Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anka12']Fotek było sporo ale ja talenta do pisania nie posiadam może dlatego:( :flaming:[FONT=Arial];)siem nie przejmuj ....naumiesz się;)[/FONT]

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

A co tam postanowiłam że jednak nie zamkne i wstawie wam fotaska a co mi tam na gnacie cuś jednak czasami miło nie jest Vectra zamkneła tam swoją galere po tym jak ja potraktowano fcale sie mnie to nie podobało bo to moja siostra jest:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Anka12']A co tam postanowiłam że jednak nie zamkne i wstawie wam fotaska a co mi tam na gnacie cuś jednak czasami miło nie jest Vectra zamkneła tam swoją galere po tym jak ja potraktowano fcale sie mnie to nie podobało bo to moja siostra jest:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: witaj córcia :loveu:...witaj Jokerku:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']witaj córcia :loveu:...witaj Jokerku:loveu:
Cześć Matulu
U mnie nudno to se wstawie Jokerasa pierdułke w niedziele mimoł rok od kiedy Kacper jest za TM:placz: :placz: :placz: :placz:

A tu już moja pierdołka

• 4 weeks later...
Posted

Stefek jest bardzo fajny i ma fart że trafił do mojej kumpeli bo kupiła go na aukcji w necie jako bide mieszanke Jorka z Chiłałą kuna nigdy nie wiem jak to się pisze a wyrasta jej nie wiadomo co ale kumpela jest w nim zapsiona na maxa:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Anka12']Stefek jest bardzo fajny i ma fart że trafił do mojej kumpeli bo kupiła go na aukcji w necie jako bide mieszanke Jorka z Chiłałą kuna nigdy nie wiem jak to się pisze a wyrasta jej nie wiadomo co ale kumpela jest w nim zapsiona na maxa:loveu: :loveu: :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyrasta stworzonko sznauceropodobne;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='dbsst']mam Cię

i jak remont MOJEGO domu :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
We czwartek oddaje kluczydła do TWOJEGO domu panom od brygady RR i se jade na 2 tygodnie na urlopa jak wróce to będzie gruz pył i łzy:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Anka12']We czwartek oddaje kluczydła do TWOJEGO domu panom od brygady RR i se jade na 2 tygodnie na urlopa jak wróce to będzie gruz pył i łzy:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

akurat wrócisz ogarniesz temat i ja się wprowadzę do MEGO DOMA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']akurat wrócisz ogarniesz temat i ja się wprowadzę do MEGO DOMA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Chornder jak byś wcześniej mówiła to bym koszty ciach ciach na pół a tak to dupaloon blady:placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Anka12']Chornder jak byś wcześniej mówiła to bym koszty ciach ciach na pół a tak to dupaloon blady:placz: :placz: :placz:

ale z kim na pół :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ale z kim na pół :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Z uroczą włascicielką TWOJEGO domku:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='Anka12']Z uroczą włascicielką TWOJEGO domku:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong:

aaaaaaaaaaaa z właścicielką to owszem oby nie ze mną :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst vbmenu_register("postmenu_6478487", true);

Miasto: z DoGoManii -dzielnica- Szpilowo :D

mam Cię

i jak remont MOJEGO domu

Jak nie z Tobą :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Anka12']A takom bajkie Dżungla widziała "nas tu nie było nic nie widziałeś"

a taka bajke Ty znasz "zas nie dogoniot" :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']a taka bajke Ty znasz "zas nie dogoniot" :diabloti:
A Strusia Pędzwiatra kojarzy?????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Anka12']A Strusia Pędzwiatra kojarzy?????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ano kojarzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a sknerusa mckwacza kojarzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: