Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

wiecie co jest najgorsze?
to że my oczekujemy wierności i miłości od swojego psa tyle że kiedy nasz ten wierny i kochający pies robi się stary - my przestajemy być mu wierni
my nie chcemy być samotni a naszych tych najlepszych przyjaciół z tak lekkim sercem na to skazujemy:shake:

Posted

Hektor uwielbia czesanie,zamiera wtedy rozmarzony...

przykry widok,gdy ktos sie pyta o psy,stoi kolo boksu Alaski,pokazuje... Alaska kolebiacym sie, kaczym kroczkiem,wywijajac wdziecznie grubymi boczkami podchodzi do krat.A potem pytanie o wiek...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='olenka_f']losie jakie to przykre :-(
doskonala pointa jego sytuacji...Olenko ja mam pare refleksji a propos starych psow. Wstydze sie juz pokazujywac psie staruszki,ktore zostaly porzucone przez swoich wlaścicieli.Jezeli wychodza ze schronu,sa brane przez bardzo dobrych ludzi.I czemu ci dobrzy ludzie musza naprawiac grzechy innych? ze moze niemoralne jest moje bazowanie na ich dobrym sercu? czemu pokazuje im stare psy schorowane,smierdzace....a moze oni chcieliby ladnego,rasowego psa,zdrowego i pachnacego?
co o tym myslisz Oleńko?

Posted

myślę że gdyby chcieli to by sobie kupili
staruszki nie mogą być zapomniane wystarczy że ci który kiedyś byli ich właścicielami o nich zapomnieli
zawsze będę pamiętać ukochaną Nietoperzycę, nie pomogłam bo przecież pomóc wszystkim się nie da ale nie była anonimowa
ja nie wiem czy to coś zmienia dla psa to że my myślimy i kochamy na odległość ale też dzięki tym uczuciom szukamy domów i dla tych którym te domy uda się znaleźć nasze uczucia pewnie są ważne
staruszki zasługują na szansę i dobrze że pokazujesz
szczeniaczek jest taki fajusi i jak ktoś wchodzi do schronu to on przykuwa uwagę , dziadki raczej zrezygnowane nie potrafią się zaprezentować

ja osobiście nie miałabym cierpliwości do zbierania siuśków i lamentów w nocy
zresztą chyba wszyscy wiedzą że ja zakochana jestem właśnie w dziadkach

Posted

pogadalam dzisiaj z Hektorem przez kraty.probowal zamienic sie w makaron i poszatkowac swoje ciałko przeciskajac sie przez kraty. uwielbia łakocie...dla "staruszkow" zawsze kupuje specxjalne jak najbardziej mieciutkie zeby sobie dawaly rade.
on jest kochany i pieknie sie usmiecha gdy juz cos dostanie...