Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sharka']Żeby teraz jeszcze telefon dzwonił :) dzięki barb :D[/QUOTE]

Tylko tyle dalam radę. :roll:

Jak zrobię kilka Milce - mam zamiar na początku przyszlego tygodnia - to dorobię coś jeszcze szczeniorkom.:lol:

A Ty sharka niechcesz sprobować? Myślę, że to jest duzo prostsze niż zrobienie bazarku. ;)

Posted

barb, ziarnko do ziarnka :) a ja właśnie zaczęłam się zastanawiać czy nie spróbować z ogłoszeniami :) ale to dopiero pod koniec marca, teraz w pracy mam ciężki czas. Ja ogłoszenia zrobię a Ty barb kolejny (po tym który planujemy) bazarek ;)

Posted

sharka napisał(a):
barb, ziarnko do ziarnka :) a ja właśnie zaczęłam się zastanawiać czy nie spróbować z ogłoszeniami :) ale to dopiero pod koniec marca, teraz w pracy mam ciężki czas. Ja ogłoszenia zrobię a Ty barb kolejny (po tym który planujemy) bazarek ;)

To ja juz wolę ogłoszenia, co prawda jak widać nie robię ich w ilościach hurtowych , tylko tak sobie dłubię pomalutku. ;)

Posted

Mauchu maja na tablicy 55 wyświetleń i jeden raz odsłoniety telefon.
Czyżby ktoś dzwonił w ich sprawie czy tak tylko sobie kliknął ?

Na allegratce tylko 17 wyświetleń.

Posted

luka1 napisał(a):
Jak ja jestem Wam wdzięczna, że tu jesteście. Na razie nie było telefonu, ale mam telefon cały czas przy sobie.

i ja mogę potwierdzić , masz zawsze telefon przy sobie

Posted

luka1 napisał(a):
Kolejny maluch pojechał dziś do domu! Został jeden, smutny szczeniak - chyba tęskni za rodzeństwem.

pojechał ten jaśniejszy czy ten z ciemnym pycholkiem?

Posted

sharka napisał(a):
pojechał ten jaśniejszy czy ten z ciemnym pycholkiem?

nie wiem dokładnie bo nie byłam wtedy w DT. Jutro jadę zawieźć książeczkę zdrowia - to zobaczę.

Posted

luka1 napisał(a):
Kolejny maluch pojechał dziś do domu! Został jeden, smutny szczeniak - chyba tęskni za rodzeństwem.

Czy to z tej ogłaszanej dwojki pojechał jeden maluch ?

Posted

[quote name='barb']Czy to z tej ogłaszanej dwojki pojechał jeden maluch ?

Tak, został jeden malec, ale też coś się chyba kroi.

Mam za to świeżą dostawę. Szczeniak ledwo trzyma się na łapach, sunia trochę lepiej się trzyma - jest starsza i silniejsza.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.267325110011438.62351.128306450579972&type=3

no i mają przyjechać maluchy
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.264065457004070.61643.128306450579972&type=3

CZY TO SIĘ NIGDY NIE SKOŃCZY? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

sharka napisał(a):
Trzymaj się luka1... Jak Ty to stado wykarmisz?!

Nie mam pojęcia jak je pomieścić z karmieniem mam ciagle nadzieję, że jakoś to będzie, choć ostatnio zaczynam mieć problemy.

Posted

luka1 napisał(a):
Tak, został jeden malec, ale też coś się chyba kroi.

Jeśli ogłoszenia mozna bedzie usunąć - daj znać.
Chyba,że wykorzystasz je dla innych maluszków?

Posted

trochę się pomieszały te szczeniaki. Dwa pierwsze zdjęcia, to szczeniaki, które koleżanka znalazła na śmietniku w torbie foliowej. Szukaja domów.
Kudłata sunia - to matka szczeniaków, które są obecnie u mnie - dwa następne zdjęcia ze szczeniakami - Sunia zaginęła, pozostawiła maluchy. Niestety przypuszczamy że suczce coś się stało.

Posted

Próbowałam na facebooku się rozeznać, żeby ogłoszenia porobić, ale pomieszały mi się szczenięta. Tu jakaś mądrzejsza/lepiej zorientowana cioteczka potrzebna ;)

Posted

No tak, nie jest to łatwo ogarnąć. Więc tak - ze szczeniaków Frytki został jeden chłopak.
Mam cztery szczeniaki od suczki - sznaucerki (same chłopaki)
i jednego - Filipka - który trafił do nas jako kompletny szkielet.
te cztery (na zdjęciu razem) szczeniaki ze zdjęcia powyżej są poza moim zarządzaniem bo to prośba o dom od koleżanki, która je znalazła.

Wszystko się komplikuje bo nie mogę wstawić zdjęć. Może poproszę córkę - ona wie jak to zrobić.