Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:oj i dopiero dotarłam , bo Ozzulkowa babcia pojechała do domku i odzyskałam komputer z rąk mojego syna:cool1:

Rany maruda ....ja nie mam wcale prawa jazdy .........:oops:...i jak TZ nie ma czasu albo jest w pracy to mus ruszać w Kom.Miejską;)........ale fakt nie zawsze jazda KM jest przyjemnością:razz:.
Ale fajna ta przeróbeczka

wow napisałam 50 posta w galeryjce :)

WOW ALA WPISAŁA 50 POSTA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Fcale nie jestem maruda:mad: :mad: :mad: ale do dobrych rzeczy siakoś siem przyzwycziłam;) ;) ;) ;) A od poniedziałku remont łazienki :placz: :placz: :placz:

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Anka12 napisał(a):
WOW ALA WPISAŁA 50 POSTA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Fcale nie jestem maruda:mad: :mad: :mad: ale do dobrych rzeczy siakoś siem przyzwycziłam;) ;) ;) ;) A od poniedziałku remont łazienki :placz: :placz: :placz:
:multi:jak ja uwielbiam wszelkie remonty:angryy::angryy::angryy:
A teraz czmycham do pracy:placz:

Posted

:multi:jak ja uwielbiam wszelkie remonty:angryy::angryy::angryy:
A teraz czmycham do pracy:placz:

Miłej Pracki Aluś:p :p :p
Ja też kocham reemonty:cool1: :cool1: przed świętami zmienialiśmy meble :zly7: :zly7: :zly7: Bosze co jeszcze się pytam:niewiem: :niewiem: :niewiem:

Posted

Anka12 napisał(a):
Miłej Pracki Aluś:p :p :p
Ja też kocham reemonty:cool1: :cool1: przed świętami zmienialiśmy meble :zly7: :zly7: :zly7: Bosze co jeszcze się pytam:niewiem: :niewiem: :niewiem:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie czeka robienie podłogi i małe przemeblowanko u Kuby:cool1:...a tam niepotrzebnych gratów cały ogrom:shake:ciężko będzie :cool3:ale damy radę;)
A nie dało by się jeszcze jakiś paru fotek wrzucić;)

Posted

Anka12 napisał(a):

A tak ladnie prosi o wyjscie na spacer
:razz:on ma coś z ASTa....Ozzy ma podobna pozę:evil_lol:

Anka12 napisał(a):

O taki jestem Pienkny

A taki lakomy:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Qrfa dzis rano malp zwalil mi na stope duza drewniana figurke i noga mnie nawala
:pno psiękny

No wiesz .....wypadki chodzą po ludziach;)a szczególnie jak się posiada piesa:razz:

Posted

:razz:on ma coś z ASTa....Ozzy ma podobna pozę:evil_lol:

:pno psiękny

No wiesz .....wypadki chodzą po ludziach;)a szczególnie jak się posiada piesa:razz:

Ta Ala on sie tak cieszy a jak można poczytać w opisie rasy wyderkowaty ogon zwala wszystko na tej wysokości (tzn. ogona);) :razz: :razz:

A tak wyglada nasz spacer jak zobaczy innego psa

Posted

Anka12 napisał(a):
Ta Ala on sie tak cieszy a jak można poczytać w opisie rasy wyderkowaty ogon zwala wszystko na tej wysokości (tzn. ogona);) :razz: :razz:

A tak wyglada nasz spacer jak zobaczy innego psa
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie martw się ja nie zawsze miałam tak fajnie z Ozzym , chociaz nawet teraz jak zobaczy jakąś koleżankę lub ulubionego kumpla to potrafi mnie na butach przeciągnąć:evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie martw się ja nie zawsze miałam tak fajnie z Ozzym , chociaz nawet teraz jak zobaczy jakąś koleżankę lub ulubionego kumpla to potrafi mnie na butach przeciągnąć:evil_lol:

Co ciekawsze Joker reaguje na komende równaj
Kacper ciągnoł bardziej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ceść Ala

Posted

Anka12 napisał(a):
Co ciekawsze Joker reaguje na komende równaj
Kacper ciągnoł bardziej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ceść Ala
Ozzy jak chce to reaguje ale na komendę noga ;)....oczywiście jak mu się chce:evil_lol:

Posted

Ozzy jak chce to reaguje ale na komendę noga ;)....oczywiście jak mu się chce:evil_lol:

Joker jest po szkoleniu i zna komendy i ZAWSZE reaguje

Posted

PIKA napisał(a):
to masz niecfaniakującego psa :evil_lol:

