Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Jakie piękne te dzieciaki, a sunia szczęściara, super,że chociaż jej sie tak powiodło.
Tylko co z Pusią:-( taka śliczna, zziębnęta, głodna:-(
Luka, Ty jezdzisz tam sama, jak dasz sobie rade, może ten "usypiacz" pomoże? Ile może trwać juz ta ciąża, żeby zdążyc.
A do tej budki po Frytce nie chce wejść?

Posted

No nie, budka po Frytce zupełnie nie nadaje się do zamieszkania. Jak widać, "właścicielka" baardzo dawno jej nie remontowała. Psina jest malutka, takie pieski łatwo marzną. Strach pomyśleć, co będzie, jak przyjdą mrozy. Kurcze, gdyby ktoś mógł wziąć malutką po sterylce na jakiś czas do siebie, tak, żeby ona przełamała swój lęk wobec człowieka. Podobno mała nie zawsze taka była, jeszcze półtora roku temu podchodziła do ręki. Jakoś nie wyobrażam sobie tej kruszynki w schronie pośród sfory szczekających psów dużo większych od niej. Niby tam nie zamarznie, ale co za trauma dla tej istotki!

Posted

To jest pytanie.....:-(
zdaje sie, ze malagos chciala ja wziać, ale nie moze byc "dzikusem".
Ktos tu napisal, ze kiedys nie byla taka, moze zdziczala w samotnosci, moze sie otworzy po zlapaniu

Posted

O matko, to dobrze.
U inem dt zajęty, bo wróciła z adopcji Tika, i zagrożona jest powrotem Kropka - jak nigdy, nigdy nie miałam zwrotu z adopcji, teraz dwa w krótkim czasie.

Posted

Czorcik napisał(a):
Luka ...śniłaś mi się dzisiaj :)

Czorcik, a skąd takie koszmary? Przepraszam, że się nie wyspałaś, mam tylko nadzieję, że nie wystraszyłaś się za bardzo.

Posted

dorota412 napisał(a):
Święta prawda:lol:

Malagos nie moze, to co bedzie?

A może kombinujcie, bo psina w tymczasowym miejscu. Jest bezpieczna i wreszcie ma ciepło, ale to jeszcze nie to.