Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Córcia widziałam cię u Ewci ....życzę super zabawy;)
U Ciebie tyż byłam:evil_lol:
Dzięki Mamusiu postaram się bawić dobrze

Posted

[quote name='Anka12']Mosze jakieś fotki dostane bo były robione. Ale na sam wpierw wprowadze autocenzure:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to niesprawiedliwe;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to niesprawiedliwe;)

To prawo silniejszego i posiadającego zdjęcia (ja ich jeszcze nie posiadam):p :p :p

Posted

[quote name='dzasta']Aniu a może jakieś fotaski Jokerka :mad: Bo ja tak lubię te jego biszkoptowe pyszczysko :loveu:
Fotek dużo tylko wszystkie prawie takie same bo z kamerki ale cuś wstawie

SPECJALNIE DLA CIEBIE DZASTA:cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)co Jokerek ma za flaszkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A nie mogłam siem oprzeć jak zobaczyłam w sklepie i kupiłam mu butle piwella z myszom zamiast korka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hey w pączusiowy dzionek
Jutro porywam cię na gg;)

ok czuje siem porwana wzienta w jasyr i bardzom sie ciesze ze pogadamy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Anka12']ok czuje siem porwana wzienta w jasyr i bardzom sie ciesze ze pogadamy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi::pto jak tylko będę już w domku to zaraz się zgłoszę na gadulcu;)

Posted

Wymizialam Grote teraz ty wymiziaj swojego Jokera odemnie sliczne psisko nie powiem tez mialam wziac do domku takiego ale jak zobaczylam moje Grocisko to wszystko bylo jasne :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:Byłaś i uciokłaś i już nie wróciłaś ....oj córcia a matka czekała na GG .
Oj Mamusiu za wiele by gadać. Wszystko jest do doopy.
W sobote rozstałam się z TZ:-( :-( :-( :-(
I jest mi ciężko

Posted

[quote name='Anka12']Oj Mamusiu za wiele by gadać. Wszystko jest do doopy.
W sobote rozstałam się z TZ:-( :-( :-( :-(
I jest mi ciężko
:shake:nie smutkój ...widocznie to nie był TEN prawdziwy ....wszystko się poukłada .....mamcia ukoffa :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie smutkój ...widocznie to nie był TEN prawdziwy ....wszystko się poukłada .....mamcia ukoffa :loveu:
Tłumacze sobie że tak jest lepiej że teraz po 3 latach a nie później