Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :crazyeye:a gdzie mój post ......... Cześć córuś :multi: Jutro i w środę kończę po 12 ;)więc pogadamy:p No i powtórzę ....fajne fotki uśmiechniętego Jokerka:p Quote
Anja33 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pwidziałam cię u mła ;) Ja u Tła jestem codziennie tak jak u Piki i Vectry i czasem u Klocusiowej Quote
dzasta Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Fajne fotaski biszkopcika :loveu: A jak mu się podoba taka wspaniała zamiast wiosenna to jesienno-zimowa aura za oknem ??? Quote
Anja33 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 dzasta napisał(a):Fajne fotaski biszkopcika :loveu: A jak mu się podoba taka wspaniała zamiast wiosenna to jesienno-zimowa aura za oknem ??? W taką pogode to Joker wychodzi na 5 minut i sie drze że chce do domu Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 :multi::multi:melduję swoja obecność:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anja33 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:melduję swoja obecność:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Odnotowałam :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Anka12']Odnotowałam :multi: :multi: :multi: :multi: :pproszę odnotować i dziś:loveu: Quote
Anja33 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Witam i znowu jestem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nadrabiam Galere Zmory i Szelmy. Więc dodam pare fotek Tak się cieszyłem jak Pańcia pozwoliła wejść na wyrko No cio przeca biegne Ale ta moja pańcia to świnia nawet teraz nie daje spokoju No dobra stane ładnie niech mnie zobaczą Jestem Chińczyk takie mam skośne oki No otwieraj te drzwi pić mi się chce A tak będe siedział poczekam aż ci się znudzi Cholera chyba to szybciej mi się znudzi to siedzenie Biednemu to zawsze słońce w oczy Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :multi::multi:ile fotek Jokerka no no chłopak się sesyjki doczekał;) ślicznosci:loveu: Quote
Anja33 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi:ile fotek Jokerka no no chłopak się sesyjki doczekał;) ślicznosci:loveu: Taka ładna pogoda była i słoneczko więc się pochwaliłam skarbem tylko teraz muszę sie polansować Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Anka12 napisał(a):Taka ładna pogoda była i słoneczko więc się pochwaliłam skarbem tylko teraz muszę sie polansować ;)no kto jak kto ale moja córcia powinna się umieć lansować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anja33 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)no kto jak kto ale moja córcia powinna się umieć lansować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj chiba tego talenta nie odziedziczyłam z wyjątkiem Ciebie i mnie nikt nie zagląda:-( :-( :-( :-( :-( Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dzień dobry... :multi: jestem tu pierwszy raz... :oops: brak mi czasa na wiiieeeelllleeee blogasków :angryy: ale, ale... widziałam biszkopcika... walącego pod siebie też :eviltong: ale nie zauważyłam efektu końcowego :p no trudno :cool1: teraz sie żegnam... zaglądne jak tylko znajde chwile wolną... matko... po śmierci... :angryy: Quote
Anja33 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 clockwork napisał(a):dzień dobry... :multi: jestem tu pierwszy raz... :oops: brak mi czasa na wiiieeeelllleeee blogasków :angryy: ale, ale... widziałam biszkopcika... walącego pod siebie też :eviltong: ale nie zauważyłam efektu końcowego :p no trudno :cool1: teraz sie żegnam... zaglądne jak tylko znajde chwile wolną... matko... po śmierci... :angryy: Znam ten ból tyle fajnych galer a tak mało casu we pracy Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Anka12 napisał(a): Znam ten ból tyle fajnych galer a tak mało casu we pracy niooo :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Anja33 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 clockwork napisał(a):niooo :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Nio spadam na chawire przątać jak mnie się nie kce:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Anka12']Nio spadam na chawire przątać jak mnie się nie kce:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::shake:nie sprzątaj ....im bardziej sprzątasz tym bardziej widać ze się bałagani:evil_lol::evil_lol: Quote
Anja33 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie sprzątaj ....im bardziej sprzątasz tym bardziej widać ze się bałagani:evil_lol::evil_lol: O ja a jeszczze gościa z Italii mam w poniedzielnik masakra:shake: :shake: :shake: :shake: Ale adne prezenty przywiezie:eviltong: :p :p :p :p :p Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Anka12']O ja a jeszczze gościa z Italii mam w poniedzielnik masakra:shake: :shake: :shake: :shake: Ale adne prezenty przywiezie:eviltong: :p :p :p :p :p;)to ja czekam na efekta wizyty....no na te prezenta;) Quote
Anja33 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 PIKA napisał(a):Czeeeśćććć :multi: Ceść Babuniu Już wczoraj Ci odpisałam ale siakieś cholery mi posta uradły:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Anka12']Ceść Babuniu Już wczoraj Ci odpisałam ale siakieś cholery mi posta uradły:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy::angryy:oj kradły kradzieje i to równo................ cześć dziecko:loveu: Quote
Anja33 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:oj kradły kradzieje i to równo................ cześć dziecko:loveu: Masakra to się na dogo ostatnio dzieje:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Witaj Mateńko Quote
Recommended Posts