Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Anka12']Prawda jaka zdolna jestem:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :grins: :grins: :grins: :grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie ty a Joker;) Quote
Anja33 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie ty a Joker;) A fłaśnie że ja bo to mła robiła zdjęcie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Anka12']A fłaśnie że ja bo to mła robiła zdjęcie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to daj Jokerowi aparat to ci fote cyknie;) Quote
Anja33 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to daj Jokerowi aparat to ci fote cyknie;) Ta jasne zabkami Quote
PIKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Anka12 napisał(a):Ta jasne zabkami zjeżdzasz po schodach na zębach? :crazyeye: Quote
Anja33 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 PIKA napisał(a):zjeżdzasz po schodach na zębach? :crazyeye: Ta babciu to moje hobby. Troszkie niecodzienne ale za to jakie oryginalne:p :p :p :p Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Anka12']Ta babciu to moje hobby. Troszkie niecodzienne ale za to jakie oryginalne:p :p :p :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo my cała rodzina mamy oryginalne nietuzinkowe hobby;) cześć córcia ....ja jeszcze przed pracą ....chyba pora zjeść śniadanko:p Quote
Vectra Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo my cała rodzina mamy oryginalne nietuzinkowe hobby;) cześć córcia ....ja jeszcze przed pracą ....chyba pora zjeść śniadanko:p ja tam mam normalne hobby :siara: :evil_lol: cześć Ania :multi: Quote
Anja33 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Vectra napisał(a):ja tam mam normalne hobby :siara: :evil_lol: cześć Ania :multi: Ja tez mam normalne hooby :siara: :siara: :siara: Cześć Ewuś Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Vectra']ja tam mam normalne hobby :siara: :evil_lol: cześć Ania :multi: [quote name='Anka12']Ja tez mam normalne hooby :siara: :siara: :siara: Cześć Ewuś:crazyeye::razz::razz::razz:coście się tak rozgwizdały;) Quote
Anja33 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::razz::razz::razz:coście się tak rozgwizdały;) BO MY JESTEŚMY GRZECZNE SKROMNE I CAŁKIEM NORMALNE:siara: :siara: :siara: :siara: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Anka12']BO MY JESTEŚMY GRZECZNE SKROMNE I CAŁKIEM NORMALNE:siara: :siara: :siara: :siara::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to po matce takie fajne:eviltong: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to po matce takie fajne:eviltong: tiaa :cool1: Quote
Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Vectra']tiaa :cool1::mad::mad::mad:ty jeszcze masz jakieś wątpliwości:cool1::loveu::loveu::loveu: Cześć dzieciaki:multi::multi::multi: Quote
Anja33 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:ty jeszcze masz jakieś wątpliwości:cool1::loveu::loveu::loveu: Cześć dzieciaki:multi::multi::multi: Cześć Mamusiu U mnie w Galeryji NUDA mam lenia :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Musze dziś jakieś foty Jokerowi strzelić Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:ty jeszcze masz jakieś wątpliwości:cool1::loveu::loveu::loveu: Cześć dzieciaki:multi::multi::multi: a czy ja napisałam że mam wątpliwości :razz: :razz: potwierdziłam tylko to co napisałaś :eviltong: cześć Ania , no foteczki by się przydały :p Quote
Anja33 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Vectra napisał(a):a czy ja napisałam że mam wątpliwości :razz: :razz: potwierdziłam tylko to co napisałaś :eviltong: cześć Ania , no foteczki by się przydały :p Bendom jutro:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Anka12']Bendom jutro:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong::cool1:no i gdzie są:razz: Quote
Anja33 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:no i gdzie są:razz: Mówisz i masz i moja chrześnica Natalina Quote
Anja33 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 A na pocieszenie szczenior mojej kumpeli z pracy Mam nadzieje że teraz was zadowoliłam:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :multi::multi::multi:wow są foteczki:multi::multi::multi: Anuś ..ja wiem ze sie córcia dobijałaś na GG ale mnie mój synuś wstawił swoje GG bo czekał na jakieś pisanie ktosia czy Ktosiowej :roll:cholera zaczyna sie ....za chwile mi blokade pokoju zrobi ....kompa wyniose albo Kube wydziedzicze:mad::mad::mad: Quote
Anja33 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:wow są foteczki:multi::multi::multi: Anuś ..ja wiem ze sie córcia dobijałaś na GG ale mnie mój synuś wstawił swoje GG bo czekał na jakieś pisanie ktosia czy Ktosiowej :roll:cholera zaczyna sie ....za chwile mi blokade pokoju zrobi ....kompa wyniose albo Kube wydziedzicze:mad::mad::mad: Wtdziedzicz go z kompa Mamusiu:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Anka12 napisał(a):Wtdziedzicz go z kompa Mamusiu:diabloti: :diabloti: :diabloti:najgorsze że jego kompik i w jego pokoju ......wiesz jak to jest jak czujesz chłód toporka na szyi jak chcesz przełączyc na swoje ....a ta akcja z dostepem do mychy:angryy: Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):najgorsze że jego kompik i w jego pokoju ......wiesz jak to jest jak czujesz chłód toporka na szyi jak chcesz przełączyc na swoje ....a ta akcja z dostepem do mychy:angryy: dlatego właśnie nie mam dzieci :diabloti: Quote
Anja33 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):dlatego właśnie nie mam dzieci :diabloti: No cuś w tym jest ja też dlatego nie mam dzieci Quote
Recommended Posts