tobciu Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 (edited) Swietna wiadomosc. A i opis pana wyglada zachecajaco. Oby to byl TEN jedyny dom. To trzymac kciuki szczegolnie mocno jutro ? a jakby co - to ja tez uwazam, ze za zwrot kosztow moglabys pojechac - jesli byloby trzeba. :) Ja tez obawialbym sie czy podolam takiej wizycie przedadopcyjnej, bo jestem strasznie podejrzliwa. I po takiej adopcji to bym wisiala ludziom na plocie i podgladala czy z psem wszystko ok. :) Edited January 24, 2012 by tobciu Quote
bora1 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 tak Iza do mnie dzwonila i na dzis sie umowila z P.Andrzejem. trzymamy mocno kciukasy Quote
Kocurek Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nestorku przybylam do Ciebie na zaproszenie bakusiowej cioteczki....Trzymam kciuki za wizyte.... Quote
bora1 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 juz po wizycie, zdaniem Izy super pod kazdym wzgledem! <jupi> Pan najchetniej jeszcze dzis by Nestora wzial, ale ma jakies problemy ze stawem biodrowym i nie da rady jezdzic samochodem. A na koncie Nestora obecnie jest 500,30zl i moje pytanie, co z tymi pieniedzmi robimy? ja mog Nestora nawet jutro dowiesc do Pana Andrzeja, za zwrot kosztow gazu, a dodatkowo pomyslalysmy z Izą, aby z tych pieniazkow wspomoc Pana Andrzeja i zwrocic koszty kastracji?! Co Wy na to? prosze osoby, ktore wplacaly pieniazki o szybka odpowiedz to moze jutro juz Nestor po poludniu bedzie w nowym domu!? Quote
bakusiowa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) bora1 napisał(a):juz po wizycie, zdaniem Izy super pod kazdym wzgledem! <jupi> Pan najchetniej jeszcze dzis by Nestora wzial, ale ma jakies problemy ze stawem biodrowym i nie da rady jezdzic samochodem. A na koncie Nestora obecnie jest 500,30zl i moje pytanie, co z tymi pieniedzmi robimy? ja mog Nestora nawet jutro dowiesc do Pana Andrzeja, za zwrot kosztow gazu, a dodatkowo pomyslalysmy z Izą, aby z tych pieniazkow wspomoc Pana Andrzeja i zwrocic koszty kastracji?! Co Wy na to? prosze osoby, ktore wplacaly pieniazki o szybka odpowiedz to moze jutro juz Nestor po poludniu bedzie w nowym domu!? Z dowiezieniem jest dobry pomysł. Jeżeli pan jest chory na biodro to kto będzie wychodził z Nestorkiem na spacery? Czekamy na Izę i bliższe wiadomości w jakich warunkach będzie żył psiak. Co do zwrotu za kastrację to jest też dobry pomysł ale zwrot kasy dopiero po fakcie. Trzeba zapytać dziewczyny z Rybnika o dobrą lecznicę, umówić tam ewentualnie na zabieg żeby też wiedzieć ile pieniędzy potrzeba. Niech osoby wpłacające wypowiedzą się co o tym sądzą. Jeżeli zostaną jakieś pieniądze to proponuję aby je przenieść na koleżankę Nestota Titę która jest w tym samym miejscu. W którymś poście jest link do jej wątku. Wykupienie z tego miejsca gdzie jest kosztuje 40 zł. Edited January 24, 2012 by bakusiowa Quote
bora1 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 nie wiem czy Iza bedzie tu cos pisala, wszystkie wiadomosci przekazala mi, bo ja monitoruje adopcje Nestora. Pan nie ma klopotow z poruszaniem sie tylko ,ma trudnosci z prowadzeniem samochodu, jest jeszcze jego zona, ktora nie pracuje i ma dwoch doroslych synow, ktorzy rowniez Nestorem sie beda zajmowac. A na kastracje trzeba sie umowic gdzies w Czerwionce-Leszczynach, gdzie Pan mieszka. Czekam na zainteresowanych. Quote
chita Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ja jeszcze deklaracji nie wplacalam, czyli wstrzymac sie?:) strasznie sie ciesze ze Nestor bedzie mial domek:) Quote
bora1 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 chita napisał(a):ja jeszcze deklaracji nie wplacalam, czyli wstrzymac sie?:) strasznie sie ciesze ze Nestor bedzie mial domek:) tak chita wstrzyma sie na razie. jak bede dzis wiedziec ze sie zgadzacie na to co zaproponowalam to jutro go zawoze Quote
bora1 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 bakusiowa napisał(a):Jeżeli zostaną jakieś pieniądze to proponuję aby je przenieść na koleżankę Nestota Titę która jest w tym samym miejscu. W którymś poście jest link do jej wątku. Wykupienie z tego miejsca gdzie jest kosztuje 40 zł. tez tak pomyslalam Quote
fioneczka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) w takim układzie bardzo proszę o przekazanie kwoty którą przelałam dla Nestorka dla tej suni http://www.dogomania.pl/threads/221666-Arista-(sunia-w-typie-amstafa)-czeka-na-nowy-dom ... no może te 200 które potrzebne jest na sterylkę z zebranej kasy można ciachnąć dwa zwierzaki ;) Pan chce zwrócić koszty dowiezienia Nestorka Izie więc chyba to dobre rozwiązanie, po co z pieniędzy, które mogą pójść na inne psiaki sponsorować dowóz psa do DS kastarcję też Pan mógłby wziąć na siebie ale jeśli trzeba wspomóc to jak najbardziej można Edited January 24, 2012 by fioneczka Quote
