Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]
Snoopy przyjaźnie nastawiony do wszystkich pies. Jest tylko troszkę zazdrosny, kiedy bierze się go na kolana i podejdzie inny pies, Snoopy zaczyna warczeć i szczekać. Jest niewielki, ma 4 miesiące waży 1,7 kg, a kłębie ma 25 cm. Snoopy jest zaszczepiony i odrobaczony. Bardzo lubi kiedy się go głaszcze, przytula, trzyma na kolanach. Kiedy trzeba jest spokojny a czasem woli pobiegać :D Bardzo szybko się uczy ! Na pierwszym spacerze] opanował komendę „siad” idealnie, jest bardzo skupiony na opiekunie. Snoopy szczególnie lubi bawić się piłkami :) Uwielbia parówki, zrobi za nie wszystko. Dziś na spacerku poszliśmy na wybieg a potem spacerowaliśmy. Pod koniec byliśmy na tresurze, Snoopy'emu bardzo dobrze szło !!! Snoopy każdego kto da mu choć minutę przyjemności obdarzy wielką miłością !! Kontakt w sprawie adopcji : masza20@gmail.com

Posted

Zrobiłam małemu firmówkę, wiem, że za niedługo już go nie będzie, ale jak czasu dużo to co szkodzi ??? :D
A tutaj banerek :

Zapraszamy :)

Posted

A mały Snoopy nadal w schronisku :( Troszkę z dzisiejszego spacerku :
Najpierw poszliśmy na wybieg, troszkę pobiegał popieścił się do wszystkich. Jestem zaskoczona postępami Snoopy'ego, idealnie pamięta komendę "siad" i pięknie ją wykonuje a ponadto zaczyna wykonywać komendę "waruj". Po wybiegu pochodziłam ze Snoopym po schronisku. Widać było że maluch już troszkę zmarzł więc poszliśmy do środka. Tam posiedziałam ze Snoopym, on pospał a ja też skorzystałam bo troszkę się ogrzałam. Potem jeszcze pochodziliśmy posiedzieliśmy w środku i tak ciągle. I tak minęły nam te dwie godzinki. Na koniec najgorsze czyli oddanie do klatki :( Porobiłam parę zdjęć z dzisiejszego czwartkowego spaceru, zapraszam do oglądania :)