wiewiora1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A na jaki wybieg wrocila????? Kurcze,gdyby nie wariacje przy jedzeniu Berka to mloda latalaby luzem !!(my wiewiorki takie rzeczy potrafimy zalatwiac:) Pieknie napisalas Ponko!!!Kurcze czy ktos zlituje sie nad nia dopiero gdy bedzie stara i garbata,,,,,i ,,,,,,:angryy: Quote
ponka1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Alaska jest przy wejściu do schronu po lewej stronie, tam gdzie Kara była na początku. Quote
brazowa1 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Krotko mowiac,w "sadzie jest". U Haktora wszystko dobrze,ma apetyt jest zwawy,tona lekow oczywiscie poszla w ruch,ale dzieki nim Hektor-Nelson fruwa jak mloda jagoda. Quote
wiewiora1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Mam nadzieje ze tam jakies wychowane suki siedza!!!!i nie beda Alaski meczyc:) Kurcze lubie ta mala ,,bardzo bardzo!!!!!I wiem ze ona tez zawsze mnie poznaje i bardzo wesolo wita,,,,Szczerze,,,jest ta jedyna ktora na prawde wie ze to ja i ze zacznie sie luzik wraz ze mna:)To widac po niej!!!Bacznie nasluchuje ,patrzy a potem wywija dupskiem i wie ze zaraz wiewioreczka otworzy wrota i mloda pojdzie sobie pobiegac :) Quote
brazowa1 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Nic Alasce nie grozi,tylko ma wiecej ruchu-wieksza odleglość od budy do michy.A suki tam,to Trejsi (z boksu Alaski) i Łatka,wiec wszystko gra. Quote
akucha Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Baluje przedświątecznie pewnie ;) Alaska w górę!!!!!!!!!!! Quote
Betbet Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Nie wiem czy wiola ma jakieś wieści, ale z Hektorem ponoć ostatnio coś niebardzo było... Quote
brazowa1 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Slicznie wyglada na tych fotkach. Kara miala dzis silny atak padaczki,doszla szybko do siebie,ale nie wygladalo to dobrze:shake:... Quote
wiewiora1 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 KURCZE!!!!cHOLER,,,,,PADACZKA!!!aLE PRZECIEZ PIES MOZE Z NIA ZYC I NIE ROBIC PROBLEMU,,A CO NAJWAZNIEJSZE WARTO GO ZAADOPTOWAC!!!! dLA MNIE KARA JEST SUPERRR PSEM!!!!I ZDANIA NIE ZMIENIE,,,,BO ZNAM JA:cool3: Quote
brazowa1 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 mamy juz fotki jesiennej Alaski,zimowej,wiosennej,letniej...nie ma tylko Alaski domowej :( Quote
wiewiora1 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='brazowa1']mamy juz fotki jesiennej Alaski,zimowej,wiosennej,letniej...nie ma tylko Alaski domowej :( DoklADNIE:-( a DLA JAKIEGOS ARTYCHY MOZE BYC PIEKNA MODELKA!!!!!SPOJZCIE!!!MI SIE BARDZO PODOBA ALASKA W KOMPOZYCJI LISCIASTEJ Quote
akucha Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ona w ogolności fajna jest. Kilka osób o nią pytało... ale wiek. Cholera, durni ludzie. Dałaby im tyle radości, odwdzięczyła by się za serce. Nie rozumieją tego. Quote
wiewiora1 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 jA CZESTO ZAPOMINAM O JEJ WIEKU,,,,dLA MNIE JAKBY ONA STANELA W MIEJSCU NA 5 LATACH,,,ALE NIESTETY,,,,TO NIE PRAWDA I LUDZIE O TYM WIEDZA,,,,:-(I WZIASC JEJ NIE CHCA!!! a TO JEST TAKI ZAKOMPLEKSIONY KOPCIUSZEK;) Quote
brazowa1 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 ale nikt tak nie tanczy jak Alaska... Quote
wiewiora1 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Wiem ,,wiem ,,,,,ona ma dar! i talent ,,taneczny!!!To taki styl Masaj Nara:razz:,,,,Czyli pomalutku ,po cichutku z dystansem z lekkim powiewem bioderkami ,niby nic a tyle w tym wdzieku i radosci , ze az milo!!!:p:p:p:p Hop zostal jako jedyny z ubieglorocznej kartki choinkowej!!nie udalo sie i w tym roku!!! Alaska tez nie ma szczescia! o Mice juz nie wspomne!!! Chyba serio ja im przynosze nieszczescie,,bo to moje psiaki byly!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
brazowa1 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jakie nieszczeście? chocby to byly ulubione psy dziecka szcześcia,w czepku itd,sytuacja bylaby taka sama.Psy sa stare,z dlugim stazem schroniskowym,spore,srednio atrakcyjne,do tego z problemami.Procz jednej Alaski,ktora jest lagodna,reszta przejawia zachowania agresywne. Quote
brazowa1 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Może nowy rok okaże sie dla Alaski łaskawy? Quote
szuwar Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Fajniutka ta Alaska. Miałam okazję ją przez chwilkę zobaczyć na żywo. Jest dużo ładniejsza niż na zdjęciach. Taka "ciekawsza". Quote
brazowa1 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 tak,to prawda.Wyroznia sie sposrod tych psow,taka szczeniakowata mimo wieku. Quote
wiewiora1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 brazowa1 napisał(a):tak,to prawda.Wyroznia sie sposrod tych psow,taka szczeniakowata mimo wieku. Dokladnie,,,,,zawsze to odkreslalam,,,, Wiec komu komu szczeniaczka przygrubego???:razz: A co do jedzenia,,,,,to dzis ksiadz na mszy,,,,w ogloszeniach oznajmia,,,,dzis w bufecie na pore obiadowa przygotowana jest pomidorowka i kotlety i swierze ciasto na podwieczorek ,,,,,kobiety sie juz pewnie napracowaly przed siwetami ,,wiec teraz mezowie powinni zaprosic swoje zony na taka wieczerze i dac im odpoczac od garow,,,a kto nie ma jeszcze zony ,,albo kobita meza,,,,,,zapraszamy serdecznie na nauki przedmalzenskie w kazda sobote o 17:razz: I w taki to sposob w kolejne swieta juz jako mezowie beda mogli zaprosic swoje zony na takie male zarelko,,w zaciszu koscielnym:p:p:p Quote
Recommended Posts