Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia25']

Jakie slodkie , cudne oczka....... czemu te biedactwa najstarsze nie sa przez ludzi zauwazane :shake: !
Przeciez stary piesek jest o wiele mniej klopotliwy od mlodego, zabawowego, czesto nieposlusznego...... :shake:

Posted

o przepraszam przepraszam a gdzie zdjatka alaski
a tak na marginesie to poczatkowo pomyslalam o ktos wrzucil jakas pocztowke a to nie,,to po prostu fajnie uchwycone zdjatka hektora i ten swiatlocien,,,cudo!!!!!
Alaska jest taka biedna ale jest super ,,mysle ze jej rowniez mozna zrobic takie wspaniale zdjatka w prawdzie ona bedzie z poczatku przestraszona ale w koncu sie uspokoi i zacznie pozowac jak prawdziwa modelka choc troche zawstydzona

Posted

ze tez mnie nie ma w sopocie !!!!przy kazdej sposobnosci robilabym zdjatka i wrzucala bym ,ehhhhhh!!!!!!
a male do gory!!!!! chyba nikt ich nawet nie obseruje!!! a czy one sa gdzies na ogloszeniach trojmiejskich????

Posted

Są na trójmiejskich systematycznie! Alaska też ma ładne fotki.

Hektora wstawiłam 2 dni temu. Ale wiecie, te śliczne fotki w miniaturze nie są takie jak tu... Ale Hektorek prezenruje się na nich bardzo ładnie. No misio taki do kochania...

Posted

ja juz nie wierze ze one pojda!!!!
brazowa mi z poczatku mowila ze one nie maja szans,,,nie wierzylam,,,w tedy ,,teraz chyba powoli dowierzam tym slowom!!!!
przykre ale prawdziwe!!!!
no ale dogo nic nie kosztuje niech saobie tak sobie siedza na tej strone nawet z 50 miesiecy,,,,,no coz na razie nic wiecej nie mozemy zrobic,,,,tylko podrzucac :placz:

Posted

Cytat:
Napisał Gabryjella
Alaska z Hektorem będą Twoim doktorem :p

Cytat:
Napisał kaerjot
Wyleczą smutki

Lepiej niż butelka wódki :PROXY5:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Cytat:
Napisał Gabryjella