Niestety Małp kochany cfaniakuje ile może jeśli chodzi o wchodzenie do łóżka i podkradanie żarła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:razz:no masz i jeszcze narzekasz ze ciągnie:mad:maruda

Ceść Ala
Troche ponarzekać trzeba bo inaczej pomyślisz że mam idealnego psa

Posted

Anka12 napisał(a):
Niestety Małp kochany cfaniakuje ile może jeśli chodzi o wchodzenie do łóżka i podkradanie żarła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:razz:eee to normalny pies ...przecież PIES MUSI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Anka12 napisał(a):
Ceść Ala
Troche ponarzekać trzeba bo inaczej pomyślisz że mam idealnego psa
hmmmmm myślisz ze wpadnę w kompleksy;)

Posted

:razz:eee to normalny pies ...przecież PIES MUSI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hmmmmm myślisz ze wpadnę w kompleksy;)

A nigdy w życiu Ozzy jest ideałem

Posted

Anka 12 śliczny ten Twój Jokerek jest :loveu: Taki typowy biszkopcik i jaki mięsisty tzn dobrzy zbudowany hihihi :cool3: Lubię Labki o takim typie budowy a ten ich charakterek bosski poprostu :loveu: CHociaż ostatnio coraz częsćiej na ulicach spotykamy labki w kagańcu z powodu ich agresji w stosunku do innych piesków :shake:
Pozdrawiamy i czekamy na nowe foteczki Jokerka

Posted

[quote name='dzasta']Anka 12 śliczny ten Twój Jokerek jest :loveu: Taki typowy biszkopcik i jaki mięsisty tzn dobrzy zbudowany hihihi :cool3: Lubię Labki o takim typie budowy a ten ich charakterek bosski poprostu :loveu: CHociaż ostatnio coraz częsćiej na ulicach spotykamy labki w kagańcu z powodu ich agresji w stosunku do innych piesków :shake:
Pozdrawiamy i czekamy na nowe foteczki Jokerka
Helołłłłłłłłłłł Dzasta
Joker jest złoty pies ale z innymi psami to różnie bywa nie lubi rotwailerów bo jeden go o mało co niezagryzł ja był szczenięciem na szkoleniu z innymi pszami się kumplował zwłaszcza z takim cielakowatym mixem i suniom owczarka azjatyckiego http://i117.photobucket.com/albums/o66/anka33/Blanszpoza.jpg
A to sunia mojej znajomej specjalnie dla twojego bo wiem że lubi yorki
zdjecie w linku bo wychodzo straszna kobyła

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)ale dzielisz tymi fotkami , psiaka trzeba pokazywać:multi::multi::multi:
Aluś moja Kochana
U mnie jak narazie fotki są monotematyczne bo z kamerki a Joker jak ja siadam do kompa to się kładzie i doopa a wszystkich takich samych to nie daje

Posted

[quote name='dzasta']Anka 12 śliczny ten Twój Jokerek jest :loveu: Taki typowy biszkopcik i jaki mięsisty tzn dobrzy zbudowany hihihi :cool3: Lubię Labki o takim typie budowy a ten ich charakterek bosski poprostu :loveu: CHociaż ostatnio coraz częsćiej na ulicach spotykamy labki w kagańcu z powodu ich agresji w stosunku do innych piesków :shake:

Bo ludzie to myslą, ze lab to taki milusinski od urodzenia do smierci i ze nie trzeba go wychowywać. A lab to PIES, taki sam pies jak stafik, dog, czy kundelek A jak to jest pies to ma prawo miec typowe psie zachowania, w tym równiez szczerzenie zębów, niekoniecznie w uśmiechu ;)
Do tego dokladamy rozmnażanie labów bez ładu i skladu i mamy laby do których strach podejśc :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
Bo ludzie to myslą, ze lab to taki milusinski od urodzenia do smierci i ze nie trzeba go wychowywać. A lab to PIES, taki sam pies jak stafik, dog, czy kundelek A jak to jest pies to ma prawo miec typowe psie zachowania, w tym równiez szczerzenie zębów, niekoniecznie w uśmiechu ;)
Do tego dokladamy rozmnażanie labów bez ładu i skladu i mamy laby do których strach podejśc :shake:

Hej Aguś
Ja jak idę z Jokerem na długi spacer to mus jest namordnik nigdy nie jestem pewna co mu do łeba strzeli. A mięsisty jest od urodzenia nie pomaga nawet odchudzajaca karma która trochę kosztuje:grab: :grab: :grab: :helo: :helo: