Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A na jaki wybieg wrocila?????
Kurcze,gdyby nie wariacje przy jedzeniu Berka to mloda latalaby luzem !!(my wiewiorki takie rzeczy potrafimy zalatwiac:)
Pieknie napisalas Ponko!!!Kurcze czy ktos zlituje sie nad nia dopiero gdy bedzie stara i garbata,,,,,i ,,,,,,:angryy:

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieje ze tam jakies wychowane suki siedza!!!!i nie beda Alaski meczyc:)
Kurcze lubie ta mala ,,bardzo bardzo!!!!!I wiem ze ona tez zawsze mnie poznaje i bardzo wesolo wita,,,,Szczerze,,,jest ta jedyna ktora na prawde wie ze to ja i ze zacznie sie luzik wraz ze mna:)To widac po niej!!!Bacznie nasluchuje ,patrzy a potem wywija dupskiem i wie ze zaraz wiewioreczka otworzy wrota i mloda pojdzie sobie pobiegac :)

• 2 weeks later...
Posted

KURCZE!!!!cHOLER,,,,,PADACZKA!!!aLE PRZECIEZ PIES MOZE Z NIA ZYC I NIE ROBIC PROBLEMU,,A CO NAJWAZNIEJSZE WARTO GO ZAADOPTOWAC!!!!
dLA MNIE KARA JEST SUPERRR PSEM!!!!I ZDANIA NIE ZMIENIE,,,,BO ZNAM JA:cool3:

Posted

[quote name='brazowa1']mamy juz fotki jesiennej Alaski,zimowej,wiosennej,letniej...nie ma tylko Alaski domowej :(

DoklADNIE:-(

a DLA JAKIEGOS ARTYCHY MOZE BYC PIEKNA MODELKA!!!!!SPOJZCIE!!!MI SIE BARDZO PODOBA ALASKA W KOMPOZYCJI LISCIASTEJ

Posted

Ona w ogolności fajna jest. Kilka osób o nią pytało... ale wiek. Cholera, durni ludzie. Dałaby im tyle radości, odwdzięczyła by się za serce. Nie rozumieją tego.

Posted

jA CZESTO ZAPOMINAM O JEJ WIEKU,,,,dLA MNIE JAKBY ONA STANELA W MIEJSCU NA 5 LATACH,,,ALE NIESTETY,,,,TO NIE PRAWDA I LUDZIE O TYM WIEDZA,,,,:-(I WZIASC JEJ NIE CHCA!!!
a TO JEST TAKI ZAKOMPLEKSIONY KOPCIUSZEK;)

Posted

Wiem ,,wiem ,,,,,ona ma dar! i talent ,,taneczny!!!To taki styl Masaj Nara:razz:,,,,Czyli pomalutku ,po cichutku z dystansem z lekkim powiewem bioderkami ,niby nic a tyle w tym wdzieku i radosci , ze az milo!!!:p:p:p:p
Hop zostal jako jedyny z ubieglorocznej kartki choinkowej!!nie udalo sie i w tym roku!!!
Alaska tez nie ma szczescia! o Mice juz nie wspomne!!! Chyba serio ja im przynosze nieszczescie,,bo to moje psiaki byly!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

jakie nieszczeście?
chocby to byly ulubione psy dziecka szcześcia,w czepku itd,sytuacja bylaby taka sama.Psy sa stare,z dlugim stazem schroniskowym,spore,srednio atrakcyjne,do tego z problemami.Procz jednej Alaski,ktora jest lagodna,reszta przejawia zachowania agresywne.

Posted

brazowa1 napisał(a):
tak,to prawda.Wyroznia sie sposrod tych psow,taka szczeniakowata mimo wieku.

Dokladnie,,,,,zawsze to odkreslalam,,,,
Wiec komu komu szczeniaczka przygrubego???:razz:

A co do jedzenia,,,,,to dzis ksiadz na mszy,,,,w ogloszeniach oznajmia,,,,dzis w bufecie na pore obiadowa przygotowana jest pomidorowka i kotlety i swierze ciasto na podwieczorek ,,,,,kobiety sie juz pewnie napracowaly przed siwetami ,,wiec teraz mezowie powinni zaprosic swoje zony na taka wieczerze i dac im odpoczac od garow,,,a kto nie ma jeszcze zony ,,albo kobita meza,,,,,,zapraszamy serdecznie na nauki przedmalzenskie w kazda sobote o 17:razz:
I w taki to sposob w kolejne swieta juz jako mezowie beda mogli zaprosic swoje zony na takie male zarelko,,w zaciszu koscielnym:p:p:p