Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
oj o kości to ja bym sie tam nie martwiła ....w takiej zatłoczonej KM można siakiegoś bakcyla załapać:cool3:

A jak kciała to niech ma:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Anka12 napisał(a):
A jak kciała to niech ma:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
:cool3:no a może ją kto namówił i napisała że kciała:cool3:

Posted

Kati napisał(a):
Jakiego bakcyla? ... w zatłoczonej KM? :roll:
Chyba czegoś nie rozumiem, a może to tylko efekt długotrwałej gorączki?

Zarazka w zatłoczonej komunikacji Miejskiej bo jako jedna z nielicznych kciała ZIME

Posted

Kati napisał(a):
Jakiego bakcyla? ... w zatłoczonej KM? :roll:
Chyba czegoś nie rozumiem, a może to tylko efekt długotrwałej gorączki?

Anka12 napisał(a):
Zarazka w zatłoczonej komunikacji Miejskiej bo jako jedna z nielicznych kciała ZIME
:potóż to o to mnie chodziło ...ja ostatnio jechałam w KM i jestem chora ....złapałam zarazka ..:angryy:

Posted

Ja chciałam zime przyznaje sie bez bicia :lol: Ale już niechcem po wczorajszej wielogodzinnej wyprawie poza granice warszawy :shake:
A zarazki to okropne stfory i chyba ja tez za to kcenie zimy cos załapałam za kare bo jakoś kiepsko sie czuje i katarko kaszelek mnie meczy ale mam za swoje chciałam to mam zime :shake:

Posted

dzasta napisał(a):
Ja chciałam zime przyznaje sie bez bicia :lol: Ale już niechcem po wczorajszej wielogodzinnej wyprawie poza granice warszawy :shake:
A zarazki to okropne stfory i chyba ja tez za to kcenie zimy cos załapałam za kare bo jakoś kiepsko sie czuje i katarko kaszelek mnie meczy ale mam za swoje chciałam to mam zime :shake:

To Kochana
Kuruj się szybciorem azime przegnamy:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Warszawa jak i Polska niestety nie sa przystosowane do zimy a już Służby komunalne to już na 100% zawsze zima ich zaskakuje a my biedne szaraczki cierpimy:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Teraz juz rozumiem. :lol:

Ja też chciałam zime, ale dzień przed przyjściem śniego zachorowałam i na nic mi ten śnieg. Tylko miałam utrudnione dojście do lekarza przez zaspy. :(

Posted

Kati napisał(a):
Teraz juz rozumiem. :lol:

Ja też chciałam zime, ale dzień przed przyjściem śniego zachorowałam i na nic mi ten śnieg. Tylko miałam utrudnione dojście do lekarza przez zaspy. :(

Zima jest zła ja chciałam Białe Boże Narodzenie teraz już nie kce. Jest zimno ślisko i do luftu:p :p :p :p

Posted

Anka12 napisał(a):
Zima jest zła ja chciałam Białe Boże Narodzenie teraz już nie kce. Jest zimno ślisko i do luftu:p :p :p :p

Dzisiaj jest slicznie :multi:
Piekne slonieczko świeci :loveu:

Posted

PIKA napisał(a):
Dzisiaj jest slicznie :multi:
Piekne slonieczko świeci :loveu:

ZIMNO JEST A SŁONECZKO NIE GRZEJE ZA BARDZO:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
NAPISZ JAK KLUSKI:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no nie nawet się tu nie zameldowałaś;)
Bo zameldowałam się w domku rodzinnym czyli u Ciebie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='arystokratka']Hej Aniu :D No nie , same Anki na tym forum :mad:. Jesteś chyba 6 czy 7 anią z forum :razz:. No z tego wynika że imię popularne :D
A piesek milutki :p
Helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłł Arystokratka(ciekawy nick)
Witamy u Jokera i zapraszamy częściej:loveu:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Cześć, dziw mnie zapiera, że jestem tu pierwszy raz! Zapraszam do nas. Śliczny ten twój Joker.

Cześć Rybc!a
Zapraszamy częściej teraz lecimy odwiedziny do Zuzanny:loveu: :loveu: :loveu:
Joker dziękuje za komplementa:modla: :modla: :modla: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Hurrraaaaa
masz nowy banerek z odsyłaczem:multi::multi::multi:

Mam aneta25 mi zrobiła:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ładny co?????:cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Anka12']Helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłł Arystokratka(ciekawy nick)
Witamy u Jokera i zapraszamy częściej:loveu:
Heh , to nie był mój pomysł na nick :roll:. W sumie był to nick mojej siostry na innych forach internetowych :roll:. Ale nic , nieważne :evil_lol:.
Zapraszam do galeri Kamia :razz:.

Posted

[quote name='arystokratka']Heh , to nie był mój pomysł na nick :roll:. W sumie był to nick mojej siostry na innych forach internetowych :roll:. Ale nic , nieważne :evil_lol:.
Zapraszam do galeri Kamia :razz:.
Już dzis byłam ale po cichaczu bo ja neta mam tylko w pracy:shake: :shake:

Posted

[quote name='Anka12']Mam aneta25 mi zrobiła:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ładny co?????:cool3: :cool3: :cool3: :cool3::multi::multi::multi:no super ....już nie muszę przekopywać calej Dogo:p
Zrób no Jokerowi jaka foteczkę bo mu przykro ,że koledzy mają;)