Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiewiora1']niestety, moze byc kiedys tak ze brazowa przyjdzie do schronu i nie bedzie juz tam Hektora czy Alaski!!!
smutne ale prawdziwe!!!!ja z reguly przynosze te smutne wiesci,ale stoje twardo na ziemi i wiem ze lata im leca...i jesli ktos sie nie pospieszy, one moga nie doczekac kiedys domku albo on przyjdzie za pozno!!!
wiec jesli tylko ktos chce zebrac kilka punktow do nieba a im pomoc to!!!!!!!!!!!!!!!!
one czekaja juz tak dlugo!!!!!!
Szczezuj tez czekal okrutnie dlugi czas...za dlugi nie pozwolmy im tez na to![/quote]

własnie tego sie boje....

Posted

ja tez boje sie kazdej informacji od brazowej pod adresem starych naszych psow,,,,,nigdy nie wiem bowiem kiedy zostane poinformowana ze ktorys odszedl,,,,,,
Minelo juz troche czasu od przejscia Szczerzuja za teczowy most,,,a ja wciaz rozpamietuje dlaczego nie udalo sie jemu wczesniej,,,(jestem szczesliwa ze wogole mial taki wspanialy dom,,ale ze nie mogl sie nacieszyc sie nim dluzej),zaznac ciepla domowego!!!!
Tak bardzo bym chciala dlatego zeby tym dwum brzdacam sie udalo,,pojsc teraz ,,a nie w ostatniej chwili zycia!!!spieszmy sie ,,,,,,,,,,,,

Posted

ja optymizm moge miec ,,ale czy on sily???na czekanie???badzmy szczerzy!!!!schron to nie dom,,!!!!A zimy daja po kosciach,,,i to czesto w doslownym tego slowa znaczeniu,,,,,
Ja nauczylam sie byc twarda,,schron tego uczy,,,,kto nie wierzy niech sie przekona,,,,,,,tam wiele niechcianych psow odchodzi,,ze starosci z choroby ze smutku,,,,,nie oklamujmy sie ,,,tak jest,,,,,!!!!!!!

Posted

zobacz na zmiane tytulu,,,,,Brazowa tez wie ze jesli nikt nie da Hektorowi szansy to on odejdzie juz zapewne w tym roku!!!!,,,Kolejna zima,,,,deszcze ,wiatry,nawet pawilon go nie uchroni!!!!
Dlatego czekamy mocno na kogos!!!ZArowno dla Hektora jak i dla Alaski ,,,bo nie wiemy kiedy taki tytul bedzie trzeba rowniez przypisac i naszej Lasce Alasce:-( ,,,,,,,,,,,,,,i wielu innym psom,,,,
Kiedys siedzac w schronie rozwazalsimy wszyscy ze ten rok bedzie ciezki ,,bo zostalo nam wiele dziadkow ,,ktore juz zyja resztkaami sil,,,,przetrwaly juz kilkanasccie nawet zim w schronie ,,takie niechciane ,,wiedzielismy ze juz czas na nie,,,i tak bylo,,powoli odchodzil jeden za drugim,,stare niechciane,,zapomniane przez ludzi z zewnatrz,,,,jedne odchodzily spokojnie zamykajac oczy i nie budzac sie juz rano inne niestety jeszcze nekane byly chorobami,,,,,,,dlatego wiemy z Brazowa jak to wyglada i ze trzeba walczyc zza wczasu,,,,,