brazowa1 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Hektor w leczeniu :-( ma modzel na łapie.Wezme go jutro na spacer-spacerowac nadal chce. Quote
brazowa1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Alaska zaliczyla wyskubywanie starej siersci i kapiel.Ona wcale nie lnieje! Ja trzeba skubac po prostu! Potem spacer.Biedna suka.Nie ludze sie,ze to skubanie jej cokolwiek pomoze,ale chociaz schludniej wyglada :( Quote
deedee77 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Znów nie udało się Alaski fotnąć:placz: Ale mamy świeżego Hektorka:multi: ależ on śliczny michowaty taki:loveu: A tu w kąpieli... Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ładny Hektorek :loveu: I wygląda całkiem nieźle! Fajne fotki Deede. Quote
brazowa1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 tsssss,to w kapieli to Bankowy,ten cos siedzi w boksie z Aresem-ladnym trupkiem. Quote
deedee77 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='brazowa1']tsssss,to w kapieli to Bankowy,ten cos siedzi w boksie z Aresem-ladnym trupkiem. :megagrin::megagrin::megagrin: to taki żarcik:evil_lol: zastanawiałam się która cioteczka wreszcie się z oriętuje, za szybko wkroczyłaś brazowa;) Quote
brazowa1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 taki fajny zart zepsulam :oops: :oops: :oops: deedee,uprzedzaj mnie! Ja bardzo chetnie sie podłacze :shiny: Quote
deedee77 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A swoją drogą Bankowy tak śmiesznie szczurkowato wygląda w tej kąpieli że już się uśmiałam za cały żart:evil_lol: Bez urazy dla Bankowego takie śmieszniaki są bardzo pożądane w naszym domku:loveu: Quote
iwlajn Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Pięknie się Miś Hektorek na fotkach prezentuje. Wiewiórka dopiero we wrześniu zobaczy. Ciekawe, czy to nie za Jej sprawką w ZOO w Oliwie pojawiła się żyrafa:) Quote
iwlajn Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Jak Akuszka może u Deedee zamawiać zdjęcia to ja też proszę o nowe fotki Alaski:) Quote
deedee77 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ja bym bardzo chętnie zrobiła ale ona jest z jakimś pieskiem w boksie który nie wiadomo jakby się zachował wobec niej gdyby została wyprowadzona na spacerek, a w boksie - znów było deszczowo i brzydko.... Postaram się cioteczki ale nie wiem kiedy się uda... Quote
akucha Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Wczoraj je znowu wystawiłam... Może tym razem? Quote
brazowa1 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Hektorowi łokiec ładnie sie zagoił.Chetnie wychodzi na spacerek.Zabkow ju prawie nie ma :( tylko trzonowce. Quote
iwlajn Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 A Alaska? Też wychodzi na spacerki? Jak ona do innych psów? Quote
Recommended Posts