Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial]:glaszcze: oj Aniu ...wiem jak to przykro kiedy odchodzi psiaczek w sile wieku :-( trzymaj się Aniu....... [/FONT] Quote
Anja33 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Cześć Dziś wstawie parę fot Jokera niestety jeszcze urlopowych. Teraz Joker jest z moja Rodzicielką na wypoczynku na działce Tak moje dziecko pyskuje aby je zobaczyć Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial];)ale Jokerek też jest grubesek ...chyba za bardzo koffamy te nasze pocieszki :oops::oops::oops:[/FONT] Quote
Anja33 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)ale Jokerek też jest grubesek ...chyba za bardzo koffamy te nasze pocieszki :oops::oops::oops:[/FONT] Cześć Mamusiu To fakt kocham Jokera bardzo bardzo ale on naprawde mało je dostaje jedną małą parówkową rano i około 18 miseczkę suchego pomieszanego z puszką Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Anka12']Cześć Mamusiu To fakt kocham Jokera bardzo bardzo ale on naprawde mało je dostaje jedną małą parówkową rano i około 18 miseczkę suchego pomieszanego z puszką[FONT=Arial];)oj wiem Aniu ......zresztą ja jakos tak lubię takie większe psiaczki .....i duże i cięższe ;) :oops:[/FONT] Quote
Anja33 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)oj wiem Aniu ......zresztą ja jakos tak lubię takie większe psiaczki .....i duże i cięższe ;) :oops:[/FONT] Mi to też nie przeszkadza jest się do czego przytulić :glaszcze: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Anka12 napisał(a):Mi to też nie przeszkadza jest się do czego przytulić :glaszcze:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:ano własnie....[/FONT] Quote
Paula Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cześć Anka :multi: Może zaczniemy organizować spotkanko, co by zdążyć przed zimą :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Anka :multi: Może zaczniemy organizować spotkanko, co by zdążyć przed zimą :evil_lol: ;)[FONT=Arial]no nareszcie się obudziła , ze miały się spotkać ....;) cześć córcia:loveu: [/FONT] Quote
Anja33 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Anka :multi: Może zaczniemy organizować spotkanko, co by zdążyć przed zimą :evil_lol: ;) Jasne Paula daj tylko jakiś sygnał Quote
Anja33 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no nareszcie się obudziła , ze miały się spotkać ....;)[/FONT] [FONT=Arial]cześć córcia:loveu:[/FONT] Cześć Mamusiu Sory że dopiero teraz się odzywam ale roboty tyle że nawet przez ten tydzień nic nie pisałam ale od poniedziałku to się zmieni Obiecuje:oops: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Anka12']Jasne Paula daj tylko jakiś sygnał :Help_2::flaming: [FONT=Arial] A te się jeszcze nie umówiły :mdleje:[/FONT] [quote name='Anka12']Cześć Mamusiu Sory że dopiero teraz się odzywam ale roboty tyle że nawet przez ten tydzień nic nie pisałam ale od poniedziałku to się zmieni Obiecuje:oops: [FONT=Arial]nio ...mamcia ma nadzieję ;)[/FONT] Quote
Anja33 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::Help_2::flaming: [FONT=Arial]A te się jeszcze nie umówiły :mdleje:[/FONT] [FONT=Arial]nio ...mamcia ma nadzieję ;)[/FONT] A więc Helołłłłł Mamusiu Jestem chora glut mi wisi do pasa kaszel wyrywa trzewia remont pozbawia ludzkich uczuć Kcesz się zamienić ????? Brakuje mi na parterze połowy ścian podłogi fcale nie posiadam i kto kciał remonta Quote
