brazowa1 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Musze zmienic tytul,bo Hektor dostal takiego powera,ze podejrzewam,ze nie tylko wiosny dozyl,ale i mnie przezyje :lol: a tu spacer laski-Alaski Quote
olenka_f Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 wiecie co jest najgorsze? to że my oczekujemy wierności i miłości od swojego psa tyle że kiedy nasz ten wierny i kochający pies robi się stary - my przestajemy być mu wierni my nie chcemy być samotni a naszych tych najlepszych przyjaciół z tak lekkim sercem na to skazujemy:shake: Quote
brazowa1 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Hektor uwielbia czesanie,zamiera wtedy rozmarzony... przykry widok,gdy ktos sie pyta o psy,stoi kolo boksu Alaski,pokazuje... Alaska kolebiacym sie, kaczym kroczkiem,wywijajac wdziecznie grubymi boczkami podchodzi do krat.A potem pytanie o wiek... Quote
brazowa1 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Gabryjella napisał(a):W górę dziady I to tak Ty,Gabi? :crazyeye::cool3: Quote
brazowa1 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 kochanie dzis bylo wyczesywane przez wiewiore Quote
brazowa1 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='Celina12']Nic nie rozumim-to Wiewióra w Polsce??? tak,londynska wiewiorka w Polsce Quote
Celina12 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 :diabloti:...można adoptować???? Ustawiac się w kolejkę??? Quote
brazowa1 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 wiewiorke zostawiamy na wolnosci:) no niechby chociaztylko jeden z tych pieskow znalazl dom,no juz jeden,o dwoch nie marze. Quote
brazowa1 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Alaska jest czesana,czesana,czesana,wiewiorka spedza z nia naparwde duzo czasu.Zaliczyla juz kapiel i byla bardzo grzeczna. Quote
ponka1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Śliczna Alaska w kąpieli, w rzeczywistości przypomina mi okrąglutką foczkę helską. Popłyń psinko w górę po domek. Quote
brazowa1 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Hektor dzisiaj,gdy jest szczesliwy,bo oglada przez pare minut trawe na spacerze. Quote
brazowa1 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='olenka_f']losie jakie to przykre :-( doskonala pointa jego sytuacji...Olenko ja mam pare refleksji a propos starych psow. Wstydze sie juz pokazujywac psie staruszki,ktore zostaly porzucone przez swoich wlaścicieli.Jezeli wychodza ze schronu,sa brane przez bardzo dobrych ludzi.I czemu ci dobrzy ludzie musza naprawiac grzechy innych? ze moze niemoralne jest moje bazowanie na ich dobrym sercu? czemu pokazuje im stare psy schorowane,smierdzace....a moze oni chcieliby ladnego,rasowego psa,zdrowego i pachnacego? co o tym myslisz Oleńko? Quote
olenka_f Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 myślę że gdyby chcieli to by sobie kupili staruszki nie mogą być zapomniane wystarczy że ci który kiedyś byli ich właścicielami o nich zapomnieli zawsze będę pamiętać ukochaną Nietoperzycę, nie pomogłam bo przecież pomóc wszystkim się nie da ale nie była anonimowa ja nie wiem czy to coś zmienia dla psa to że my myślimy i kochamy na odległość ale też dzięki tym uczuciom szukamy domów i dla tych którym te domy uda się znaleźć nasze uczucia pewnie są ważne staruszki zasługują na szansę i dobrze że pokazujesz szczeniaczek jest taki fajusi i jak ktoś wchodzi do schronu to on przykuwa uwagę , dziadki raczej zrezygnowane nie potrafią się zaprezentować ja osobiście nie miałabym cierpliwości do zbierania siuśków i lamentów w nocy zresztą chyba wszyscy wiedzą że ja zakochana jestem właśnie w dziadkach Quote
olenka_f Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 jeszcze jedno nic mnie tak nie rozwala jak uśmiechnięty oszroniony pychol :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Betbet Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 pogadalam dzisiaj z Hektorem przez kraty.probowal zamienic sie w makaron i poszatkowac swoje ciałko przeciskajac sie przez kraty. uwielbia łakocie...dla "staruszkow" zawsze kupuje specxjalne jak najbardziej mieciutkie zeby sobie dawaly rade. on jest kochany i pieknie sie usmiecha gdy juz cos dostanie... Quote
brazowa1 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 nowe fotki Alaski.oby byly szczesliwe dla niej.To kochana suczka. Quote
Recommended Posts