Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam Snoopy'emu film, zapraszam do oglądania :) Mam nadzieję że już go nie ma w schronisku ...
[video=youtube;lN_o70yYemI]http://www.youtube.com/watch?v=lN_o70yYemI[/video]

Posted

Takie maleństwo a nadal w schroniskowej klatce ... :( Na dzisiejszym spacerku Snoopy dużo pobiegał na wybiegu !! :) Na tresurze szło mu wspaniale !!! Nadal idealnie wykonywał komendę "siad" ale tym razem lepiej bo bez naprowadzania smakołykiem tylko ręką !! :D Ćwiczyliśmy też " na miejsce " bardzo dobrze szło Snoopy'emu. Pod koniec przyszła rodzinka i chciała małego zaadoptować ale jednak wybrała kolegę z klatki obok. A tutaj zdjęcia z dzisiejszego spacerku :

Posted

Rozmawiałam z panem, wydawał się trochę nie orientować na temat związany z psami, ale zapewniał, że jego córka wszystko o psach wie, przynajmniej mam taką nadzieję...

Posted

kimiji napisał(a):
Rozmawiałam z panem, wydawał się trochę nie orientować na temat związany z psami, ale zapewniał, że jego córka wszystko o psach wie, przynajmniej mam taką nadzieję...

Ja mam e-maila do nich i obiecali że wyślą za kilka dni zdjęcia Snoopyego, a na razie wiem tyle że Snoopy nadal nazywa się Snoopy i nowi właściciele bardzo go sobie chwalą :D

• 3 weeks later...
Posted

Dziś napisali do mnie właściciele Snoopyego :

"Snoopy ma się dobrze, szalał ze szczęścia na widok śniegu ^^ Nie ma z nim problemów, ale niestety jest dość chorowity. Okazało się, że choroba, z którą poszłam do weterynarza zaraz po odebraniu go ze schroniska to kaszel kenelowy, więc ciągnie się do teraz. Ale leczymy się dzielnie, Snoopy jest pod opieką weterynarza, więc tylko czekać, aż wydobrzeje :)
Jak widać na zdjęciach, piesio podrósł, waży już 5 kg i darzy szczerą miłością wszystko, co dostaje do zjedzenia :D Domowników chyba już całkowicie polubił, nie odstępuje nas na krok :)"

A tutaj zdjęcia z domu