Anja33 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witam postanowiłam zalozyc Galerie moim psiakom Quote
Anja33 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 a to kolejne zdjecia to jest kacper psiunio ktory byl ze mna 11 lat teraz za TM ale byl tak piekny ze niestety nie moge sobie tego odmowic i przedstawiam go na zdjeciach Quote
Chefrenek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witaj. Pieski prześliczne. Joker to labrador? Quote
Anja33 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 http://images12.fotosik.pl/1/404319a155c51c97.jpg a to moj Kacper jak byl malutki z moja mama Quote
Anja33 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Chefrenek napisał(a):Witaj. Pieski prześliczne. Joker to labrador? Tak Joker jest 4-letnim labkiem z rudym nosem Quote
Anja33 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 I tak nikt prawie nas nie odwiedza ale wstawie nastepne zdjecia kiepskie bo robione kamera internetowa:angryy: Quote
Anja33 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 A tu Kacper malutki w swieta Bozego Narodzenia ta baba ktora ma go na rekach to ja http://images4.fotosik.pl/275/0321eaf1386aefcf.jpg Quote
Anja33 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Czy ktos moglby zrobic mi banerek z odsylaczem do galerii bo ja niekumata jakas jestem:shake: :shake: Quote
mmbbaj Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Anka, śliczne psiaki :loveu::loveu: A jak oglądałam zdjęcia z linków to właśnie domyśliłam się, że to ty z Kacprem na rękach :lol: Mogłabyś coś o swoich pieskach napisać! I nie zniechęcaj się bo to młodziutka galeria, ale zobaczysz, będą przychodzić i podziwiać :loveu: A co do zdjęć to my też swego czasu robiliśmy kamerką internetową i telefonem komórkowym, faktycznie z jakością różnie bywa, ale może z czasem aparacik? ;) Pozdrawiam cię serdecznie! Quote
Anja33 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Malgosiu Witam:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Aparacik w planach mam nadzieje ze juz w przyszlym miesiacu. A o moich psiakach coz moge powiedziec Kacper jest za TM mial 11 lat jak dostal paralizu i grozila mu Mocznica a do tego okazalo sie ze ma wade serca wiec operacja odpadala i musialam go uspic:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( A Joker jest psem zabranym od mojej siostry bo ona jako moje przeciwienstwo raczej psow nie lubi. Joker ma 4 lata jest kochana przylepa i od poczatku wiedzialam ze kiedys bedzie moj:p :p :p :p :p :p :p :p Quote
rekma Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Anka12 napisał(a): I tak nikt prawie nas nie odwiedza ale wstawie nastepne zdjecia kiepskie bo robione kamera internetowa:angryy: Jak to nikt nie odwiedza? A chociażby ja, to nikt?:lol: Niestety musisz więcej produkować zdjęć, ale pomalutku... Chętnie bym zrobił ci banerek, ale właśiwie to nie ma do tego tworzywa (no może jedno zdjęcie uda mi się wykadrować i zmienić naświetlania)ale odnośnika do galerii też nie umem, mimo otrzymanych instrukcji. Pozdrawiam i czekamy na nowe wieści i zdjęcia. Quote
Anja33 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Niestety jestem jedyna osoba ktora odwiedza ta galerie Quote
Anja33 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 rekma napisał(a):Jak to nikt nie odwiedza? A chociażby ja, to nikt?:lol: Niestety musisz więcej produkować zdjęć, ale pomalutku... Chętnie bym zrobił ci banerek, ale właśiwie to nie ma do tego tworzywa (no może jedno zdjęcie uda mi się wykadrować i zmienić naświetlania)ale odnośnika do galerii też nie umem, mimo otrzymanych instrukcji. Pozdrawiam i czekamy na nowe wieści i zdjęcia. Witaj Marku jak na to ze galeria zyje slownie 2 dzien to fotek jest duzo tylko monotematyczne bo robione kamera internetowa:shake: :shake: :shake: Bardzo sie ciesze z odwiedzin:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ;)hey ...nareszcie uchyliłaś rabka tajemnicy i pokazałaś swoje psiaczki / tylko dlaczego linki .../ Kacper piękny , błyszczacy:loveu: Jokerek słodziak:loveu: Quote
PIKA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześć wpadlam z rewizytą Fajne te Twoje psiaki :loveu: Quote
Anja33 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Marku Banerek bardzo mi sie podobuje BARDZO DZIEKUJE:happy1: :happy1: Quote
Anja33 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Alu fotki w linkach bo Evelina zmienila:shake: :shake: Bardzo sie ciesze ze tu bylas :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Anja33 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Pika:multi: :multi: :multi: Tu Byla HA !!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: Dzieki za odwiedzinki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Anka12 napisał(a):Alu fotki w linkach bo Evelina zmienila:shake: :shake: Bardzo sie ciesze ze tu bylas :multi: :multi: :multi: :multi: Dzień doberek .to zmniejsz je i wstaw jeszcze raz;) Quote
Anja33 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Dzień doberek .to zmniejsz je i wstaw jeszcze raz;) Alu nie potrafie :-( :-( :shake: :shake: Quote
Anja33 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Ale Evelina mnie lubi i zmniejszyla:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Meldujemy się w Twojej galerii :p :p :p Hania, Gezesław i Mania . Quote
Recommended Posts