Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Anka12']Tłumacze sobie że tak jest lepiej że teraz po 3 latach a nie później;)i dobrze sobie tłumaczysz ......widać nie zasłużył na zaufanie Quote
Anja33 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)i dobrze sobie tłumaczysz ......widać nie zasłużył na zaufanie na zaufanie stanowczo nie Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Wchodzę do galeri a tu takie smutne wiadomości :placz:. Aniu powiem ci , że nic nie jestem do dupy ... Po prostu to nie był ten. Bardzo dobrze że rozstałaś się z nim teraz , anieżeli za pare lat ... Wtedy byłoby ci o wiele bardziej trudno My jesteśmy z tobą duchowo ;) Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Anka12 napisał(a):Oj Mamusiu za wiele by gadać. Wszystko jest do doopy. W sobote rozstałam się z TZ:-( :-( :-( :-( I jest mi ciężko No i wlasnie dlatego powinnas przyjśc w sobote :mad: My bysmy Cie juz pocieszyły :evil_lol: :buzi: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='PIKA']No i wlasnie dlatego powinnas przyjśc w sobote :mad: My bysmy Cie juz pocieszyły :evil_lol: :buzi:;)to samo mówiłam dziecku że na następne spotkanie na mus się udać:p Quote
Anja33 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Dzięki Dziewczyny za wsparcie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: W sobote jak bym wyszła z domu taka zaryczana to ludzie by:scared: na mój widok!!!!! Quote
Iza i Fidel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej Aniu! Jak tam? Lepiej juz po rozstaniu z TZem? Uwazam,ze wszystko w zyciu ma jakis sens(no prawie wszystko;)) Nie placz,nie warto po facecie:glaszcze: Niedlugo wiosna:razz: Quote
Anja33 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Hej Aniu! Jak tam? Lepiej juz po rozstaniu z TZem? Uwazam,ze wszystko w zyciu ma jakis sens(no prawie wszystko;)) Nie placz,nie warto po facecie:glaszcze: Niedlugo wiosna:razz:[/quo Na szczęcie jesteście Wy dziewczyny jest Joker i Dogo bendzie dobrze tylko mus poczekać Dziękuje za słowa otuchy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Aniu tego kwiatu to pól światu ;) znajdziesz jakiegoś lepszego i tez bedziesz miala motyle w brzuchu, jak Weszka :lol: Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Witam tak więc czas na nowe fotki Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 I następne mam nadzieje że bedom siem podobywać Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 O Bosze, a ta mi znowu foty robi :shake: ;) Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='PIKA']O Bosze, a ta mi znowu foty robi :shake: ;) A żebyś wiedziała ja mu fotecków nie mogie robic bo on sie za bardzo cieszy jak widzi mnie z aparatem i fotki wyglądają tak Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Anka12']Witam tak więc czas na nowe fotki :multi::multi::multi:cześć Jokersik:loveu: I jak kąpiel w nowej łazieneczce;) Bosz walczę z Kubą o dostęp do kompika ....ciekawe kiedy nadgonie wszystkiezaległości:shake: Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Jokersik:loveu: I jak kąpiel w nowej łazieneczce;) Bosz walczę z Kubą o dostęp do kompika ....ciekawe kiedy nadgonie wszystkiezaległości:shake: eszcze nie skończyli:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Anka12']eszcze nie skończyli:shake: :shake: :shake: :shake: :shake::mad::mad::mad:weź ich pogoń ....Aniu Kuba czeka na wiadomość na GG i jestem gościnnie przy kompie pod warunkiem że mu nie przełączę gadulca:placz::placz::placz:...pogadamy jutro , oki:loveu: Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:weź ich pogoń ....Aniu Kuba czeka na wiadomość na GG i jestem gościnnie przy kompie pod warunkiem że mu nie przełączę gadulca:placz::placz::placz:...pogadamy jutro , oki:loveu: Dziś mają skończyć Bendem czekać na GG utro:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hej c. wnuczko ( :hmmmm: ) :loveu: . Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Kamcia_14']Hej c. wnuczko ( :hmmmm: ) :loveu: . Wnuczko to jestes mamusią Ali R :grins: :grins: :confused: :confused: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Anka12']Dziś mają skończyć Bendem czekać na GG utro:cool1: :cool1: :cool1: :cool1::multi:oki to do napisania jutro;) [quote name='Anka12']Wnuczko to jestes mamusią Ali R :grins: :grins: :confused: :confused: :shake:siakoś sobie nie przypominam...moją mamusią jest Pysia a jej siostrą Klocusiowa Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jesteś Cioteczną wnuczką ;) Jestem ciotką Bonity i Dbsst i Ali . Matki i sióstr nie mam :diabloti:. Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Kamcia_14']Jesteś Cioteczną wnuczką ;) Jestem ciotką Bonity i Dbsst i Ali . Matki i sióstr nie mam :diabloti:. :hmmmm: nie przypominam sobie mym Cię widziała w naszym rodowodze :razz: Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Vectra kocham Cię misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :multi:Hey córcia lece do pracy ....będę ok 15;) Quote
Recommended Posts