Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
wiewiora pojde i Ci urwe ten rudy ,wieworczy ŁEPEK,nie zartuje tym razem.I prosze o bana zanim ta pania zamorduje.

Hej a co ja takiego powiedzialam,ze wielmozna Brazowa wkurczakowalam???

Nie wiem czy alaska moze paletac sie na luzie,,skoro berkowi odwala ,,a pamietam ,,ze nie pozwalal jej jesc,,,i bidula by szybciej wykorkowala niz co warte:roll:

Brazowa a ty zaczepki nie szukaj ,,,bo wiewiora to waga ciezka!!!!:angryy:

Posted

koledze Berkowi nic sie nie stanie,jak 3 razy w tygodniu zaliczy tylni kojec:p,wiec go bez skrupulow zamykam.A wtedy hulaj dusza!
Alaska lazi regularnie,gdy kolezanka boksowa raz wyskoczyla,to koleżance ladnie przetłumaczylam ,ze tak nie robimy.Wiec teraz woli sie skupic na rzuconych groszkach ,niz na bojowych okrzykach.

Posted

wypuscilam ja raz-podrymowalam.Jeszcze tego samego dnia mialam chwile czasu,wiec wypuścilam ja drugi raz,podtrymowalam.
A potem przychodzi Ola i mowi z niepokojem w głosie,ze z Alaska cos nie tak,bo chciala ja wypuscic,a Alaska nie wyszla z budy.
Hm.Widac tego dnia stwierdzila,ze DOSYC znecania sie nad pieskami.

Posted

Uwielbiam Alaske ,,ona zawsze sie tak bardzo cieszy na moj widok,,,,szczeka juz z daleka ,,bo wie ,,ze do niej przyjde i ja wypuszcze,,,,nawet chciala wyjsc na spacer,,,ale nie mialam przy sobie drugiej smyczy ,,,gdy szlam z Mika
Alaska to taki pies do kochania,,,ale przyznac musze,,,ze potrafi odszczeknac innemu psu ,,,nie jest sierotka do konca,,odpychala z poczatku Kare jak najdalej ,,zeby tylko byc jak najczesciej glaskana
Przekochana psina,,,,oby przeczucia brazowej sie spelnily!!!

• 2 weeks later...
Posted

Czy Alaska musi tak długo czekać na swoje szczęście jak Hektor, Mars i Balbina, czy dopiero wtedy kogoś wzruszy jak będzie nieporadną chorą staruszką. Teraz byłaby wspaniałą stateczną, a zarazem przytulaśną suczką, więc może jednak jej się uda, jeszcze nie jest za pózno.