Xiara Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jejku, jaki śliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Fidel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Czesc Anka i Joker !! Sliczny ten Twoj pies:loveu:Ma takie spokojne ,madre spojrzenie. Bede wpadac w miare mozliwosci ...kompowych ;) Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :loveu:córcia on faftycznie wygląda jak lewek bez grzywki;) no i jak kilka zdjęć w galeryjce to zaraz milej:p Quote
Anja33 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Xiara'] Jejku, jaki śliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Joker Bardzo Dziękuje za komplementy i zaprasza częściej Witamy Xiara wpadniemy też do Ciebie:klacz: :lilangel: :smilecol: Quote
Anja33 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Czesc Anka i Joker !! Sliczny ten Twoj pies:loveu:Ma takie spokojne ,madre spojrzenie. Bede wpadac w miare mozliwosci ...kompowych ;) Joker jest bardzo spokojnym pszem co do tej mądrości jest mądry na swój sposób:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witamy Iza Serdecznie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak tam oczka Quote
Anja33 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:córcia on faftycznie wygląda jak lewek bez grzywki;) no i jak kilka zdjęć w galeryjce to zaraz milej:p No mówfiłam że on wydepilowany lefffff jest Cześć Mamusiu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Anka12']No mówfiłam że on wydepilowany lefffff jest Cześć Mamusiu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wydepilowany lefoń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 cześć Anka:multi:, przejrzałam całą galeryjkę:lol: Joker śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu: a jamnior, hmmmmmm, jamniora w domu miałam ponad 16 lat, te to dopiero mają charakterek:cool3::evil_lol: Quote
Anja33 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć Anka:multi:, przejrzałam całą galeryjkę:lol: Joker śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu: a jamnior, hmmmmmm, jamniora w domu miałam ponad 16 lat, te to dopiero mają charakterek:cool3::evil_lol: Hej Kacuper był kochany choć obrażalski jednak strasznie mi go brakuje Quote
Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Anka12']Hej Kacuper był kochany choć obrażalski jednak strasznie mi go brakuje;)nie smutkuj ....ciesz się że miałaś szczęście go MIEĆ przy sobie:loveu: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ania, nasz jamnior (miał na imię Filip) to był naprawdę niezły egzemplarz:cool3:, zjeździł ze mną cała Polskę (bo jeździł z nami na wczasy, ze mną na obozy żeglarskie) i chyba cudem przywoziliśmy go spowrotem do domu bo uwielbiał samotne spacery po okolicy. Pierwszy taki spacer wykonał mając 4m-ce w Ustce, podkopał się pod siatką i sobie wyszedł poza teren ośrodka:cool3::evil_lol: no i tak mu później zostało:cool3: dobrze, że zawsze jakoś pamiętał drogę do domu:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Imbir1']Ania, nasz jamnior (miał na imię Filip) to był naprawdę niezły egzemplarz:cool3:, zjeździł ze mną cała Polskę (bo jeździł z nami na wczasy, ze mną na obozy żeglarskie) i chyba cudem przywoziliśmy go spowrotem do domu bo uwielbiał samotne spacery po okolicy. Pierwszy taki spacer wykonał mając 4m-ce w Ustce, podkopał się pod siatką i sobie wyszedł poza teren ośrodka:cool3::evil_lol: no i tak mu później zostało:cool3: dobrze, że zawsze jakoś pamiętał drogę do domu:evil_lol:;)i poszedł piechotką do Łodzi Cześć Aniu:multi::multi::multi:wiem ,że już masz weekendzik ale do poczytania w poniedziałek:p Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)i poszedł piechotką do Łodzi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie dokładnie:p:evil_lol:, miała namyśli miejsce pobytu:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Joker śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu: a jamnior, hmmmmmm, jamniora w domu miałam ponad 16 lat, te to dopiero mają charakterek:cool3::evil_lol: Jamniki mają charakteki :evil_lol:. A moja siostra ( 1,5 roku ) mówi - o jajniki :evil_lol:. Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć córcia ......mam nadzieję że niedziela minęła miło:loveu: Quote
Anja33 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć córcia ......mam nadzieję że niedziela minęła miło:loveu: Cześć W poniedzielnik blllleeeeeeeeehhhhhhhhhh czy dziś nie może być dzień wolny????? Niedziela pracująca byliśmy z Jokerem u mojej siostry która była sobie pojechała na Słowacje robiliśmy pranie Joker biegał po terenach i gadał ze starymi sąsiadami Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Anka12']Cześć W poniedzielnik blllleeeeeeeeehhhhhhhhhh czy dziś nie może być dzień wolny????? Niedziela pracująca byliśmy z Jokerem u mojej siostry która była sobie pojechała na Słowacje robiliśmy pranie Joker biegał po terenach i gadał ze starymi sąsiadami:pto Joker chyba był zadowolony ... A ja mam wolne w poniedziałek za tydzień:multi::multi::multi:koleżanka oddaje mi zaległe godzinki:p Quote
Anja33 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pto Joker chyba był zadowolony ... A ja mam wolne w poniedziałek za tydzień:multi::multi::multi:koleżanka oddaje mi zaległe godzinki:p A ja mam wolny ten czwartek i piątek jade do Mikołajek siem integrować:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
dzasta Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ateraz taka pierdułka Anka ale słodka pierdułka i wogóle reszta fotasków też fajna ale nie ma to tamto te oczy tych labków są rozbrajające :loveu: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Anka12']A ja mam wolny ten czwartek i piątek jade do Mikołajek siem integrować:cool1: :cool1: :cool1: :cool1::pno więc.../ nie zaczyna sie zdania od no więc...:evil_lol:/ Koffana córeczko ...integruj się grzecznie:diabloti:i kulturalnie:evil_lol:i wróć na sobotnie spotkanko z siostrzeńcami:p...mamusia poprosi o dokładne sprawozdanie w poniedziałek /...mam wolne:multi::multi::multi:/. Uściski dla Jokerka:loveu: Quote
Anja33 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 A więc bendem się bawić bardzo kurturarnie. Sprawozdanie zdam w poniedziałek. Co do spotkania w sobotę to jeszcze nic nie wiem Siostrze Kano zaniemógł więc zobaczymy Quote
dzasta Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Zdjęcia Jokerka super :loveu: Wymiziaj go tam od nas za tymi biszkoptoowymi ucholami :cool3: To będziemy czekać na relacje i kurturalnie się tam bawić kurturalnie prosze :cool3: A co to Kano zaniemógł :shake: Quote
Anja33 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 dzasta napisał(a):Zdjęcia Jokerka super :loveu: Wymiziaj go tam od nas za tymi biszkoptoowymi ucholami :cool3: To będziemy czekać na relacje i kurturalnie się tam bawić kurturalnie prosze :cool3: A co to Kano zaniemógł :shake: A cus dziś nie idzie się z Nim dogadać tylko leży i nie reaguje i tylko płacze:shake: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witaj Aniu :loveu:. Powiem szczerze że te fotki są mało wyraźne :roll:. Ale już nie marudzę :evil_lol:. Dobrze że chociaż są ;) Ala jest stałą bywalczynią w twojej galeri prawda :razz:. Quote
Alicja Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witaj Aniu :loveu:. Powiem szczerze że te fotki są mało wyraźne :roll:. Ale już nie marudzę :evil_lol:. Dobrze że chociaż są ;) Ala jest stałą bywalczynią w twojej galeri prawda :razz:. :pbo Ala to dogomaniacka mamusia Ani:loveu: Quote
Recommended Posts