Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Xiara']
Jejku, jaki śliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Joker Bardzo Dziękuje za komplementy i zaprasza częściej
Witamy Xiara wpadniemy też do Ciebie:klacz: :lilangel: :smilecol:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Czesc Anka i Joker !!
Sliczny ten Twoj pies:loveu:Ma takie spokojne ,madre spojrzenie.

Bede wpadac w miare mozliwosci ...kompowych ;)

Joker jest bardzo spokojnym pszem co do tej mądrości jest mądry na swój sposób:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witamy Iza Serdecznie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak tam oczka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:córcia on faftycznie wygląda jak lewek bez grzywki;)

no i jak kilka zdjęć w galeryjce to zaraz milej:p

No mówfiłam że on wydepilowany lefffff jest Cześć Mamusiu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Anka12']No mówfiłam że on wydepilowany lefffff jest Cześć Mamusiu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wydepilowany lefoń :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

cześć Anka:multi:, przejrzałam całą galeryjkę:lol:
Joker śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu: a jamnior, hmmmmmm, jamniora w domu miałam ponad 16 lat, te to dopiero mają charakterek:cool3::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć Anka:multi:, przejrzałam całą galeryjkę:lol:
Joker śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu: a jamnior, hmmmmmm, jamniora w domu miałam ponad 16 lat, te to dopiero mają charakterek:cool3::evil_lol:

Hej
Kacuper był kochany choć obrażalski jednak strasznie mi go brakuje

Posted

[quote name='Anka12']Hej
Kacuper był kochany choć obrażalski jednak strasznie mi go brakuje;)nie smutkuj ....ciesz się że miałaś szczęście go MIEĆ przy sobie:loveu:

Posted

Ania, nasz jamnior (miał na imię Filip) to był naprawdę niezły egzemplarz:cool3:, zjeździł ze mną cała Polskę (bo jeździł z nami na wczasy, ze mną na obozy żeglarskie) i chyba cudem przywoziliśmy go spowrotem do domu bo uwielbiał samotne spacery po okolicy. Pierwszy taki spacer wykonał mając 4m-ce w Ustce, podkopał się pod siatką i sobie wyszedł poza teren ośrodka:cool3::evil_lol: no i tak mu później zostało:cool3: dobrze, że zawsze jakoś pamiętał drogę do domu:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Ania, nasz jamnior (miał na imię Filip) to był naprawdę niezły egzemplarz:cool3:, zjeździł ze mną cała Polskę (bo jeździł z nami na wczasy, ze mną na obozy żeglarskie) i chyba cudem przywoziliśmy go spowrotem do domu bo uwielbiał samotne spacery po okolicy. Pierwszy taki spacer wykonał mając 4m-ce w Ustce, podkopał się pod siatką i sobie wyszedł poza teren ośrodka:cool3::evil_lol: no i tak mu później zostało:cool3: dobrze, że zawsze jakoś pamiętał drogę do domu:evil_lol:;)i poszedł piechotką do Łodzi

Cześć Aniu:multi::multi::multi:wiem ,że już masz weekendzik ale do poczytania w poniedziałek:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)i poszedł piechotką do Łodzi

:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie dokładnie:p:evil_lol:, miała namyśli miejsce pobytu:evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Jamniki mają charakteki :evil_lol:. A moja siostra ( 1,5 roku ) mówi
- o jajniki :evil_lol:.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć córcia ......mam nadzieję że niedziela minęła miło:loveu:
Cześć
W poniedzielnik blllleeeeeeeeehhhhhhhhhh czy dziś nie może być dzień wolny????? Niedziela pracująca byliśmy z Jokerem u mojej siostry która była sobie pojechała na Słowacje robiliśmy pranie Joker biegał po terenach i gadał ze starymi sąsiadami

Posted

[quote name='Anka12']Cześć
W poniedzielnik blllleeeeeeeeehhhhhhhhhh czy dziś nie może być dzień wolny????? Niedziela pracująca byliśmy z Jokerem u mojej siostry która była sobie pojechała na Słowacje robiliśmy pranie Joker biegał po terenach i gadał ze starymi sąsiadami:pto Joker chyba był zadowolony ...
A ja mam wolne w poniedziałek za tydzień:multi::multi::multi:koleżanka oddaje mi zaległe godzinki:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pto Joker chyba był zadowolony ...
A ja mam wolne w poniedziałek za tydzień:multi::multi::multi:koleżanka oddaje mi zaległe godzinki:p

A ja mam wolny ten czwartek i piątek jade do Mikołajek siem integrować:cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

Posted

[quote name='Anka12']A ja mam wolny ten czwartek i piątek jade do Mikołajek siem integrować:cool1: :cool1: :cool1: :cool1::pno więc.../ nie zaczyna sie zdania od no więc...:evil_lol:/
Koffana córeczko ...integruj się grzecznie:diabloti:i kulturalnie:evil_lol:i wróć na sobotnie spotkanko z siostrzeńcami:p...mamusia poprosi o dokładne sprawozdanie w poniedziałek /...mam wolne:multi::multi::multi:/.
Uściski dla Jokerka:loveu:

Posted

A więc bendem się bawić bardzo kurturarnie.
Sprawozdanie zdam w poniedziałek. Co do spotkania w sobotę to jeszcze nic nie wiem Siostrze Kano zaniemógł więc zobaczymy

Posted

Zdjęcia Jokerka super :loveu: Wymiziaj go tam od nas za tymi biszkoptoowymi ucholami :cool3:
To będziemy czekać na relacje i kurturalnie się tam bawić kurturalnie prosze :cool3:
A co to Kano zaniemógł :shake:

Posted

dzasta napisał(a):
Zdjęcia Jokerka super :loveu: Wymiziaj go tam od nas za tymi biszkoptoowymi ucholami :cool3:
To będziemy czekać na relacje i kurturalnie się tam bawić kurturalnie prosze :cool3:
A co to Kano zaniemógł :shake:

A cus dziś nie idzie się z Nim dogadać tylko leży i nie reaguje i tylko płacze:shake:

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj Aniu :loveu:. Powiem szczerze że te fotki są mało wyraźne :roll:. Ale już nie marudzę :evil_lol:. Dobrze że chociaż są ;)
Ala jest stałą bywalczynią w twojej galeri prawda :razz:.

Posted

[quote name='Kamcia_14']Witaj Aniu :loveu:. Powiem szczerze że te fotki są mało wyraźne :roll:. Ale już nie marudzę :evil_lol:. Dobrze że chociaż są ;)
Ala jest stałą bywalczynią w twojej galeri prawda :razz:. :pbo Ala to dogomaniacka mamusia Ani:loveu: