zuziaM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Kasia25'] Jakie slodkie , cudne oczka....... czemu te biedactwa najstarsze nie sa przez ludzi zauwazane :shake: ! Przeciez stary piesek jest o wiele mniej klopotliwy od mlodego, zabawowego, czesto nieposlusznego...... :shake: Quote
wiewiora1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 o przepraszam przepraszam a gdzie zdjatka alaski a tak na marginesie to poczatkowo pomyslalam o ktos wrzucil jakas pocztowke a to nie,,to po prostu fajnie uchwycone zdjatka hektora i ten swiatlocien,,,cudo!!!!! Alaska jest taka biedna ale jest super ,,mysle ze jej rowniez mozna zrobic takie wspaniale zdjatka w prawdzie ona bedzie z poczatku przestraszona ale w koncu sie uspokoi i zacznie pozowac jak prawdziwa modelka choc troche zawstydzona Quote
wiewiora1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ze tez mnie nie ma w sopocie !!!!przy kazdej sposobnosci robilabym zdjatka i wrzucala bym ,ehhhhhh!!!!!! a male do gory!!!!! chyba nikt ich nawet nie obseruje!!! a czy one sa gdzies na ogloszeniach trojmiejskich???? Quote
akucha Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Są na trójmiejskich systematycznie! Alaska też ma ładne fotki. Hektora wstawiłam 2 dni temu. Ale wiecie, te śliczne fotki w miniaturze nie są takie jak tu... Ale Hektorek prezenruje się na nich bardzo ładnie. No misio taki do kochania... Quote
Kasia25 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ech, aż się łezka w oku zakręciła..................... Quote
akucha Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Wystawiłam misiaki, już któryś raz... No nich ktoś je pokocha!!! Quote
wiewiora1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ja juz nie wierze ze one pojda!!!! brazowa mi z poczatku mowila ze one nie maja szans,,,nie wierzylam,,,w tedy ,,teraz chyba powoli dowierzam tym slowom!!!! przykre ale prawdziwe!!!! no ale dogo nic nie kosztuje niech saobie tak sobie siedza na tej strone nawet z 50 miesiecy,,,,,no coz na razie nic wiecej nie mozemy zrobic,,,,tylko podrzucac :placz: Quote
akucha Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Pójdą!!!! Zobaczysz, że wyjęczymy domy dla nich! W górę śliczne misiaki! Quote
wiewiora1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 no ale jak one moga isc skoro ich nawet nikt nie odwiedza?:placz: a one juz tyle lat za kratami!!!!!:placz: Quote
wiewiora1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 a kto tu rozpozna psy?znajome twarze?na pewno jest w ktos kto gosci rowniez na dogo? Quote
wiewiora1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 a kolejna na dogo ,,to bedzie BALBINA,,SUPER DXIEWCZYNA!!!!!:p :p Quote
brazowa1 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Cytat: Napisał Gabryjella Alaska z Hektorem będą Twoim doktorem :p Cytat: Napisał kaerjot Wyleczą smutki Lepiej niż butelka wódki :PROXY5: __________________ Quote
Kasia25 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 brazowa1 napisał(a):Cytat: Napisał Gabryjella Alaska z Hektorem będą Twoim doktorem :p Cytat: Napisał kaerjot Wyleczą smutki Lepiej niż butelka wódki :PROXY5: __________________ WIOLA!:mad: Quote
Recommended Posts