Anja33 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Meldujemy się w Twojej galerii :p :p :p Hania, Gezesław i Mania . O Hania:multi: :multi: :multi: :multi: Witam i zapraszamy czesciej:lol: :lol: Quote
Anja33 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 :razz:hey co tak cicho;) Cichaj Ala Ja jestem zawsze od 9 do 17:shake: :shake: :shake: Quote
Anja33 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Moze jak sie usmiechne to wiecej osob mnie odwiedzi Quote
Anja33 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 No tak a Pancia znowu gimastyke z kamera uprawia[ Quote
Anja33 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 A teraz Joker w czesciach:p :p :p :evil_lol: :evil_lol: Lapki u Panci na kolanach Nochal I me pienkne oczy Quote
Anja33 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 A jednak małp czasem spi w pontonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Anka12']Moze jak sie usmiechne to wiecej osob mnie odwiedzi :multi::multi::multi:śliczny uśmiech Jokerka Ja po odpisaniu dopiero dotałam a ty uciekasz No no zaczęłaś z przeróbeczkami ...ja nie mam jakoś polotu Quote
Anja33 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:śliczny uśmiech Jokerka Ja po odpisaniu dopiero dotałam a ty uciekasz No no zaczęłaś z przeróbeczkami ...ja nie mam jakoś polotu Ala juz mnie nie ma ale jeszcze napisze:ghost_2: przeróbki średnie jeszcze się naumniem:siara: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Anka12']Ala juz mnie nie ma ale jeszcze napisze:ghost_2: przeróbki średnie jeszcze się naumniem:siara:;)dla mnie każda przeróbka jest ok bo ja niekumata w tej materii jestem:oops:....może też sie kiedyś naumię;) Quote
PIKA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześc [quote name='Anka12'] Moja pierwsz przeróbka Fajowska ta przeróbka,:cool3: ucz się dalej :razz: Quote
Anja33 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Fajowska ta przeróbka,:cool3: ucz się dalej :razz: Obiecuje Agnieszko ze bendem sie uczyc jak tyko kupie aparata:lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cześć w poniedziałkowy ...słoneczny:multi::multi::multi:poranek / umyłam w kuchni okno :evil_lol:/ Quote
Anja33 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Cześć w poniedziałkowy ...słoneczny:multi::multi::multi:poranek / umyłam w kuchni okno :evil_lol:/ Alu Witaj Poniedzialkowy poranek to jest ale niestety sloneczka brak:angryy: :angryy: :angryy: A okno Alu i tak zaraz bedzie brudne bo zapowiadaja deszcze lepiej posiedziec na Dogomani:eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Anka12 napisał(a):Alu Witaj Poniedzialkowy poranek to jest ale niestety sloneczka brak:angryy: :angryy: :angryy: A okno Alu i tak zaraz bedzie brudne bo zapowiadaja deszcze lepiej posiedziec na Dogomani:eviltong: :eviltong::placz:nie chcę deszczu .......i zaraz musze wyjść do pracy:shake: Quote
Anja33 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Prosze a tu sie zmeczylem po zabawie zabawka:evil_lol: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:nie chcę deszczu .......i zaraz musze wyjść do pracy:shake: A ja siedze w pracy od 9 i tez juz nie chce deszczu:placz: :placz: :placz: Quote
Anja33 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 BUUUUUUUUUUU NIKT DO NAS NIE PRZYCHODZI BUUUUUUUUUUUU:placz: :placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( :-( Quote
Anja33 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 A ja siedze w pracy i mysle ze nie chce coby zima sie zjawila ja od maja mam prawo jazdy i sie bojam jezdzic jak jest slisko . A jutro autko do blacharza:placz: :placz: :placz: :placz: i przez tydzien Komunikacja Miejska:shake: :shake: :shake: :shake: Bosze jak ja to przezyje:-( :-( :-( Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Anka12 napisał(a):A ja siedze w pracy i mysle ze nie chce coby zima sie zjawila ja od maja mam prawo jazdy i sie bojam jezdzic jak jest slisko . A jutro autko do blacharza:placz: :placz: :placz: :placz: i przez tydzien Komunikacja Miejska:shake: :shake: :shake: :shake: Bosze jak ja to przezyje:-( :-( :-( :razz:oj i dopiero dotarłam , bo Ozzulkowa babcia pojechała do domku i odzyskałam komputer z rąk mojego syna:cool1: Rany maruda ....ja nie mam wcale prawa jazdy .........:oops:...i jak TZ nie ma czasu albo jest w pracy to mus ruszać w Kom.Miejską;)........ale fakt nie zawsze jazda KM jest przyjemnością:razz:. Ale fajna ta przeróbeczka wow napisałam 50 posta w galeryjce :) Quote
Recommended Posts