Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a to kolejne zdjecia to jest kacper psiunio ktory byl ze mna 11 lat teraz za TM ale byl tak piekny ze niestety nie moge sobie tego odmowic i przedstawiam go na zdjeciach

Posted

Anka, śliczne psiaki :loveu::loveu: A jak oglądałam zdjęcia z linków to właśnie domyśliłam się, że to ty z Kacprem na rękach :lol: Mogłabyś coś o swoich pieskach napisać! I nie zniechęcaj się bo to młodziutka galeria, ale zobaczysz, będą przychodzić i podziwiać :loveu: A co do zdjęć to my też swego czasu robiliśmy kamerką internetową i telefonem komórkowym, faktycznie z jakością różnie bywa, ale może z czasem aparacik? ;)

Pozdrawiam cię serdecznie!

Posted

Malgosiu Witam:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Aparacik w planach mam nadzieje ze juz w przyszlym miesiacu.
A o moich psiakach coz moge powiedziec Kacper jest za TM mial 11 lat jak dostal paralizu i grozila mu Mocznica a do tego okazalo sie ze ma wade serca wiec operacja odpadala i musialam go uspic:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
A Joker jest psem zabranym od mojej siostry bo ona jako moje przeciwienstwo raczej psow nie lubi. Joker ma 4 lata jest kochana przylepa i od poczatku wiedzialam ze kiedys bedzie moj:p :p :p :p :p :p :p :p

Posted

Anka12 napisał(a):

I tak nikt prawie nas nie odwiedza ale wstawie nastepne zdjecia kiepskie bo robione kamera internetowa:angryy:

Jak to nikt nie odwiedza? A chociażby ja, to nikt?:lol: Niestety musisz więcej produkować zdjęć, ale pomalutku... Chętnie bym zrobił ci banerek, ale właśiwie to nie ma do tego tworzywa (no może jedno zdjęcie uda mi się wykadrować i zmienić naświetlania)ale odnośnika do galerii też nie umem, mimo otrzymanych instrukcji. Pozdrawiam i czekamy na nowe wieści i zdjęcia.

Posted

rekma napisał(a):
Jak to nikt nie odwiedza? A chociażby ja, to nikt?:lol: Niestety musisz więcej produkować zdjęć, ale pomalutku... Chętnie bym zrobił ci banerek, ale właśiwie to nie ma do tego tworzywa (no może jedno zdjęcie uda mi się wykadrować i zmienić naświetlania)ale odnośnika do galerii też nie umem, mimo otrzymanych instrukcji. Pozdrawiam i czekamy na nowe wieści i zdjęcia.

Witaj Marku
jak na to ze galeria zyje slownie 2 dzien to fotek jest duzo tylko monotematyczne bo robione kamera internetowa:shake: :shake: :shake:
Bardzo sie ciesze z odwiedzin:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

;)hey ...nareszcie uchyliłaś rabka tajemnicy i pokazałaś swoje psiaczki / tylko dlaczego linki .../
Kacper piękny , błyszczacy:loveu:
Jokerek słodziak:loveu:

Posted

Anka12 napisał(a):
Alu fotki w linkach bo Evelina zmienila:shake: :shake:
Bardzo sie ciesze ze tu bylas :multi: :multi: :multi: :multi:

Dzień doberek .to zmniejsz je i wstaw jeszcze raz;)