sobie z Leosiem przytuleni, nagle wpada "torpeda", oczywiście po Leosiu, wtrynia się między nas, przepycha Leosia, usadawia się na jego miejscu i czeka na głaski.Ot cała ona . Zgredziul to w ogóle jest fantastyczny i zmienił się księcia.Wspaniała przemiana.100 lat dla niego. Quote
wilczy zew Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 a ja powiem,że Malawaszka podmieniła psa,ten obecny wcale nie przypomina tego z wcześniejszych fot :Rose::Rose: [quote name='zerduszko'] Te listopadowe tymczasy, to wsie takie... charakterne? ;) coś sugerujesz :mad: Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 łomatko ja dopiero teraz zakumałam co zerduszkowa miała na myśli :splat: ale ciemnota ze mnie aaaaaaaaaaaaaaa starość mnie dopadła Quote
morisowa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :) Quote
AnkaG Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Leci ten czas ... Mizianko rocznicowe dla Przystojniaka :) Quote
Ewanka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 :tort: wszystkiego najlepszego dla jubilata Przystojniaka-Zgredka :loveu: ............ rok temu urodził się na nowo Quote
sybil Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Dżordżu-Zgredku, żyj zdrowo, długo i szczęśliwie :BIG: :tort: :drinka: Quote
malawaszka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 coś Wam muszę napisać - Dżordż ma już dom, dziś po przeżyciach z patykiem w oku wiem już, że nigdy przenigdy nie byłabym w stanie oddać go komukolwiek... kocham tego starego Kloszarda ogromnie, nieskromnie powiem, że tak samo on kocha nas i nie mogłabym mu zrobić takiego świństwa już no nie dałabym rady... jest stary, schorowany, wiek widać po nim coraz bardziej, serce by mi pękło jakbym go oddała i ktoś by zaniedbał jego pupinkę czy leczenie; on teraz wygląda na dużego, ale od pewnego czasu jest szczuplejszy i nie chce przytyć, starość zjada mięśnie. Zgredek zostanie z nami już do końca bardzo dziękuję Wam wszystkim, ze tu jesteście, że wspieracie tą nierówną walkę o tego małego łobuza :Rose: Quote
wilczy zew Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Zgredziku ale ci się trafiło :cunao: Quote
Margi Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Wiedziałam,że tak będzie :lol: Zgredzik może już być spokojny. :loveu: Quote
zerduszko Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Hehehe, ciekawe że coś musi nam pomóc się przyznać przed sobą, że nie oddamy tymczasa ;) Gratki Zgredku :multi: Quote
ulana Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 No Zgredzik miałeś farta z tą galązką. ;) Malawaszko :Rose: Quote
malawaszka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 zerduszko napisał(a):Hehehe, ciekawe że coś musi nam pomóc się przyznać przed sobą, że nie oddamy tymczasa ;) Gratki Zgredku :multi: no... serio do dzisiaj jeszcze myślałam, że jakby się znalazł taki dom jak Słisiowo-Birmusiowo-Nowisiowy to bym go oddała, ale... jednak nie - wiedziałam to jak się pode mną kolana ugięły kiedy zobaczyłam ten patyk w jego oku... mój ci on i już :splat: Quote
WATACHA Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ja i tak już go traktowałam jak Waszego, co nie zmienia faktu, że się cieszę Quote
eliza_sk Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ale wiadomość, przyszłam za zmianą tytułu. Gratuluję :) Quote
AMIGA Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Strasznie sie cieszę, że podjęłaś taką decyzję, choć szczerze mówiąc wcale nie wyobrazałam sobie, że jeszcze Zgredzia byś komuś oddała. Zgredziu - masz mi teraz nie chorować, żeby wynagrodzić Pańci podjętą decyzję :-) Quote
Ewanka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Zgredziku, wygrałeś los na loterii już rok temu, a teraz trafiłą się główna wygrana :multi: Quote
Toska1 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Myśmy o tym domku Dżordżykowym to wiedzieli już dawno :evil_lol: Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku !!! Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 noo już wiedzieli wiedzieli! ale ja się jeszcze oszukiwałam :lol: Quote
Toska1 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 malawaszka napisał(a):noo już wiedzieli wiedzieli! ale ja się jeszcze oszukiwałam :lol: no cóż.... tak było ! Quote
Recommended Posts