ponka1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Alaska biegnij na pierwszą zanim tu się krew poleje ! Quote
wiewiora1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 brazowa1 napisał(a):wiewiora pojde i Ci urwe ten rudy ,wieworczy ŁEPEK,nie zartuje tym razem.I prosze o bana zanim ta pania zamorduje. Hej a co ja takiego powiedzialam,ze wielmozna Brazowa wkurczakowalam??? Nie wiem czy alaska moze paletac sie na luzie,,skoro berkowi odwala ,,a pamietam ,,ze nie pozwalal jej jesc,,,i bidula by szybciej wykorkowala niz co warte:roll: Brazowa a ty zaczepki nie szukaj ,,,bo wiewiora to waga ciezka!!!!:angryy: Quote
brazowa1 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 koledze Berkowi nic sie nie stanie,jak 3 razy w tygodniu zaliczy tylni kojec:p,wiec go bez skrupulow zamykam.A wtedy hulaj dusza! Alaska lazi regularnie,gdy kolezanka boksowa raz wyskoczyla,to koleżance ladnie przetłumaczylam ,ze tak nie robimy.Wiec teraz woli sie skupic na rzuconych groszkach ,niz na bojowych okrzykach. Quote
brazowa1 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 wypuscilam ja raz-podrymowalam.Jeszcze tego samego dnia mialam chwile czasu,wiec wypuścilam ja drugi raz,podtrymowalam. A potem przychodzi Ola i mowi z niepokojem w głosie,ze z Alaska cos nie tak,bo chciala ja wypuscic,a Alaska nie wyszla z budy. Hm.Widac tego dnia stwierdzila,ze DOSYC znecania sie nad pieskami. Quote
wiewiora1 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ale alaska lubi gdy czlek sie nia zajmuje i czeka na czesanko!!!Zawsze sama sie nadstawiala ,,zeby ja czesac,,!!!ot taki super psiak!!!kochana psina!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
ponka1 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Czesanko pewnie lubi, ale trymowanko, brrr..jak zwiała do budy, to musiała mieć serdecznie dosyć ćwiczeń trymerskich Brązowej. Quote
wiewiora1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Szczerze!!!!to jest aniol i pozwoli sobie zrobic wszystko nawet tatuarz,,,pajaka,,laski itp,,oby tylko czlowiek byl przy niej!!!!!:lol::lol: Quote
ponka1 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Z tych fotek w podpisie Wiewióry, Alaska ma największe szanse na dom, oby zdążyła się nim nacieszyć. Quote
wiewiora1 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ponka1 napisał(a):Z tych fotek w podpisie Wiewióry, Alaska ma największe szanse na dom, oby zdążyła się nim nacieszyć. Prawda!!!!!!!!!!!! Quote
ponka1 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Foczka kochana -musi tłuszczyk na zimę hodować ! Quote
brazowa1 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 niech hoduje...tyle Alaski,co zje. Ja tam nie wiem,ale jakos czuje,w kosciach,ze ona znajdzie dom. Quote
ponka1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Tak by było fajnie, jakby się te przeczucia spełniły. Quote
wiewiora1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Uwielbiam Alaske ,,ona zawsze sie tak bardzo cieszy na moj widok,,,,szczeka juz z daleka ,,bo wie ,,ze do niej przyjde i ja wypuszcze,,,,nawet chciala wyjsc na spacer,,,ale nie mialam przy sobie drugiej smyczy ,,,gdy szlam z Mika Alaska to taki pies do kochania,,,ale przyznac musze,,,ze potrafi odszczeknac innemu psu ,,,nie jest sierotka do konca,,odpychala z poczatku Kare jak najdalej ,,zeby tylko byc jak najczesciej glaskana Przekochana psina,,,,oby przeczucia brazowej sie spelnily!!! Quote
ponka1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Idą chłody, a Alaska na przekór swojemu imieniu, wolałaby ciepły dom, niż budę w boksie. Quote
brazowa1 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 tak ...nawet na stronce schroniska ,gdzie jest tylko 15 miejsc,tam też.No i Akuszka dba o ogloszenia dla niej. Quote
wiewiora1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Mowie!!!!alaska to super pies,,,bedzie ktos mial wspanialego przyjaciela!!!tylko niech sie osobka zdecyduje!!!! Quote
ponka1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Czy Alaska musi tak długo czekać na swoje szczęście jak Hektor, Mars i Balbina, czy dopiero wtedy kogoś wzruszy jak będzie nieporadną chorą staruszką. Teraz byłaby wspaniałą stateczną, a zarazem przytulaśną suczką, więc może jednak jej się uda, jeszcze nie jest za pózno. Quote
brazowa1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Wrocila po latach na swoj dwany wybieg...chyba ma teraz lepiej,jest bardziej widoczna..moze to dla niej jakas szansa? swiete slowa Ponko. Quote
Recommended Posts