Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hey córeńko ...
mamcia dziekuje za śliczne życzenia :loveu::loveu::loveu:
i czakam na necik w twoim domeczku;)

Helołłłłłłłłłłł Mam ja też czekam na necik w domku ale NETIA mówi że jeszcze poczekam:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Anka12']Helołłłłłłłłłłł Mam ja też czekam na necik w domku ale NETIA mówi że jeszcze poczekam:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
:shake:oj niedobra ta netia ......:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Witam po długiej niebytności To zdjęcia mojego prezenta z Italii kubas ma ponad pół literka

A tak Jokuś sobie spał na działeczce w ten łikend zrobie mu więcej zdjęć bo jedziem na działkie

Posted

[quote name='Anka12']Witam po długiej niebytności To zdjęcia mojego prezenta z Italii kubas ma ponad pół literka

A tak Jokuś sobie spał na działeczce w ten łikend zrobie mu więcej zdjęć bo jedziem na działkieno Joker ...nareszcie
fajny kubasek;)

Posted

To som fotaski od mła ze działeczki

Ten dymek to jest z ogniska

A to moja chałupa na działce

Moje huśtaweczki

Altanka i w tle moje autko

Moja Rodzicielka pieli skalniak

I Niezapominajki

• 2 weeks later...
Posted

Witam
Jak zapewne wiecie nie było mnie przez 2 tygodnie w tym czasie umarł mój ojciec więc przez ten czas byłam odcięta i jedyne czego żałuje to to że w tem weekend nie spotkałam się z gośćmi z Rybnika.

Posted

[quote name='Anka12']Witam
Jak zapewne wiecie nie było mnie przez 2 tygodnie w tym czasie umarł mój ojciec więc przez ten czas byłam odcięta i jedyne czego żałuje to to że w tem weekend nie spotkałam się z gośćmi z Rybnika.przykro mi Aniu ......ale mam nadzieję że okazja do spotkanka jeszcze się znajdzie

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']przykro mi Aniu ......ale mam nadzieję że okazja do spotkanka jeszcze się znajdzie

Też mam taką nadzieję i to niedługo

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witanko Aniu ...czy to ty leżysz na dachu;)
Nie to syn naszego stolarza 16 letnie chłopię:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Anka12']Nie to syn naszego stolarza 16 letnie chłopię:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti::eviltong:niewyraźna fota ....no co i wzrok już nie ten :evil_lol:.....i wiesz jadłam DŻEM:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:niewyraźna fota ....no co i wzrok już nie ten :evil_lol:.....i wiesz jadłam DŻEM:diabloti:
Ty Mamusiu tak Dżemu nie jadaj bo wilk jakowy z Ciebie wylezie:diabloti: :diabloti: :diabloti:
A tak to chiba coś się z dogo dzieje nie wyświetla mi nowych postów

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:córcia zaniedbałaś blożka:mad:
A bo se myśle że zamkne go w choliere bo z wyjątkiem Ciebie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nikt do Jokera z wizytą nie wpada

Posted

[quote name='Anka12']A bo se myśle że zamkne go w choliere bo z wyjątkiem Ciebie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nikt do Jokera z wizytą nie wpada :razz:no jak mogłabym do Ciebie nie zajrzeć do blogaska:loveu: