brazowa1 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 czemu tak malo ludzi posiadajacych ogrodki,domki,jest chetnych pomagac psom? kawalek trawnika,buda,poglaskanie.Juz nawet bez spacerow,tylko ot,,troche zyczliwości dla zywego stworzenia. Quote
akucha Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Taka ładna i dobra suczka :-( Mie mogę uwierzyć, że nikt jej nie chce. Quote
wiewiora1 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Brazowa napisala ze ma dla mnie niespodzianke,,:) Ludzilam sie ze moze Alasla ,Hop ,albo Kara znalazly dom,,,,jednak niestety ,,one dalej czekaja ale ciesze sie ze koksowi sie udalo,,,I na prawde musze pogratulowac Ewie ,,bo zrobila kawal dobrej ,,genialnej roboty:) Quote
brazowa1 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 tak,Koks gnil 7 lat...z czego 4 z tylu,bez kontaktu ze swiatem.Nalezalo mu sie w nagrode.Za to,co przeszedł. Quote
brazowa1 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Alaska wczoraj miała kąpiel,moze na fotakch ma nieszczesliwa minke,ale ogolnie wygladala na zadowolona z mozliwosci ochlodzenia sie. Quote
akucha Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kurcze, ona taka fajna! Ale wczoraj mialyście melodię, ile psów wykąpanych? Quote
brazowa1 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 akucha napisał(a):Kurcze, ona taka fajna! Ale wczoraj mialyście melodię, ile psów wykąpanych? Sabusia,Hop,Boss (prawdziwy),Alaska,Baca,Gromit.Kamila jeszcze Pręge,Fanta i Sonie łysą.Biorac pod uwage,ze do każdego psa trzeba nosic kilka wiader wody,to całkiem niezły wyczyn.A potem i tak wyprowadzic je na spacer w nagrode plus "swoje " psy. Quote
wiewiora1 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ty ,ona dosc dobrze na zdjeciu wyglada,,Mlodsza o kilka lat po wykapaniu:) A w tle Brazowej rower:):) Quote
szuwar Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Może taką piękną i czystą Alaskę ktoś zechce... Quote
brazowa1 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 szuwar napisał(a):Może taką piękną i czystą Alaskę ktoś zechce... :shake::shake::shake::shake::shake: Quote
brazowa1 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 ona tak lubi ludzi......tak sie stara podejsc na kaczych nozkach po glaskanie ,mimo,ze jest wolniejsza od innych psow,ktore ja wyprzedzaja i zawsze sa pierwsze przy kracie.Nóżki bola,ale Alaska idzie.Trzeba na nia troszke poczekać,zanim przykuśtyka,ale warto-Alaska idzie po kontakt z czlowiekiem,potem przytula sie rozanielona do karty i mała chwile mruzy oczy-jest glaskana,czuje sie ważna. Quote
akucha Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Kurcze, dam ja na trójmiejskie znowu. Ciotki, moze któras pomoze mi z ogłoszeniami? Nie ogarnę wszystkich sama, juz nie wiem, kogo dawać na all., tam martwy sezon, wiszą i wiszą te same psy. Która powrzuca w inne ogłoszenia? Quote
brazowa1 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 ja powrzucam,tylko ciotka naucz mnie,wiesz co-z tymi fotami Quote
szuwar Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No i co z tym cudem dla Alaski? Nie mógłby się zdarzyć już teraz? Quote
Recommended Posts