brazowa1 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 tak,a dzis mialy spacerek z zakochana w nich wolontariuszka Dominika :) kazdy spacer na wage złota! Quote
wiewiora1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Czyli co Alaska teraz wogole nie wychodzi???:shake: Quote
brazowa1 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 dziadki jak zwykle oszukiwały. Wiewiorko,nie da rady ogarnac wszystkich-wiesz,jak jest. Quote
Betbet Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 o matko przeczytałam to co powyżej napisała kaerjot... nie no mimo że to już tyle po Walentynkach to umarłam ze smiechu :megagrin: Quote
wiewiora1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kurcze ,,ale przeczytalam tekst!!!!!!Wiem wiem,,jest pozno,,,,,ale straszna czytana literowke zrobilam,,,,,,,Alaska i Hektor czekaja na ciebie_Hektor nie zyje!!!!:shake: Quote
brazowa1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 o rany wiewiorko,ale musialas przezyc chwile grozy! nie,nie,Hektor zyje,zadl wczoraj z apetytem miche z przysmakami i szczekal na Berka,Wszystko dobrze.. Quote
Kasia25 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Te Staruszki chciałyby poczuć, że jednak były komuś potrzebne:-( Quote
wiewiora1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 No to pofarcilo sie Hektorowi,,,,,i na razie odpukac zdrowko mu dopisuje ,,ale ale ,,,to nie oznacza ze bedzie to trwalo wiecznosc,,,dlatego szukamy kogos dla niego i dla mlodszej znacznie Alask ktora jest przekochana!!!!!Ona jest jak drugi Lizak!!!!tylko ze troche przerazony!!!! Quote
brazowa1 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 tak,Alaska,ma w sobie duzo,duzo milosci do czlowieka i tyle lat w schronie :-( Quote
wiewiora1 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No przydalo by sie cos nowego naszej grubaski!!!!!Zdjecia zzdjecia Quote
brazowa1 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 ufffffffffffff,ale sie wystraszylam.Hektor kuleje,ale jak! Wpierw myslalam,ze koniec,stawy mu poszły,ale tak z dnia na dzien??? ogladam łape,matko jakas narosl.Oglada wet i okazalo sie,ze zadna narosl,tylko skaleczenie miedzy palcami,uffffff.Przeniesioeny do pawilonu i jest za to obrazony.Ale szybko sie zagoi i wroci do siebie. Quote
wiewiora1 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 pewnie ze obrazony,,jak mu zmienili duzy wybieg z fajna panna na jakis skromny zakratowany i odoosobniony boksik w ciemnym pawilonie i to na dodatek jak zaczelo sie ocieplac!!!!:razz: Quote
brazowa1 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 staruszki ozywione (w miare swoich mozliwosci),zaciekawione swiatem jak szczeniaki,az milo patrzec.Wystarczylo tak niewiele. Hektorowi lapa sie powoli goi.I tak chodzi na spacerki. Quote
wiewiora1 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A moze wogole wykreslmy alaske z tytulu tego watku?????:angryy: Quote
kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Siedzą, leżą, chodzą, jedzą, śpią i tylko tak strasznie tęsknią Quote
brazowa1 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Alaska jutro idzie do skubania,a Hektor ani zamierza lniec. Komu pieknego,psiego staruszka? Quote
brazowa1 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 jakby to najkrocej ujac-nie miała farta... Quote
wiewiora1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dla mnie to ona ,,jak wieczny szczeniaczek ,,ktory na widok wracajacego z pracy pana,,,sika pod siebie i cieszy sie niezmernie!!!! Quote
Recommended Posts