bora1 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='fioneczka']w takim układzie bardzo proszę o przekazanie kwoty którą przelałam dla Nestorka dla tej suni http://www.dogomania.pl/threads/221666-Arista-(sunia-w-typie-amstafa)-czeka-na-nowy-dom ... no może te 200 które potrzebne jest na sterylkę z zebranej kasy można ciachnąć dwa zwierzaki ;) Pan chce zwrócić koszty dowiezienia Nestorka Izie więc chyba to dobre rozwiązanie, po co z pieniędzy, które mogą pójść na inne psiaki sponsorować dowóz psa do DS kastarcję też Pan mógłby wziąć na siebie ale jeśli trzeba wspomóc to jak najbardziej można z ta sunia zalatwione ;) skoro nikt mi nie odp poza fioneczka jutro zaworze Nestora, jak uda sie Go Klaudii wyciagnac Quote
Alicja Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 mogę Wam w przyszłości zrobić po adopcyjną , bo za ok 3 tygodnie tam będę...mam tam osobistego fryzjera Quote
sabinka40 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Witajcie kochane cioteczki:lol: Jest tak, pan ma chore biodro, ale sobie dobrze radzi, pani zdrowa i pomocna bardzo i dzieciaki oczywiście:lol: więc badzmy spokojni, dadzą sobie radę:lol: Wspaniali ludzie i bardzo ciepły dom, kochają zwierzeta i to się czuje. Zaprosili mnie na odwiedziny jak już będą mieć psiaka:lol: Polecam ten dom:lol: Pan nie może na razie prowadzić samochodu i ja zaproponowałam że im psiaka przywiozę i bardzo się ucieszyli i co do kosztów to nie bylo problemu, bo mnie to wyjdzie raptem 30zł. A co do kastracji, to oprócz tego że są za jak najbardziej to maja swojego weta, tam chodzili kiedyś z jamniczkiem. Niech zrobią to tam, tak by było najlepiej, po co kombinować:razz: tyle ode mnie:lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 sabinka40 napisał(a):Witajcie kochane cioteczki:lol: Jest tak, pan ma chore biodro, ale sobie dobrze radzi, pani zdrowa i pomocna bardzo i dzieciaki oczywiście:lol: więc badzmy spokojni, dadzą sobie radę:lol: Wspaniali ludzie i bardzo ciepły dom, kochają zwierzeta i to się czuje. Zaprosili mnie na odwiedziny jak już będą mieć psiaka:lol: Polecam ten dom:lol: Pan nie może na razie prowadzić samochodu i ja zaproponowałam że im psiaka przywiozę i bardzo się ucieszyli i co do kosztów to nie bylo problemu, bo mnie to wyjdzie raptem 30zł. A co do kastracji, to oprócz tego że są za jak najbardziej to maja swojego weta, tam chodzili kiedyś z jamniczkiem. Niech zrobią to tam, tak by było najlepiej, po co kombinować:razz: tyle ode mnie:lol: no to Ty masz o co najmniej połowę bliżej na dowózkę więc chyba logiczniejsze , że skoro już z panem się umówiłas to chyba lepiej abyś jechała ; w Czerwionce jest co najmniej 2 dobrych wetów , więc nie ma co szukać w Rybniku , bo stamtąd wet . nawet w Rybcu przyjmuje . Quote
tobciu Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 dopiero do watku dotarlam ! HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAA !!! Rewelacja !!!! :) Odnosnie moich deklaracji jestem za dolozeniem mu do kastracji - mozna by to zostawic w rekach Panstwa, ale moze im sie zrobi szkoda chlopaka jajeczek pozbawiac.. To chyba lepiej tego dopilnowac teraz, dolozyc z pieniedzy co sie udalo zebrac i te jajeczka Nestorkowe ciachnac. Jesli cos zostanie - to jak najbardziej jestem za przelaniem pieniedzy na Titę, kolezankę Nestora. bora1 - :loveu: Quote
Maciek6778 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Teraz dopiero zobaczyłem wątek.. Super wiadomość:) Quote
arim Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 moje pieniążki rozdysponujcie jak uważacie Quote
sajlana Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Klaudia obecnie została bez komputera i ma problem z dostaniem się na Dogo.Do czasu jak nie załatwi nowego to będzie raczej sporadycznie na dogo. Quote
bora1 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 tobciu napisał(a):Hej i jak sytuacja ? :) żal normalnie Quote
baster i lusi Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 bora1 napisał(a):żal normalnie a czego?co się stało? Quote
tobciu Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) [quote name='bora1']żal normalnie co się stało ??????? napisz Bora prosze, bo az mnie cos w srodku sciska.. Edited January 25, 2012 by tobciu Quote
bora1 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 gdyby nie determinacja Izy nic by dzisiaj z adopcji nie bylo, Iza teraz pojechala na ostatnia chwile po Nestora, bo zostala wprowadzona w blad i niepotrzebnie jej Kaludia namieszala. szkoda gadac !! Quote
Recommended Posts