Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Anka12']Fotek było sporo ale ja talenta do pisania nie posiadam może dlatego:( :flaming:[FONT=Arial];)siem nie przejmuj ....naumiesz się;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]Córcia ...najlepsiejszego z okazji Dnia Dziecka [/FONT] Quote
Anja33 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 A co tam postanowiłam że jednak nie zamkne i wstawie wam fotaska a co mi tam na gnacie cuś jednak czasami miło nie jest Vectra zamkneła tam swoją galere po tym jak ja potraktowano fcale sie mnie to nie podobało bo to moja siostra jest:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Anka12']A co tam postanowiłam że jednak nie zamkne i wstawie wam fotaska a co mi tam na gnacie cuś jednak czasami miło nie jest Vectra zamkneła tam swoją galere po tym jak ja potraktowano fcale sie mnie to nie podobało bo to moja siostra jest:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: witaj córcia :loveu:...witaj Jokerku:loveu: Quote
Anja33 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']witaj córcia :loveu:...witaj Jokerku:loveu: Cześć Matulu U mnie nudno to se wstawie Jokerasa pierdułke w niedziele mimoł rok od kiedy Kacper jest za TM:placz: :placz: :placz: :placz: A tu już moja pierdołka Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Fajniste te twoje chłopaczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anja33 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 After long time Oto jestem ale fotaski wstawie psia mojej kumpeli z pracy Ciekawa jestem jak Wam się Stefek spodoba:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tutaj Stefcio jest zaje2bisty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images25.fotosik.pl/31/012ffaac6bb70862med.jpg no nareszcie poodkurzałaś w swoim blogasku;) Quote
Anja33 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Stefek jest bardzo fajny i ma fart że trafił do mojej kumpeli bo kupiła go na aukcji w necie jako bide mieszanke Jorka z Chiłałą kuna nigdy nie wiem jak to się pisze a wyrasta jej nie wiadomo co ale kumpela jest w nim zapsiona na maxa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Anka12']Stefek jest bardzo fajny i ma fart że trafił do mojej kumpeli bo kupiła go na aukcji w necie jako bide mieszanke Jorka z Chiłałą kuna nigdy nie wiem jak to się pisze a wyrasta jej nie wiadomo co ale kumpela jest w nim zapsiona na maxa:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyrasta stworzonko sznauceropodobne;) Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mam Cię i jak remont MOJEGO domu :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Anja33 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']mam Cię i jak remont MOJEGO domu :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: We czwartek oddaje kluczydła do TWOJEGO domu panom od brygady RR i se jade na 2 tygodnie na urlopa jak wróce to będzie gruz pył i łzy:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Anka12']We czwartek oddaje kluczydła do TWOJEGO domu panom od brygady RR i se jade na 2 tygodnie na urlopa jak wróce to będzie gruz pył i łzy:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: akurat wrócisz ogarniesz temat i ja się wprowadzę do MEGO DOMA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Anja33 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']akurat wrócisz ogarniesz temat i ja się wprowadzę do MEGO DOMA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Chornder jak byś wcześniej mówiła to bym koszty ciach ciach na pół a tak to dupaloon blady:placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Anka12']Chornder jak byś wcześniej mówiła to bym koszty ciach ciach na pół a tak to dupaloon blady:placz: :placz: :placz: ale z kim na pół :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']ale z kim na pół :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z uroczą włascicielką TWOJEGO domku:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Anka12']Z uroczą włascicielką TWOJEGO domku:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: aaaaaaaaaaaa z właścicielką to owszem oby nie ze mną :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 dbsst vbmenu_register("postmenu_6478487", true); Zarejestrowany: Mar 2004 Miasto: z DoGoManii -dzielnica- Szpilowo :D Postów: 1004 mam Cię i jak remont MOJEGO domu Jak nie z Tobą :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Anja33 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Mam to na piśmie hahahahahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 kaby Ci to powiedzieć NIE NIE NIE ja nie moge zarobiona jestem mnie tu nie ma :roll: ale jaki dom :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 A takom bajkie Dżungla widziała "nas tu nie było nic nie widziałeś" Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Anka12']A takom bajkie Dżungla widziała "nas tu nie było nic nie widziałeś" a taka bajke Ty znasz "zas nie dogoniot" :diabloti: Quote
Anja33 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']a taka bajke Ty znasz "zas nie dogoniot" :diabloti: A Strusia Pędzwiatra kojarzy?????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Anka12']A Strusia Pędzwiatra kojarzy?????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ano kojarzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a sknerusa mckwacza kojarzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts