Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dzień dobernik .....Jokerek ma po prostu taki urok że musi być przy kości;)...to tak jak Ozzul , bo są psy które ważą więcej od niego a wyglądają chudsze
Ja lubiam jak Joker myśli że jest szceniorem i próbuje wejść mi na kolana:p :p :p :p :p Z nowości remont się zaczoł Joker jak ja jestem w pracy pilnie asystuje panom kurz powstały ze zbijania płytek nosi z dumom
Na dowód tego że kocha ludzi pan od remontu go pogłaskał a pies już legł do góry jajkami z usmiechem na pysku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Anka12']Ja lubiam jak Joker myśli że jest szceniorem i próbuje wejść mi na kolana:p :p :p :p :p Z nowości remont się zaczoł Joker jak ja jestem w pracy pilnie asystuje panom kurz powstały ze zbijania płytek nosi z dumom
Na dowód tego że kocha ludzi pan od remontu go pogłaskał a pies już legł do góry jajkami z usmiechem na pysku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to on ci przy okazji posprząta futerkiem;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to on ci przy okazji posprząta futerkiem;)
Taaaaaaaaaaa Mój KOchany Pomocnik:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
A kto posprząta Jokera:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Witojcie Ludzie
Ale mnie mój piesz zaskoczył pan od remontu chciał wejść do pokoju w którym siedziałam a Joker zaczoł na niego szczekać i się zjerzył!!!!!!!!!!!!
Broni mnie czy coś:-o :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Anka12']Taaaaaaaaaaa Mój KOchany Pomocnik:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
A kto posprząta Jokera:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3::cool3:hmmm pomyślmy .....no nie masz wyjścia jednak ty;)

[quote name='Anka12']Witojcie Ludzie
Ale mnie mój piesz zaskoczył pan od remontu chciał wejść do pokoju w którym siedziałam a Joker zaczoł na niego szczekać i się zjerzył!!!!!!!!!!!!
Broni mnie czy coś:-o :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:pies obrońca;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Zaspałaś , czy masz wolne;)
Nie pracuje pilnie i łep mnie nap.............ala i ciesze sie ze dzis piatek
Ciekawa jestem jak sobie poradz Joker skoro nie chce wychodzic na spacery

Posted

[quote name='Anka12']Nie pracuje pilnie i łep mnie nap.............ala i ciesze sie ze dzis piatek
Ciekawa jestem jak sobie poradz Joker skoro nie chce wychodzic na spacery:p i jak słodziak sobie poradził :razz:........o główka to u nas rodzinne;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p i jak słodziak sobie poradził :razz:........o główka to u nas rodzinne;)
ta dziś też chce mi sie spac A Jokeros wychodzi na 5 minut na podwórze i wraca z płaczem jak mu nik od razu nie otworzy:???::???::???:

Posted

[quote name='PIKA']A czemu chlopak nie chce wychodzic? :hmmmm::razz:bo panowie robotnicy remontują łazienkę, a Joker musi im towarzyszyć i podkradać narzędzia:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:bo panowie robotnicy remontują łazienkę, a Joker musi im towarzyszyć i podkradać narzędzia:p
Dokładnie tak jest jak nie kradnie narzędzi to boi się wyjść na dwór bo wiaje i pada

Posted

[quote name='Anka12']Dokładnie tak jest jak nie kradnie narzędzi to boi się wyjść na dwór bo wiaje i pada;)on nie chce dlatego że się boi a dlatego że chce ustrzec sie przed zabrudzeniem i zamoczeniem futerka:p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)on nie chce dlatego że się boi a dlatego że chce ustrzec sie przed zabrudzeniem i zamoczeniem futerka:p

A figa jak widzi wode (nawet kałuża się nada) to zaraz tam włazi tylko opady atmosferyczne nie przypadły mu do gustu:shake:

Posted

Anka12 napisał(a):
A figa jak widzi wode (nawet kałuża się nada) to zaraz tam włazi tylko opady atmosferyczne nie przypadły mu do gustu:shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jak Szpilka i Leonek Magowy:razz:

Anka12 napisał(a):
No i qrfa mamy ZIME :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Kto chciał ZIME :shake: :shake: :shake: :shake:
:multi::multi::multi:....ja NIE ja NIE ....to ONE chciały:mad:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jak Szpilka i Leonek Magowy:razz:

:multi::multi::multi:....ja NIE ja NIE ....to ONE chciały:mad:

Które One Mamusiu:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

PIKA napisał(a):
ja na ten przykład :evil_lol:

Cześć Pra Babciu
ja tak z troski o Ciebie Komunikacja działa do dooopy i jak sobie poradzisz w taką zime naprawde tego kcesz :p:p :shake: :shake: :shake:

Posted

Anka12 napisał(a):
Cześć Pra Babciu
ja tak z troski o Ciebie Komunikacja działa do dooopy i jak sobie poradzisz w taką zime naprawde tego kcesz :p:p :shake: :shake: :shake:
:multi::multi::multi:cześć córeńka ...
Widać Prababcia PIKA lubi stłoczonych ludzieńków w KM;)

Posted

:multi::multi::multi:cześć córeńka ...
Widać Prababcia PIKA lubi stłoczonych ludzieńków w KM;)

Ta ale wiesz Mamusiu w tym wieku kości łamliwe

Posted

Anka12 napisał(a):
Ta ale wiesz Mamusiu w tym wieku kości łamliwe
oj o kości to ja bym sie tam nie martwiła ....w takiej zatłoczonej KM można siakiegoś bakcyla załapać:cool3: