Anja33 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:oj i dopiero dotarłam , bo Ozzulkowa babcia pojechała do domku i odzyskałam komputer z rąk mojego syna:cool1: Rany maruda ....ja nie mam wcale prawa jazdy .........:oops:...i jak TZ nie ma czasu albo jest w pracy to mus ruszać w Kom.Miejską;)........ale fakt nie zawsze jazda KM jest przyjemnością:razz:. Ale fajna ta przeróbeczka wow napisałam 50 posta w galeryjce :) WOW ALA WPISAŁA 50 POSTA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Fcale nie jestem maruda:mad: :mad: :mad: ale do dobrych rzeczy siakoś siem przyzwycziłam;) ;) ;) ;) A od poniedziałku remont łazienki :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Anka12 napisał(a):WOW ALA WPISAŁA 50 POSTA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Fcale nie jestem maruda:mad: :mad: :mad: ale do dobrych rzeczy siakoś siem przyzwycziłam;) ;) ;) ;) A od poniedziałku remont łazienki :placz: :placz: :placz::multi:jak ja uwielbiam wszelkie remonty:angryy::angryy::angryy: A teraz czmycham do pracy:placz: Quote
Anja33 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:jak ja uwielbiam wszelkie remonty:angryy::angryy::angryy: A teraz czmycham do pracy:placz: Miłej Pracki Aluś:p :p :p Ja też kocham reemonty:cool1: :cool1: przed świętami zmienialiśmy meble :zly7: :zly7: :zly7: Bosze co jeszcze się pytam:niewiem: :niewiem: :niewiem: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Anka12 napisał(a):Miłej Pracki Aluś:p :p :p Ja też kocham reemonty:cool1: :cool1: przed świętami zmienialiśmy meble :zly7: :zly7: :zly7: Bosze co jeszcze się pytam:niewiem: :niewiem: :niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie czeka robienie podłogi i małe przemeblowanko u Kuby:cool1:...a tam niepotrzebnych gratów cały ogrom:shake:ciężko będzie :cool3:ale damy radę;) A nie dało by się jeszcze jakiś paru fotek wrzucić;) Quote
Anja33 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 A tak ladnie prosi o wyjscie na spacer Quote
Anja33 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 O taki jestem Pienkny A taki lakomy:diabloti: :diabloti: :diabloti: Qrfa dzis rano malp zwalil mi na stope duza drewniana figurke i noga mnie nawala Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Anka12 napisał(a): A tak ladnie prosi o wyjscie na spacer:razz:on ma coś z ASTa....Ozzy ma podobna pozę:evil_lol: Anka12 napisał(a): O taki jestem Pienkny A taki lakomy:diabloti: :diabloti: :diabloti: Qrfa dzis rano malp zwalil mi na stope duza drewniana figurke i noga mnie nawala:pno psiękny No wiesz .....wypadki chodzą po ludziach;)a szczególnie jak się posiada piesa:razz: Quote
Anja33 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:on ma coś z ASTa....Ozzy ma podobna pozę:evil_lol: :pno psiękny No wiesz .....wypadki chodzą po ludziach;)a szczególnie jak się posiada piesa:razz: Ta Ala on sie tak cieszy a jak można poczytać w opisie rasy wyderkowaty ogon zwala wszystko na tej wysokości (tzn. ogona);) :razz: :razz: A tak wyglada nasz spacer jak zobaczy innego psa Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Anka12 napisał(a):Ta Ala on sie tak cieszy a jak można poczytać w opisie rasy wyderkowaty ogon zwala wszystko na tej wysokości (tzn. ogona);) :razz: :razz: A tak wyglada nasz spacer jak zobaczy innego psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie martw się ja nie zawsze miałam tak fajnie z Ozzym , chociaz nawet teraz jak zobaczy jakąś koleżankę lub ulubionego kumpla to potrafi mnie na butach przeciągnąć:evil_lol: Quote
Anja33 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie martw się ja nie zawsze miałam tak fajnie z Ozzym , chociaz nawet teraz jak zobaczy jakąś koleżankę lub ulubionego kumpla to potrafi mnie na butach przeciągnąć:evil_lol: Co ciekawsze Joker reaguje na komende równaj Kacper ciągnoł bardziej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ceść Ala Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Anka12 napisał(a):Co ciekawsze Joker reaguje na komende równaj Kacper ciągnoł bardziej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ceść AlaOzzy jak chce to reaguje ale na komendę noga ;)....oczywiście jak mu się chce:evil_lol: Quote
Anja33 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy jak chce to reaguje ale na komendę noga ;)....oczywiście jak mu się chce:evil_lol: Joker jest po szkoleniu i zna komendy i ZAWSZE reaguje Quote
PIKA Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Anka12 napisał(a):Joker jest po szkoleniu i zna komendy i ZAWSZE reaguje to masz niecfaniakującego psa :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Anka12 napisał(a):Joker jest po szkoleniu i zna komendy i ZAWSZE reaguje:razz:no masz i jeszcze narzekasz ze ciągnie:mad:maruda Quote
Anja33 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 PIKA napisał(a):to masz niecfaniakującego psa :evil_lol: Niestety Małp kochany cfaniakuje ile może jeśli chodzi o wchodzenie do łóżka i podkradanie żarła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no masz i jeszcze narzekasz ze ciągnie:mad:maruda Ceść Ala Troche ponarzekać trzeba bo inaczej pomyślisz że mam idealnego psa Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Anka12 napisał(a):Niestety Małp kochany cfaniakuje ile może jeśli chodzi o wchodzenie do łóżka i podkradanie żarła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:eee to normalny pies ...przecież PIES MUSI:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Anka12 napisał(a):Ceść Ala Troche ponarzekać trzeba bo inaczej pomyślisz że mam idealnego psahmmmmm myślisz ze wpadnę w kompleksy;) Quote
Anja33 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:eee to normalny pies ...przecież PIES MUSI:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmmmmm myślisz ze wpadnę w kompleksy;) A nigdy w życiu Ozzy jest ideałem Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Anka12 napisał(a):A nigdy w życiu Ozzy jest ideałem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dla tych co nie mają już złudzeń:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dzasta Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Anka 12 śliczny ten Twój Jokerek jest :loveu: Taki typowy biszkopcik i jaki mięsisty tzn dobrzy zbudowany hihihi :cool3: Lubię Labki o takim typie budowy a ten ich charakterek bosski poprostu :loveu: CHociaż ostatnio coraz częsćiej na ulicach spotykamy labki w kagańcu z powodu ich agresji w stosunku do innych piesków :shake: Pozdrawiamy i czekamy na nowe foteczki Jokerka Quote
Anja33 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='dzasta']Anka 12 śliczny ten Twój Jokerek jest :loveu: Taki typowy biszkopcik i jaki mięsisty tzn dobrzy zbudowany hihihi :cool3: Lubię Labki o takim typie budowy a ten ich charakterek bosski poprostu :loveu: CHociaż ostatnio coraz częsćiej na ulicach spotykamy labki w kagańcu z powodu ich agresji w stosunku do innych piesków :shake: Pozdrawiamy i czekamy na nowe foteczki Jokerka Helołłłłłłłłłłł Dzasta Joker jest złoty pies ale z innymi psami to różnie bywa nie lubi rotwailerów bo jeden go o mało co niezagryzł ja był szczenięciem na szkoleniu z innymi pszami się kumplował zwłaszcza z takim cielakowatym mixem i suniom owczarka azjatyckiego http://i117.photobucket.com/albums/o66/anka33/Blanszpoza.jpg A to sunia mojej znajomej specjalnie dla twojego bo wiem że lubi yorki zdjecie w linku bo wychodzo straszna kobyła Quote
Anja33 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 No to trochę fotek No to chyba na dziś starczy Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ;)ale dzielisz tymi fotkami , psiaka trzeba pokazywać:multi::multi::multi: Quote
Anja33 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)ale dzielisz tymi fotkami , psiaka trzeba pokazywać:multi::multi::multi: Aluś moja Kochana U mnie jak narazie fotki są monotematyczne bo z kamerki a Joker jak ja siadam do kompa to się kładzie i doopa a wszystkich takich samych to nie daje Quote
PIKA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='dzasta']Anka 12 śliczny ten Twój Jokerek jest :loveu: Taki typowy biszkopcik i jaki mięsisty tzn dobrzy zbudowany hihihi :cool3: Lubię Labki o takim typie budowy a ten ich charakterek bosski poprostu :loveu: CHociaż ostatnio coraz częsćiej na ulicach spotykamy labki w kagańcu z powodu ich agresji w stosunku do innych piesków :shake: Bo ludzie to myslą, ze lab to taki milusinski od urodzenia do smierci i ze nie trzeba go wychowywać. A lab to PIES, taki sam pies jak stafik, dog, czy kundelek A jak to jest pies to ma prawo miec typowe psie zachowania, w tym równiez szczerzenie zębów, niekoniecznie w uśmiechu ;) Do tego dokladamy rozmnażanie labów bez ładu i skladu i mamy laby do których strach podejśc :shake: Quote
Anja33 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 PIKA napisał(a):Bo ludzie to myslą, ze lab to taki milusinski od urodzenia do smierci i ze nie trzeba go wychowywać. A lab to PIES, taki sam pies jak stafik, dog, czy kundelek A jak to jest pies to ma prawo miec typowe psie zachowania, w tym równiez szczerzenie zębów, niekoniecznie w uśmiechu ;) Do tego dokladamy rozmnażanie labów bez ładu i skladu i mamy laby do których strach podejśc :shake: Hej Aguś Ja jak idę z Jokerem na długi spacer to mus jest namordnik nigdy nie jestem pewna co mu do łeba strzeli. A mięsisty jest od urodzenia nie pomaga nawet odchudzajaca karma która trochę kosztuje:grab: :grab: :grab: :helo: :helo: Quote
Recommended Posts