Paula Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Anka12 napisał(a):Jasne Paula daj tylko jakiś sygnał Ja jestem do dyspozycji właściwie w każdy weekend, tylko trzeba Dominikę przycisnąć :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::Help_2::flaming: [FONT=Arial] A te się jeszcze nie umówiły :mdleje:[/FONT] :eviltong: Anka12 napisał(a):A więc Helołłłłł Mamusiu Jestem chora glut mi wisi do pasa kaszel wyrywa trzewia remont pozbawia ludzkich uczuć Kcesz się zamienić ????? Brakuje mi na parterze połowy ścian podłogi fcale nie posiadam i kto kciał remonta :glaszcze: Życzę powrotu do zdrówka :kciuki: i szybkiego zakończenia remontu :cool1: Quote
Anja33 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 paula_z napisał(a):Ja jestem do dyspozycji właściwie w każdy weekend, tylko trzeba Dominikę przycisnąć :evil_lol: :eviltong: :glaszcze: Życzę powrotu do zdrówka :kciuki: i szybkiego zakończenia remontu :cool1: Cześć Paula Z tego co panowie od remonta mówią uroczy remoncik zakończy się w połowie grudnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Arial]:razz:Aniu ....i jak paczuszka ....doszła w całości .... Byłam u Madzi jak pisalas ze paczka czeka na Ciebie ..... i to poszło priorytetem ...w zeszłym tygodniu jak byłam u Madzi :shake::shake::shake: [/FONT] Quote
Anja33 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Mamusiu Dopiero dziś jade na poczt odebrać wczora musiałam kupic grzejniczek do łazienki Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Anka12 napisał(a):Mamusiu Dopiero dziś jade na poczt odebrać wczora musiałam kupic grzejniczek do łazienki [FONT=Arial]to daj znać zaraz rano ....bo Madzia przed wyjazdem chciała wiedzieć czy wsio oki :razz:[/FONT] Quote
Anja33 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Puszcze do Tła emeska jak wyjde z posta Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]:calus:dzięki Anuś za eska ;) teraz czekam na fotaski ;) [/FONT] Quote
Anja33 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:calus:dzięki Anuś za eska ;)[/FONT] [FONT=Arial]teraz czekam na fotaski ;)[/FONT] Fotaski sprodukuje jutro ale wstawiwe dopiero w poniedziałek . Wszystko jest pikne a popielarka to wymiata po prostu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Anka12 napisał(a):Fotaski sprodukuje jutro ale wstawiwe dopiero w poniedziałek . Wszystko jest pikne a popielarka to wymiata po prostu:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z popielarka to masz szczęście ...bo Cezary zobaczył ją na fotosie u Magdy a w sklepie nie był jak ona stała ....i mu się spodobała ....ale dostał odpowiedź ....SPRZEDANA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja grzecznie poczekam na fotaski ;) I dzięki z SMSki :p [/FONT] Quote
Anja33 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z popielarka to masz szczęście ...bo Cezary zobaczył ją na fotosie u Magdy a w sklepie nie był jak ona stała ....i mu się spodobała ....ale dostał odpowiedź ....SPRZEDANA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]To ja grzecznie poczekam na fotaski ;)[/FONT] [FONT=Arial]I dzięki z SMSki :p[/FONT] Powiedz Cezarowi niech żałuje i szuka podobnej bo serio jest czaderska A emski to była przyjemność zwłaszcza że moja firma za to płaci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Anka12 napisał(a):Powiedz Cezarowi niech żałuje i szuka podobnej bo serio jest czaderska A emski to była przyjemność zwłaszcza że moja firma za to płaci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:razz:wiem że czaderska ...bo ją własnymi ręcyma macałam ;)[/FONT] Quote
Anja33 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Witam Wszystkich Odwiedzających Wiem że dawno sie nie pokazywałam :oops::oops::oops::oops: Po prostu wolę poczytać co się u innych psiaków dzieje A teraz wiadomość może będe miała 2 psa jest boksio Maksio z chorym serduszkiem który i mnie za serduszko zapał więc jeżeli Mama się zgodzi to barzo bym chciała aby ze mną i Jokerem zamieszkał:grins::grins::grins: Quote
Recommended Posts