brazowa1 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 smutne,ze psy umieraja w schronie :( a taki los czeka Hektora. Quote
olenka_f Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dziadziusie:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
deedee77 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Hektorek tak się raduje na widok człowieka przy jego kratach, aż serce ściska wielki żal:( Quote
olenka_f Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 dlaczego nikt nie pokocha dziadziusiów :placz::placz::placz::placz: Quote
brazowa1 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 olenka_f napisał(a):dlaczego nikt nie pokocha dziadziusiów :placz::placz::placz::placz: pewnie dlatego,ze: sa brzydkie....sa kosztowne....szybko odchodza.... Quote
brazowa1 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 ej,gabi,a dokad Ty mnie wysylasz,co????:mad: Quote
brazowa1 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 ufffffffffffffff,bo juz myslalam,ze mnie społeczenstwo odrzuca ;) a co do psiakow.ten boks to chyba najprzykrzejszy boks ::( wąski,ciemny,stary,a w nim dwa nieszczesliwe pieski,stare i brzydkie jak ich klatka.Serce sciska,gdy sie na nie patrzy. Wiecie,gdybym byla starsza osoba i chciala miec towarzystwo-tobym wziela wlasnie te psy.One dreptałyby ze mna na spacer i cieszyly sie,ze ktos je pokochal-ja tak samo.Dlaczego starsi ludzie tak prą do posiadania szczeniaka lub mlodego psa?Coraz czesciej sie zdarza,ze to wlasnie mlodzi ludzie decyduja sie uratowac staruszka psiego.czemu tak sie dzieje? Mlodzi sa bardziej wrazliwi? Quote
BasiaD Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Hopsajcie psinki do góry- niech Mikołaj też o Was pamięta!!! Quote
olenka_f Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ja tak kocham dziadki czemu ich inni nie pokochają :-( Quote
wiewiora1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 szuwar i szczerzuj tez byly zwawymi dziadkami a jednak ,,szybko odeszly,,wiec nie tracmy czasu ,,,potrzebujemy domku dla hektora i alaski!!!! Quote
brazowa1 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 W czasie swiat Hektor i Kama dostawali dodatkowa porcje dobrej suchej karmy,jacy czuli sie wyroznieni :( smutne.Jedyne szczescie dla nich to to jedzenie :( Quote
Recommended Posts