Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć
Dziś wstawie parę fot Jokera niestety jeszcze urlopowych.
Teraz Joker jest z moja Rodzicielką na wypoczynku na działce

Tak moje dziecko pyskuje aby je zobaczyć

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)ale Jokerek też jest grubesek ...chyba za bardzo koffamy te nasze pocieszki :oops::oops::oops:[/FONT]

Cześć Mamusiu
To fakt kocham Jokera bardzo bardzo ale on naprawde mało je dostaje jedną małą parówkową rano i około 18 miseczkę suchego pomieszanego z puszką

Posted

[quote name='Anka12']Cześć Mamusiu
To fakt kocham Jokera bardzo bardzo ale on naprawde mało je dostaje jedną małą parówkową rano i około 18 miseczkę suchego pomieszanego z puszką[FONT=Arial];)oj wiem Aniu ......zresztą ja jakos tak lubię takie większe psiaczki .....i duże i cięższe ;) :oops:[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial];)oj wiem Aniu ......zresztą ja jakos tak lubię takie większe psiaczki .....i duże i cięższe ;) :oops:[/FONT]

Mi to też nie przeszkadza jest się do czego przytulić :glaszcze:

Posted

paula_z napisał(a):
Cześć Anka :multi: Może zaczniemy organizować spotkanko, co by zdążyć przed zimą :evil_lol: ;)
[FONT=Arial]no nareszcie się obudziła , ze miały się spotkać ....;)
cześć córcia:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Anka :multi: Może zaczniemy organizować spotkanko, co by zdążyć przed zimą :evil_lol: ;)
Jasne Paula daj tylko jakiś sygnał

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no nareszcie się obudziła , ze miały się spotkać ....;)[/FONT]
[FONT=Arial]cześć córcia:loveu:[/FONT]

Cześć Mamusiu
Sory że dopiero teraz się odzywam ale roboty tyle że nawet przez ten tydzień nic nie pisałam ale od poniedziałku to się zmieni Obiecuje:oops:

Posted

[quote name='Anka12']Jasne Paula daj tylko jakiś sygnał
:Help_2::flaming: [FONT=Arial] A te się jeszcze nie umówiły :mdleje:[/FONT]

[quote name='Anka12']Cześć Mamusiu
Sory że dopiero teraz się odzywam ale roboty tyle że nawet przez ten tydzień nic nie pisałam ale od poniedziałku to się zmieni Obiecuje:oops:
[FONT=Arial]nio ...mamcia ma nadzieję ;)[/FONT]

Posted

:Help_2::flaming: [FONT=Arial]A te się jeszcze nie umówiły :mdleje:[/FONT]

[FONT=Arial]nio ...mamcia ma nadzieję ;)[/FONT]

A więc Helołłłłł Mamusiu
Jestem chora glut mi wisi do pasa kaszel wyrywa trzewia remont pozbawia ludzkich uczuć Kcesz się zamienić ?????

Brakuje mi na parterze połowy ścian podłogi fcale nie posiadam i kto kciał remonta

Posted

Anka12 napisał(a):
Jasne Paula daj tylko jakiś sygnał

Ja jestem do dyspozycji właściwie w każdy weekend, tylko trzeba Dominikę przycisnąć :evil_lol:
:Help_2::flaming: [FONT=Arial] A te się jeszcze nie umówiły :mdleje:[/FONT]

:eviltong:

Anka12 napisał(a):
A więc Helołłłłł Mamusiu
Jestem chora glut mi wisi do pasa kaszel wyrywa trzewia remont pozbawia ludzkich uczuć Kcesz się zamienić ?????

Brakuje mi na parterze połowy ścian podłogi fcale nie posiadam i kto kciał remonta

:glaszcze: Życzę powrotu do zdrówka :kciuki: i szybkiego zakończenia remontu :cool1:

Posted

paula_z napisał(a):
Ja jestem do dyspozycji właściwie w każdy weekend, tylko trzeba Dominikę przycisnąć :evil_lol:

:eviltong:

:glaszcze: Życzę powrotu do zdrówka :kciuki: i szybkiego zakończenia remontu :cool1:

Cześć Paula
Z tego co panowie od remonta mówią uroczy remoncik zakończy się w połowie grudnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]:razz:Aniu ....i jak paczuszka ....doszła w całości ....
Byłam u Madzi jak pisalas ze paczka czeka na Ciebie .....
i to poszło priorytetem ...w zeszłym tygodniu jak byłam u Madzi :shake::shake::shake:
[/FONT]

Posted

Anka12 napisał(a):
Mamusiu
Dopiero dziś jade na poczt odebrać wczora musiałam kupic grzejniczek do łazienki

[FONT=Arial]to daj znać zaraz rano ....bo Madzia przed wyjazdem chciała wiedzieć czy wsio oki :razz:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:calus:dzięki Anuś za eska ;)[/FONT]
[FONT=Arial]teraz czekam na fotaski ;)[/FONT]

Fotaski sprodukuje jutro ale wstawiwe dopiero w poniedziałek .
Wszystko jest pikne a popielarka to wymiata po prostu:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Anka12 napisał(a):
Fotaski sprodukuje jutro ale wstawiwe dopiero w poniedziałek .
Wszystko jest pikne a popielarka to wymiata po prostu:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z popielarka to masz szczęście ...bo Cezary zobaczył ją na fotosie u Magdy a w sklepie nie był jak ona stała ....i mu się spodobała ....ale dostał odpowiedź ....SPRZEDANA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To ja grzecznie poczekam na fotaski ;)
I dzięki z SMSki :p
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z popielarka to masz szczęście ...bo Cezary zobaczył ją na fotosie u Magdy a w sklepie nie był jak ona stała ....i mu się spodobała ....ale dostał odpowiedź ....SPRZEDANA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]To ja grzecznie poczekam na fotaski ;)[/FONT]
[FONT=Arial]I dzięki z SMSki :p[/FONT]

Powiedz Cezarowi niech żałuje i szuka podobnej bo serio jest czaderska
A emski to była przyjemność zwłaszcza że moja firma za to płaci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Anka12 napisał(a):
Powiedz Cezarowi niech żałuje i szuka podobnej bo serio jest czaderska
A emski to była przyjemność zwłaszcza że moja firma za to płaci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:razz:wiem że czaderska ...bo ją własnymi ręcyma macałam ;)[/FONT]

• 4 weeks later...
Posted

Witam Wszystkich Odwiedzających
Wiem że dawno sie nie pokazywałam :oops::oops::oops::oops:
Po prostu wolę poczytać co się u innych psiaków dzieje
A teraz wiadomość może będe miała 2 psa jest boksio Maksio z chorym serduszkiem który i mnie za serduszko zapał więc jeżeli Mama się zgodzi to barzo bym chciała aby ze mną i Jokerem zamieszkał:grins::grins::grins: