xxxx52 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Tyko blagam ,nie do schroniska na ul Bukowska ,tam umrze ,tam panuje parwowiroza.Zatelefonujcie do TOZ Poznan Ps nie mozesz przetrzymac pieska ,moze opiekun sie znajdzie.Prosze wklej na watek zdjecia biednej psinki Quote
Renn Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Nie mogę przetrzymać pieska, bo mój narzeczony, z którym mieszkam, ma astmę i jest uczulony. Nie mam żadnych zdjęć. Nie wiem czy uda mi się przekonać na coś innego poza schronem. Czy nikt nie może zaoferować DT? Quote
xxxx52 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 jest duzo organizacji w Poznaiu co moge poradzic ? napisz do supergogi ona jest szefowa org.prozwierzecej napisz do GoniaP-ona jest szefowa jednej org.prozwierzecej w Poznaniu napisz do Rudzia ona wolontaruszka w schronisku w Swarzedzu zatelefonuj od org.Zwierzeta i My -szefowa jest P.kasprowicz zatelefonuj do TOZ Poznan moze pomoze P.Wanda w schronisku w Przyborowku-Szamotuly? Tylko nie do schroniska w Poznaniu ,piesek nie szczepionego tam nie mozna oddac.Piesek zeby nie zachorowal na parvo musi byc 2x zaszcepiony i dopiero po 2 tygodniach moze miec kontakt z parvo Ja tez mam asthme i mam psy.Czy napewno Twoj przyjaciel ma alergie na siersc i wydzieline psow?Mial robione testy? Quote
xxxx52 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Tyle namnozylo sie organizacji prozwierzecych ,ze mysle ze psinka otrzymala od nich pomoc. Quote
Renn Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Psinka znalazła domek, wszystko zakończyło się szczęśliwie :) Quote
xxxx52 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 mam nadzieje ,te dobrych odopowiedzialnych opiekunow znalazla Quote
kiang Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 ja rozumiem ze trzeba poruszyc serca,ale klamstwami na temat schroniska? a feeeeeeee jakie umrze ,jaka parwowiroza? a tak na marginesie,to surowice trzeba bylo podac na poczatek.pomagac tez trzeba umiec ........ Quote
Recommended Posts