Anja33 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):oj o kości to ja bym sie tam nie martwiła ....w takiej zatłoczonej KM można siakiegoś bakcyla załapać:cool3: A jak kciała to niech ma:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Anka12 napisał(a):A jak kciała to niech ma:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong::cool3:no a może ją kto namówił i napisała że kciała:cool3: Quote
Kati Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jakiego bakcyla? ... w zatłoczonej KM? :roll: Chyba czegoś nie rozumiem, a może to tylko efekt długotrwałej gorączki? Quote
Anja33 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Kati napisał(a):Jakiego bakcyla? ... w zatłoczonej KM? :roll: Chyba czegoś nie rozumiem, a może to tylko efekt długotrwałej gorączki? Zarazka w zatłoczonej komunikacji Miejskiej bo jako jedna z nielicznych kciała ZIME Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kati napisał(a):Jakiego bakcyla? ... w zatłoczonej KM? :roll: Chyba czegoś nie rozumiem, a może to tylko efekt długotrwałej gorączki? Anka12 napisał(a):Zarazka w zatłoczonej komunikacji Miejskiej bo jako jedna z nielicznych kciała ZIME:potóż to o to mnie chodziło ...ja ostatnio jechałam w KM i jestem chora ....złapałam zarazka ..:angryy: Quote
dzasta Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ja chciałam zime przyznaje sie bez bicia :lol: Ale już niechcem po wczorajszej wielogodzinnej wyprawie poza granice warszawy :shake: A zarazki to okropne stfory i chyba ja tez za to kcenie zimy cos załapałam za kare bo jakoś kiepsko sie czuje i katarko kaszelek mnie meczy ale mam za swoje chciałam to mam zime :shake: Quote
Anja33 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 dzasta napisał(a):Ja chciałam zime przyznaje sie bez bicia :lol: Ale już niechcem po wczorajszej wielogodzinnej wyprawie poza granice warszawy :shake: A zarazki to okropne stfory i chyba ja tez za to kcenie zimy cos załapałam za kare bo jakoś kiepsko sie czuje i katarko kaszelek mnie meczy ale mam za swoje chciałam to mam zime :shake: To Kochana Kuruj się szybciorem azime przegnamy:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Warszawa jak i Polska niestety nie sa przystosowane do zimy a już Służby komunalne to już na 100% zawsze zima ich zaskakuje a my biedne szaraczki cierpimy:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Kati Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Teraz juz rozumiem. :lol: Ja też chciałam zime, ale dzień przed przyjściem śniego zachorowałam i na nic mi ten śnieg. Tylko miałam utrudnione dojście do lekarza przez zaspy. :( Quote
Anja33 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kati napisał(a):Teraz juz rozumiem. :lol: Ja też chciałam zime, ale dzień przed przyjściem śniego zachorowałam i na nic mi ten śnieg. Tylko miałam utrudnione dojście do lekarza przez zaspy. :( Zima jest zła ja chciałam Białe Boże Narodzenie teraz już nie kce. Jest zimno ślisko i do luftu:p :p :p :p Quote
PIKA Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Anka12 napisał(a):Zima jest zła ja chciałam Białe Boże Narodzenie teraz już nie kce. Jest zimno ślisko i do luftu:p :p :p :p Dzisiaj jest slicznie :multi: Piekne slonieczko świeci :loveu: Quote
Anja33 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 PIKA napisał(a):Dzisiaj jest slicznie :multi: Piekne slonieczko świeci :loveu: ZIMNO JEST A SŁONECZKO NIE GRZEJE ZA BARDZO:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: NAPISZ JAK KLUSKI:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :multi:Cześć Córcia ....jak wrócisz w poniedziałek to zapraszam do Ozzulka na nowe fotki;).Miłego weekendziku:p Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :mad:no nie nawet się tu nie zameldowałaś;) Quote
Anja33 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no nie nawet się tu nie zameldowałaś;) Bo zameldowałam się w domku rodzinnym czyli u Ciebie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
arystokratka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej Aniu :D No nie , same Anki na tym forum :mad:. Jesteś chyba 6 czy 7 anią z forum :razz:. No z tego wynika że imię popularne :D A piesek milutki :p Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :multi::multi::multi:Hurrraaaaa masz nowy banerek z odsyłaczem:multi::multi::multi: Quote
Anja33 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='arystokratka']Hej Aniu :D No nie , same Anki na tym forum :mad:. Jesteś chyba 6 czy 7 anią z forum :razz:. No z tego wynika że imię popularne :D A piesek milutki :p Helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłł Arystokratka(ciekawy nick) Witamy u Jokera i zapraszamy częściej:loveu: Quote
Rybc!a Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cześć, dziw mnie zapiera, że jestem tu pierwszy raz! Zapraszam do nas. Śliczny ten twój Joker. Quote
Anja33 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Rybc!a napisał(a):Cześć, dziw mnie zapiera, że jestem tu pierwszy raz! Zapraszam do nas. Śliczny ten twój Joker. Cześć Rybc!a Zapraszamy częściej teraz lecimy odwiedziny do Zuzanny:loveu: :loveu: :loveu: Joker dziękuje za komplementa:modla: :modla: :modla: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Anja33 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Hurrraaaaa masz nowy banerek z odsyłaczem:multi::multi::multi: Mam aneta25 mi zrobiła:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ładny co?????:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Anka12']Helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłł Arystokratka(ciekawy nick) Witamy u Jokera i zapraszamy częściej:loveu: Heh , to nie był mój pomysł na nick :roll:. W sumie był to nick mojej siostry na innych forach internetowych :roll:. Ale nic , nieważne :evil_lol:. Zapraszam do galeri Kamia :razz:. Quote
Anja33 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='arystokratka']Heh , to nie był mój pomysł na nick :roll:. W sumie był to nick mojej siostry na innych forach internetowych :roll:. Ale nic , nieważne :evil_lol:. Zapraszam do galeri Kamia :razz:. Już dzis byłam ale po cichaczu bo ja neta mam tylko w pracy:shake: :shake: Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Anka12']Mam aneta25 mi zrobiła:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ładny co?????:cool3: :cool3: :cool3: :cool3::multi::multi::multi:no super ....już nie muszę przekopywać calej Dogo:p Zrób no Jokerowi jaka foteczkę bo mu przykro ,że koledzy mają;) Quote
Anja33 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 A niebede patrzył No może troszeczke Quote
Recommended Posts