Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czemu tak malo ludzi posiadajacych ogrodki,domki,jest chetnych pomagac psom? kawalek trawnika,buda,poglaskanie.Juz nawet bez spacerow,tylko ot,,troche zyczliwości dla zywego stworzenia.

• 2 weeks later...
  • Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brazowa napisala ze ma dla mnie niespodzianke,,:) Ludzilam sie ze moze Alasla ,Hop ,albo Kara znalazly dom,,,,jednak niestety ,,one dalej czekaja
ale ciesze sie ze koksowi sie udalo,,,I na prawde musze pogratulowac Ewie ,,bo zrobila kawal dobrej ,,genialnej roboty:)

• 4 weeks later...
Posted

akucha napisał(a):
Kurcze, ona taka fajna!
Ale wczoraj mialyście melodię, ile psów wykąpanych?

Sabusia,Hop,Boss (prawdziwy),Alaska,Baca,Gromit.Kamila jeszcze Pręge,Fanta i Sonie łysą.Biorac pod uwage,ze do każdego psa trzeba nosic kilka wiader wody,to całkiem niezły wyczyn.A potem i tak wyprowadzic je na spacer w nagrode plus "swoje " psy.

Posted

ona tak lubi ludzi......tak sie stara podejsc na kaczych nozkach po glaskanie ,mimo,ze jest wolniejsza od innych psow,ktore ja wyprzedzaja i zawsze sa pierwsze przy kracie.Nóżki bola,ale Alaska idzie.Trzeba na nia troszke poczekać,zanim przykuśtyka,ale warto-Alaska idzie po kontakt z czlowiekiem,potem przytula sie rozanielona do karty i mała chwile mruzy oczy-jest glaskana,czuje sie ważna.

Posted

Kurcze, dam ja na trójmiejskie znowu.
Ciotki, moze któras pomoze mi z ogłoszeniami? Nie ogarnę wszystkich sama, juz nie wiem, kogo dawać na all., tam martwy sezon, wiszą i wiszą te same psy. Która powrzuca w inne ogłoszenia?

• 2 weeks later...